REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Dingusio vaikino paieškos

„Geriau parašykite apie tai, ką policija daro, jeigu iš viso daro“, - paklausus apie naujausias žinias dingusio be žinios jauno tėčio Igno Rubinsko paieškų istorijoje, atrėžė jo artimieji.

9

„Geriau parašykite apie tai, ką policija daro, jeigu iš viso daro“, - paklausus apie naujausias žinias dingusio be žinios jauno tėčio Igno Rubinsko paieškų istorijoje, atrėžė jo artimieji.

REKLAMA

„Viską turime išsireikalauti per prievartą ir pykčius, jeigu ne savanoriai, mes būtume visiškai vieni“, - naujienų portalui tv3.lt pasakojo paieškose šeštadienį dalyvavę ir pagalbos prašymu pasidaliję Igno giminės.

Sekmadienį paieškos Kėdainių apylinkėse tęsiamos, tačiau vaikino dingimo aplinkybės kelia vis daugiau klausimų.

Iš artimųjų - pagalbos šauksmas

„Kol kas nieko naujo pasakyti negaliu. Paieška tęsiama, tiriamos anksčiau iškeltos versijos“, - tv3.lt trumpai pakomentavo Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokuroras Arvydas Bernotavičius.

Tokiu pačiu komentaru su portalu pasidalijo ir policijos atstovai: „Pareigūnai tęsia aktyvius dingusiojo Igno Rubinsko paieškos veiksmus.“

REKLAMA
REKLAMA

„Prašome pagalbos visų, kurie neabejingi mus ištikusiai nelaimei. Iki dabar vis dar nepavyksta rasti mažos mergaitės tėčio, vyro, sūnaus, brolio Igno Rubinsko“, - pagalbos prašymu pasidalijo Igno artimieji.

REKLAMA

Sekmadienį paieškos tęsiamos. Susirinkti žmonės kviečiami toje pačioje vietoje 9 valandą.

Griebėsi paskutinio šiaudo

Šeštadienį nuo ryto beveik pusė šimto savanorių tęsia daugiau kaip prieš savaitę be žinios dingusio jauno dotnuviškio Igno Rubinsko paieškas.

Prie tilto per Dotnuvėlės upę, vietoje, kurioje baigiasi kinologų šuns rasti jauno vyro pėdsakai, susirinko artimieji, giminaičiai, vietos gyventojai. Policijai ir narams gelbėtojams šią savaitę nepavykus aptikti vyro nei upėje, nei pakrantėse ir aplinkiniuose miškuose, artimieji teigia, kad paieškas tęs toliau.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašoma portale muge.eu, nusiminę žmonės sako, kad griebiasi paskutinio vilties šiaudo ir tikrina įvairiausias versijas.

Upė ir jos pakrantė į kairę nuo tilto (važiuojant nuo Akademijos miestelio pusės) jau iššukuota, tad paieškas planuojama tęsti dešinėje pusėje, žvalgyti laukuose – visur, kur tik galėjo nuklysti iš pirties, esančios maždaug už pusės kilometro nuo tilto per Dotnuvėlės upę, naktį išėjęs vyras. Šioje pirtyje 24 metų I. Rubinskas praėjusių metų gruodžio 29-osios vakarą leido su bičiuliais, o naktį išėjęs namo, mįslingai dingo.

Upė kiek atslūgo

Šeštadienio rytą susirinkę giminaičiai teigė, kad jauno vyro paieškas tęs ir toliau, nes upė šiomis dienomis kiek apslūgo. „Prašėme ir žvejų, kad jie pasidairytų. Norime tęsti paiešką kasdien, nes kitą savaitę pranašauja šalčius, tuomet su valtimi nebeišeis ieškoti“, – baiminosi vienas iš vyrų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savanoriai, pasiskirstę į grupes, šeštadienį paieškas tęsia ir kitose vietose, prie Kruosto upelio užtvankos. Nuspręsta nuvykti ir apžiūrėti net karjerą, ieškoti po ten esančia šakų krūva – mat kreipusis pagalbos į ekstrasensus, buvo iškelta ir tokia versija.

Artimieji prašo kraštiečius nelikti abejingus ištikusiai nelaimei bei prisidėti prie paieškų ir kitomis dienomis.

Mįslingos versijos

Kaip išsiaiškino policijos tyrėjai, Ignas kartu su dar dviem bičiuliais susitiko gerai praleisti laiką, pasilinksminti, užsikūrė pirtį. Neslepiama, jog buvo vartojami ir alkoholiniai gėrimai. Namo šeimininkui nuėjus miegoti, pirtyje liko tik du vaikinai. Manoma, kad Ignas apsirengė svetimais rūbais ir išėjo. Jaunas vyras pirtyje paliko ir telefoną, ir kitus savo daiktus.

REKLAMA

Keliamos net kelios versijos. Manoma, kad Ignas galėjo nuskęsti, o jo kūną nusinešė upelio srovė. Taip pat tikrinamos ir kitos versijos – gali būti, jog jis prie Tilto įsėdo ar buvo įsodintas į automobilį. Buvo manoma, kad jaunuolis galėjo sušalti miške, bet išieškojus aplinkinius miškus vyras nerastas.

Neseniai susituokė ir susilaukė dukrelės

Artimieji neviltyje, jie vis dar tikisi rasti Igną gyvą.

Jaunas vyras neseniai susituokė su gyvenimo drauge, šeima susilaukė vaikelio.

Asmenis, mačiusius ar ką nors žinančius apie Igno Rubinsko buvimo vietą, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 450 arba skambinkite bendruoju pagalbos telefonu 112.

Vyro požymiai: apie 193 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, tamsių plaukų. Gali vilkėti mėlynus plėšytus džinsus, juodą megztinį, avėti juodus zomšinius batus.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų