REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Mantas Katleris (nuotr. Fotodiena.lt/Eglė Mačiulskytė)

Nesibaigiantys juokeliai, neblėstanti šypsena ir visuomet gera nuotaika – tokį vieną žinomiausių šalies humoristų – Mantą Katlerį – mes nuolatos matome televizijos ekranuose. Tačiau ar tikrai gyvenimas su komiku yra linksmas?

31

Nesibaigiantys juokeliai, neblėstanti šypsena ir visuomet gera nuotaika – tokį vieną žinomiausių šalies humoristų – Mantą Katlerį – mes nuolatos matome televizijos ekranuose. Tačiau ar tikrai gyvenimas su komiku yra linksmas?

REKLAMA

Prieš devynerius metus, 2009-aisiais, iš Panevėžio kilęs komikas išgarsėjo dalyvaudamas projekte „Humoro klubas“. Savo juokais ir panevėžietiška tarme šimtus susirinkusių ir tūkstančius už televizijos ekranų linksminęs M. Katleris sulaukė visuomenės dėmesio ir populiarumo socialiniuose tinkluose.

Sausio 8-ąją 31-ąjį gimtadienį švęsiantis komikas šiandien pasirodo didžiausiose šalies arenose, rengia pasirodymus, vaidina filmuose bei taip pat yra įvairių televizijos projektų vedėjas bei dalyvis. Ne vienerius metus kartu bendru gyvenimo keliu su Mantu žingsniuoja ir jo širdies draugė, 23-ejų Aistė Kabašinskaitė.

Visuomet besišypsantį, drąsų ir atvirą komiką pripratę matyti žmonės net nenumano, kad asmeniniame gyvenime jis – kitoks: „Uždarame draugų rate galiu būti toks, koks noriu – jie mane pažįsta, žino, kad galiu ir juoktis, ir liūdėti. Renginiuose pasirodau nelabai dažnai, tad kartą ar kelis į savaitę nepažįstamiems žmonėms esu draugiškas, fainas ir linksmas, tačiau, jei man bus depresija, neturėsiu nuotaikos ar tiesiog bus liūdna, tikrai to neskelbsiu viešai ir neliesiu savo širdies feisbuke. Geriau tą laiką praleisiu vienas, savo namuose“, – sako vienas garsiausių šalies komikų.

REKLAMA
REKLAMA

Gražiausias metų šventes – Kalėdas – kartu su mylimąja sutikęs komikas sako, kad jo gyvenimas, būnant su Aiste išties pasikeitė – atsirado daugiau artimųjų, prasiplėtė draugų ratas: „Per šventes aplankėme Aistės tėvus, mano mamą, tėtį, o kur dar močiutė... Užsukti pas ją jau tapo tikra tradicija“,– priduria Mantas ir tikina, kad gyvenimas su mylimu žmogumi šventes paverčia dar gražesnėmis: „Žinoma, jei turėtume vaikų, švenčių lauktume kur kas labiau, galvotume, ką jiems padovanoti“.

REKLAMA

Vis dėlto pirmą kartą apsigyventi po vienu stogu su moterimi – nelengvas išbandymas. Vasario 14-ąją pustrečių metų draugystės sukaktį su Aiste minėsiantis humoristas teigia, kad ir kaip vyrai to bijo, gyvenimas drauge turi daugiau privalumų nei trūkumų: „Gera žinoti, kad esi ne vienas. Pamenu, kai gyvenau su kambariokais, anksčiau niekuomet nesugalvodavome laukti švenčių, puošti eglutę ar keistis dovanomis, tačiau šiemet Aistė pasirūpino, kad Kalėdų dvasia į mūsų namus užplūstų kuo anksčiau. Galiu drąsiai teigti, kad tai gražiausia eglė, kokią tik buvau matęs per trisdešimt savo gyvenimo metų, o visi nuopelnai skirti tik Aistei – tai ji prikabino lempučių, blizgučių...“, – džiaugiasi M. Katleris.

REKLAMA
REKLAMA

Komikas juokaudamas sako, kad jų santykiai išties tvirti, tačiau rimtų planų kurti šeimą, kol kas nėra: „Būna dienų, kad laviruojame tarp vestuvių ir skyrybų“, – šypteli komikas ir priduria, kad gyvenant kartu pasitaiko visko – būna sunkių dienų, tačiau po jų suvoki, kad tai tikrai tas žmogus, su kuriuo nori būti visą likusį savo gyvenimą.

Mantas pripažįsta – su Aiste jie skirtingi, tačiau tai daro jų santykius tik dar tvirtesnius, o amžius ir patirtis, pasak komiko, nugali priimant kai kuriuos šeimyninius sprendimus: „Abu sutinkame – vaikų kol kas nenorime. Būna, kad susikivirčijame dėl buitinių sprendimų, nuomonės išsiskiria, tai visiškai normalu, tačiau dar niekuomet nebuvo taip, kad nei ji, nei aš nejudėtume iš vietos ir laikytumėmės savo nuomonės. Visuomet ieškome kompromisų“, – atskleidžia M. Katleris.

Būti atpažintam gatvėje ir fotografuotis su gerbėjais – Manto kasdienybė, tačiau ar galime jį išvysti pasakojant linksmas istorijas sutiktiems praeiviams?„Vilniuje žmonės jau išlepinti prie žinomų veidų, tačiau rajonuose situacija kitokia: būna, prieina prie manęs grupelė žmonių, besitikinčių, kad pradėsiu pasakoti juokelius... Deja, bet to tikrai nebus. Jei norite – galime pašnekėti, tačiau nesitikėkite, kad būsiu klounas“, – teigia komikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų