REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Sūnaus ir tėvo transformacija (nuotr. Instagram)

Norite pradėti sportuoti ir numesti papildomo svorio? Nauji metai – puikus metas pradėti užsiimti aktyvia veikla ir keisti savo gyvenimo įpročius.

26

Norite pradėti sportuoti ir numesti papildomo svorio? Nauji metai – puikus metas pradėti užsiimti aktyvia veikla ir keisti savo gyvenimo įpročius.

REKLAMA

Ilgą laiką su viršsvoriu kovojęs tėtis ir sūnus nusprendė metus pasitikti tokiu kūnu, kokio niekuomet neturėjo.

 

Kinų fotografas, 32-iejų Ding Guoliang įspūdingą transformacijos kelionę pradėjo dar praėjusiais metais, tačiau matydamas nelaimingą ir dėl viršsvorio išgyvenantį tėvą, jis jį pasikvietė kartu. 

Kompleksuojantis dėl viršsvorio 53-ejų vyras ilgą laiką norėjo būti lieknesnis ir raumeningesnis, tačiau pradėti sportuoti niekaip nesiryžo. Vieną dieną tėvo svajonei išsipildyti atėjo metas: jo sūnus tikėjo, kad tėvas gali pasiekti gerų rezultatų, tačiau jam reikia papildomos motyvacijos, dėl to jis pats priaugo 10 kilogramų: „Taip rezultatų siekti buvo lengviau“, – pasakojo D. Guoliang.

Septynerius mėnesius, penkias dienas į savaitę sporto klube sportavę vyrai pasiekė įspūdingų rezultatų: apvalų „alaus“ pilvuką pakeitė ryškus pilvo presas.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano tėvas visuomet buvo drovus, nelabai kalbus, tačiau numetęs svorio jis tapo kur kas energingesnis, žvalesnis ir linksmesnis. Toks vaizdas, kad jis atjaunėjo dešimtmečiu“, – minėjo Ding Guoliang.

REKLAMA

Fotografas sūnus šią judviejų kelionę tobulesnio kūno link sugalvojo įamžinti – kas dešimt dienų jie fotografavo savo kūnus ir stebėjo progresą. Šiomis nuotraukomis pasidalijęs su sekėjais socialiniame tinkle „Instagram“ vaikinas sulaukė ypatingo dėmesio – žmonės klausė patarimų, kaip atrasti motyvacijos ir pasiekti tokių rezultatų.

Anksčiau vaikino tėvas laisvalaikiu žiūrėdavo televizorių ir žaisdavo žaidimus, retai išeidavo į lauką, tačiau sportas ir aktyvus gyvenimo būdas jo gyvenimą pakeitė kardinaliai. „Matyti liūdną tėvą buvo labai sunku, tad nusprendžiau jam gelbėti kaip įmanydamas“, – kalbėjo D. Guoliang.

REKLAMA
REKLAMA

Savo pasikeitimais ir tvirtu ryžtu vyrai užkrėtė ir šeimos moteris – vaikino mama dėl sveikatos problemų negalėjo užsiimti aktyvia veikla, tad kartu su neseniai pagimdžiusia sūnaus žmona pradėjo užsiiminėti joga. „Tai suartino mus – tėvas man lyg brolis, geriausias draugas ir mokytojas – ar gali būti geriau?“, – džiaugėsi D. Guoliang.

Tam, kad būtų pasiekti puikūs rezultatai, vyrai ne tik sportavo sporto salėje – jie taip pat bėgiojo, žaidė aktyvius žaidimus. Be to, svorio metimo procese buvo labai svarbi mityba – jie beveik atsisakė grūdinės kilmės ir pieno produktų, pradėjo valgyti kur kas daugiau daržovių ir liesos mėsos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų