REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Igno Rubinsko paieška (nuotr. Policijos)

Dingusio be žinios 24-erių Igno Rubinsko paieška – tarsi aklavietėje. Kinologai su šunimis operatyviai atsekė dar praėjusių metų gruodžio 29-sios naktį iš Dotnuvos miestelyje esančios pirties išėjusio jaunuolio maršrutą, bet šis nutrūko ties šiuo metu stipriai patvinusios Dotnuvėlės upės.

9

Dingusio be žinios 24-erių Igno Rubinsko paieška – tarsi aklavietėje. Kinologai su šunimis operatyviai atsekė dar praėjusių metų gruodžio 29-sios naktį iš Dotnuvos miestelyje esančios pirties išėjusio jaunuolio maršrutą, bet šis nutrūko ties šiuo metu stipriai patvinusios Dotnuvėlės upės.

REKLAMA

Paieškos vandenyje kaip ir iš pradžių, taip ir iki šiol – bevaisės. Teritorija buvo žvalgoma ir sraigtasparniu. Bergždžiai. Į pagalbą prislėgtiems Igno artimiesiems atvyko savanoriai. Teritorija buvo šukuojama metras po metro, bet rasti dingusiojo taip ir nepavyko.

Tikisi, kad bent nebuvo nužudytas

Nejučiomis vėl grįžta prie pradinės versijos – tikėtina, kad įvyko nelaimė ir Ignas galėjo nuskęsti Dotnuvėlės upėje. Šia versija pamažu pradeda tikėti ir širdies gilumoje kartu su vienerių metukų dukryte stebuklo laukianti Igno žmona. Galbūt prasivers durys ir pro jas įžengs visada optimistiškai nusiteikusi šeimos galva..?

REKLAMA
REKLAMA

„Susitikome šiandien su pareigūnais, pasikalbėjome, bet nieko naujo pasakyti negaliu. Laukiame kada nuslūgs vanduo Dotnuvėlės upėje, o tada jau žiūrėsime. Reikės apie dvi dienas laukti. Aišku, patys ieškome, daug nepažįstamų žmonių padeda, bet vilčių su kiekviena diena vis mažėja“, - pasakojo neseniai su mergaitės tėčiu susituokusi jauna moteris.

REKLAMA

Ji tik pasipiktino žiniasklaidoje pasirodžiusia informacija, kad Igno paieškoje buvo pasitelkti ir ekstrasensai: „Galiu užtikrinti, kad mes nebandėme tokiu būdu (kreipiantis į ekstrasensus – aut. past.) ieškoti Igno. Nežinau, kas taip galėjo daryti arba kas tokių dalykų sugebėjo prisigalvoti ir parašyti.“

Jauna moteris pridūrė, kad jei atslūgus vandeniui Dotnuvėlėje nepavyks surasti Igno kūno, tai gal ir kreipsis visur kur tik įmanoma, kad tik tą slegiančią nežinios naštą kažkas padėtų nuimti nuo pečių.

„Liko dvi versijos – arba įvyko nelaimė, arba jis buvo nužudytas. Tikimės, kad bent nutiko nelaimė, jog nereikės nieko kaltinti dėl tokios skaudžios netekties. Nepaisant to, kad vilties yra labai mažai, širdies gilumoje dar tikiuosi, kad Ignas atsiras gyvas“, - pokalbį su tv3.lt užbaigė prislėgta moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Prokuroras: paieška vyksta

Ikiteisminį tyrimą dėl dingusio asmens kuruojantis prokuroras Arvydas Bernotavičius naujienų portalui tv3.lt pakartojo, kad šiuo metu ir toliau yra atliekami paieškos veiksmai:

„Vaikinas yra dar ieškomas. Tiek pareigūnai, tiek bendruomenė dalyvauja paieškose. Galiu patvirtinti, kad tyrimas dėl dingusio be žinios asmens nėra perkvalifikuotas į tyrimą dėl nužudymo.“

Prokuroras nedetalizavo, kokių konkrečiai veiksmų bus imamasi artimiausiomis valandomis, bet dar kartą pakartojo, kad yra daroma viskas, kas numatyta tokiais atvejais, kai dingsta žmogus.

Vakaronė pirtyje

Primename, kad jaunas vyras dingo gruodžio 29-ąją, kuomet viešėjo pas bičiulius Dotnuvoje. Kaip teigiama, trys draugai susitiko pirtyje, buvo vartojamas alkoholis. Vėliau I. Rubinskas išėjo namo, tačiau į juos negrįžo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitą dieną sunerimę vaikino artimieji kreipėsi pagalbos į pareigūnus. Ant kojų buvo sukeltos policijos pajėgos, buvo iškviestas kinologas su šunimi.

Kinologų šuo atsekė, jog Ignas iš draugo namų išėjo ir ėjo tilto link, ten jo pėdsakai dingo. Tuomet kilo įtarimų, jog galbūt vyriškis įkrito į Dotnuvėlės upę, kuri, kaip jau rašyta, šiuo metu labai yra stipriai patvinusi.

Keista tai, kad Ignas namo išėjo palikęs tiek telefoną, tiek piniginę, tiek kitus asmeninius daiktus. Dingusio jauno vyro žmona užtikrino, kad Ignas jokių asmeninių problemų neturėjo ir savižudybės versija yra visiškai nereali.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų