REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
31

Sausio 8 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Būsite sentimentalūs, jausmingi. Atsiras galimybių kažką pakeisti savo gyvenime, meilės reikaluose. Nepraleiskite progos sudaryti naudingą sandorį, paskirti pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien būsite nusiteikę gana žaismingai, pasižymėsite kūrybingumu. Komplikuotuose reikaluose, susijusiuose su profesine veikla, pinigais, gali atsirasti neblogų išeičių.

REKLAMA

Dvyniai

Pasižymėsite darbe, versle, ir tai duos apčiuopiamos naudos. Tačiau nebus lengva, nes teks derinti skirtingus interesus. Galite patirti žiupsnelį malonios romantikos.

Vėžys

Nebloga diena projektams, susijusiems su užsieniu, užsieniečiais, švietimu, kultūra. Gali didėti bendraminčių ratas, atsirasti daugiau palaikymo iš visuomenės, draugų ar publikos.

Liūtas

Nebloga diena humanitarams, filosofams bei visiems, ieškantiems tiesos ir gyvenimo prasmės. Tiktų leistis į kelionę, publikuoti rimtus straipsnius, tvarkyti su mokslais, užsieniu susijusius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Tikriausiai nervins rutina ir norėsis įvesti kitokią tvarką. Pradėti nebus sunku, bet tęsti ir užbaigti gali nepavykti: minčių ir norų kryptis bus labai nepastovi arba trukdys kritika iš šalies.

Svarstyklės

Skrajojimas padebesiais gali jus gerokai paklaidinti gyvenimo labirintuose. Tiktų užsiimti menine, kūrybine veikla. Tikėtinas susitikimas su senu bičiuliu ar pažįstama moterimi.

Skorpionas

Galite sulaukti priekaištų dėl per didelio atsipalaidavimo, netvarkos arba dėl sugadintos technikos, padarytų nuostolių. Pasistenkite nesiblaškyti dirbdami ir bendraudami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Ramybės ir komforto šiandien norėsite labiausiai. Būsite gana praktiški ir meniški, gebėsite realiai įvertinti savo galimybes. Vakare galite sulaukti malonaus skambučio ar laiško.

Ožiaragis

Galimi pokalbiai apie numatomus pirkinius, naujos veiklos ar verslo galimybes, perspektyvas. Išvadų nedarykite, galutinių sprendimų nepriimkite, nes prie šiandienos temų dar teks grįžti ir tobulinti sudarytus planus.

Vandenis

Palankus metas planuoti veiklą, daug ką aptarti. Galite gauti neblogą pasiūlymą arba lauktą laišką iš toli. Verslo, nuosavybės reikaluose pasikliaukite pirmu impulsu.

Žuvys

Tikėtinos emocinės bendravimo problemos, sutrikimas tiksluose ir planuose. Galbūt derėtų pasikalbėti su artima drauge ar geru bičiuliu, nes nešališkas įvertinimas, patarimas jums gali būti labai vertingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų