REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai stebėjo ketvirtąjį muzikinio šou „X Faktorius“ finalą. Jo metu skambėjo dainos iš kino filmų. Žiūrovai nusprendė, kad projektą turi palikti Lukrecija ir Vakaris. Duetas sulaukė mažiausiai palaikymo.

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai stebėjo ketvirtąjį muzikinio šou „X Faktorius“ finalą. Jo metu skambėjo dainos iš kino filmų. Žiūrovai nusprendė, kad projektą turi palikti Lukrecija ir Vakaris. Duetas sulaukė mažiausiai palaikymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovų palaikymo taip pat pritrūko Indrei ir Augustei. Į šį žiūrovų sprendimą ypač jautriai sureagavo Justė Arlauskaitė-Jazzu. Ji ragino kitą laidą žiūrovus balsuoti už tuos, kurie tikrai yra verti būti projekte. Indrei ir Augustei prieš teisėjus teko atlikti Išlikimo dainas. Teisėjai teigė, kad abi merginos yra vertos „X Faktoriaus“ scenos, tačiau vertesnė – Augustė. Andriaus Mamontovo mokinei Indrei teko atsisveikinti su projektu.

REKLAMA

Pirmoji scenoje pasirodė Augustė. Mergina neslėpė, kad atlikti Whitney Houston dainą jai buvo labai baisu. Tačiau, panašu, kad projekto dalyvė bijojo veltui. Po pasirodymo teisėjai ir publika jai plojo atsistoję. „Net neturiu teisės komentuoti. Tu esi kitame pasaulyje nei esu aš“, – sakė Marijonas Mikutavičius.

Daną studijoje palaikė daugybė žmonių, kurie po pasirodymo negailėjo plojimų. Saulius Urbonavičius-Samas pastebėjo, kad A. Mamontovas labai taikliai parenka vaikinui dainas. Kaip atskleidė pats Andrius Mamontovas, dainas pasirenka pats Danas. „Žavesio iš tavęs neatimsi. Todėl tave myli publika. Tačiau aš nebegaliu tylėti. Tau dar reikia paaugti, vokaliai patobulėti. Kiekvieną laidą stengiamės tave ištempti už ausų ir žavesys gali nebepadėti. Tavo potencialas yra didžiulis, bet dar reikia padirbėti“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA

Deividas scenoje atliko visiems lietuviams žinomą dainą „Raudoni vakarai“. Pirmą kartą publika ir teisėjai vaikinui plojo atsistoję. „Žiauriai gerai, čia buvo pasirodymas. Pagaliau iš tavęs Samas išmušė skruzdėliuką, transliuoji jausmus“, – gyrė S. Prūsaitis. „Tai buvo tavo geriausias pasirodymas „X Faktoriuje“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Alen Chicco sulaukė pagyrų dėl savo vokalinių duomenų. Vaikino pasirodymas įplieskė ginčą tarp J. Arlauskaitės-Jazzu ir A. Mamontovo. „Man tai buvo taip stipru... Į tave žiūrėti nenusibodo. Tavo balsas tarp estrados ir klasikos. Vokaliai tai buvo nuostabu“, – gyrė Jazzu, kuri po vaikino pasirodymo šluostėsi jaudulio ašaras. „Tie kūriniai, kur reikia gniaužyti rankas, tau tinka kur kas labiau. Geras pasirodymas“, – sakė M. Mikutavčius. O štai A. Mamontovo pasirodymas nesužavėjo ir teisėjas teigė nesuprantantis, kodėl visi taip žavisi Alen Chicco.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

J. Arlauskaitės-Jazzu mokinė Justė turi unikalų balsą ir tą jai pavyko dar kartą parodyti. „Labai gražiai atlikta daina, bet mane blaškė grotos. Iš tavęs sunku tikėtis akrobatinių triukų, bet tai, ką tu darai su savo balsu, glosto širdį“, – sakė M. Mikutavičius. „Tu esi viena iš mano favoričių“, – merginą gyrė A. Mamontovas.

Lukrecija ir Vakaris sulaukė pagyrų – nuoširdus dalyvių pasirodymas nukėlė teisėjus į mokyklos laikus. „Kiekvieną kartą, kai jūs dainuojate, man yra mokyklos šimtadienis“, – po pasirodymo kalbėjo A. Mamontovas. „Mokyklinė paauglių meilė. Tai buvo taip tikra“, – sakė Samas.

REKLAMA

Indrė „X Faktoriaus“ scenoje įkūnijo Holivudo divą. „Ačiū už tokį holivudinį vaizdą, jis buvo fantastiškas. Bet daina nekabino, kažko pritrūko“, – sakė Samas. „Mūsų Marilyn Monroe“, – šypsojosi S. Prūsaitis. „Labai sunki daina“, – sakė Jazzu. „Atrodo, kad ta suknelė tau trukdo. Tu man atrodai gyva mergaičiukė“, – savo nuomonę išsakė M. Mikutavičius. „Tu esi pakeliui į didesnius dalykus“, – savo mokinei sakė A. Mamontovas.

Monika pavergė visus, o ypač Jazzu – „X Faktoriaus“ dalyvės pasirodymas nunešė teisėją toli. „Labai gražus, šiltas pasirodymas, krebždenantis širdį“, – gyrė M. Mikutavičius. „Tu gyveni kitokį gyvenimą. Tas nuotaikas iš gamtos ir pievų atsineši čia. Tai yra tavo stiprioji pusė“, – kalbėjo A. Mamontovas. „Netikėjau, kad tu taip gali. Ačiū tau“, – sakė Monikos mokytojas S. Prūsaitis.

REKLAMA

Grupė „120“ sulaukė daugiausiai pagyrų – vaikinų pasirodymus pavergė visus projekto teisėjus. „Kai Samas mini žodį „artistas“, aš matau tai. Kiekvieną kartą jūs atnešate naujus personažus. Aš žiūriu į Marijoną ir galvoju, kad jam labai pasisekė, nieko nereikia daryti“, – juokėsi A. Mamontovas.

„Kiekvieną kartą vis geriau ir geriau. Buvo super pasirodymas“, – sakė Samas. „Dėl tokių dalyvių kaip jūs, „X Faktorius“ yra projektas numeris vienas Lietuvoje. Man garbė čia būti ir tai stebėti. Dovydai, gražiai dainuoji“, – sakė S. Prūsaitis. „Jūs esate išskirtiniai tuo, kad ne tik galite padaryti bet ką. Bet jūs ateinate su trimis variantais. Jūs nieko nebijote, esate drąsūs ir labai gabūs“, – savo mokinius gyrė M. Mikutavičius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų