REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas savaitei 2018 01 08 – 14 d. d.

Horoskopas savaitei 2018 01 08 – 14 d. d.

REKLAMA

Naglis Šulija

Avinas. Atrodo, reikalai krypsta taip, kad dirbti reikės vis daugiau, visokių greitai tvarkytinų reikalų irgi bus vis daugiau. Dažniausiai viskas susiklostys sėkmingai, o jei ko ir nespėsite, kaltinti save nebus jokio reikalo – tiesiog kai kada visko būna per daug.

Jautis. Vidinė būsena bus visai nebloga. Darbe darbo ne per daugiausia, bet savaitės viduryje gali pasitaikyti sunkiai sukalbamų spaudimą daryti mėgstančių asmenų, kuriuos įveikti galima nebent gudrumu. Palankus metas planuoti būsimas keliones.

Dvyniai. Laikas nei šioks, nei toks, be svarbių darbų ir iššūkių. Palankus metas aktyviai rūpintis sveikata, ypač savaitės viduryje. Ieškantiems papildomų išteklių savo veiklai gali pasisekti antroje savaitės pusėje. Pamąstyti apie gyvenimo esmę bei prasmę irgi sektųsi.

Vėžys. Sunkus metas: arba kai kurių asmenų veikla, siekiai, arba tiesiog tam tikros aplinkybės gali susiklostyti taip, kad jums beliks rinktis – su jomis kovoti, arba leistis šios bangos nešamiems ir žiūrėti, ką čia galima pakreipti savo naudai. Po savaitgalio padėtis lengvės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Nedideli darbai, kasdieniai rūpesčiai, visokie įsipareigojimai užklups kaip kalnų griūtis ir įkyrios musės. Numoti ranka į šį tvaną vargu ar pavyks, beliks tik kantriai imtis visko iš eilės. Namie palankus metas tęsti svarbius darbus arba dėl kai ko apsispręsti.

REKLAMA

Mergelė. Dalykinėje srityje ši savaitė nieko svarbaus tikriausiai neatneš, tačiau skatins puikią nuotaiką ir nuteiks veikti kūrybiškai. Žinoma, aplinkiniai dėl to tiktai apsidžiaugs, o tuos, kurių veikla susijusi su kūryba, mūzos lydės labai dažnai. Galima svarbių asmenų parama.

Svarstyklės. Ko gero, į vieną visumą gali susilieti dvi sritys ir dvi temos – namai ir pinigai. Pastangos gauti naudos (arba ją užčiuopti) žada būti labai sėkmingos, o namie tų išteklių kaip tik ir prireiks. Atrodo, veiklos čionai gali būti išties daug.

Skorpionas. Būsite labai drąsūs, veiklūs ir link tikslo žengsite tiesiai, į šalis nesidairydami. Apskritai dirbsite labai efektyviai ir geriausiai seksis tai, ką darysite ar ką prižiūrėsite patys. Puikiai seksis sportuojantiems. Gali būti, kad teks daug bendrauti su visokiais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Gali būti, jog norom nenorom teks sutelkti dėmesį į piniginius, turtinius reikalus. Aplinkybės šioje srityje greičiausiai bus permainingos, bet dažniau susiklostys palankiai, dėl to ir naudos galiausiai atneš. Galima netikėta pagalba.

Ožiaragis. Energijos bus daug, noro daryti iš karto daugybę dalykų irgi daug. Dažniausiai viskas pavyks, dėl to savaitgalį jau bus galima įvertinti pasiekimus. Taip pat šią savaitę galima tikėtis draugų arba įtakingų asmenų pagalbos ar paramos. Ji bus labai svarbi.

Vandenis. Atrodo, dirbti reikės. Darbe, profesijos srityje darbų, kitos veiklos gali būti daug, jėgų tam reikės irgi daug, bet ir galimybių būti geriausiems nestigs. Matyt, svarbiausias metas čia bus savaitės vidurys. Kitiems dalykams neliks nei laiko, nei, pagaliau, jėgų.

Žuvys. Svarbiausi dabar bus draugai, bendraminčiai, kolegos darbe – visi siūlys ką nors nauja, su visais reikės pasikalbėti, aptarti būsimus darbus (pradėti metas palankiausias bus jau kitą savaitę). Gali susidaryti įspūdis, kad atsiveria kažkoks naujas ir svarbus etapas. Atrodo, taip ir bus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų