REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar tikite prognozėmis? Ne? Kodėl? Nenorite įsiteigti sau nieko? Ir veltui. Juk tikėjimas - labai svarbus visokeriopos sveikatos požymis.

Ar tikite prognozėmis? Ne? Kodėl? Nenorite įsiteigti sau nieko? Ir veltui. Juk tikėjimas - labai svarbus visokeriopos sveikatos požymis.

REKLAMA

Niekas neliepia tikėti Juo. Galite tikėti savimi. Tačiau praktika rodo, kad individams Lietuvoje ir ne tik lengviau tikėti kitais nei savimi. Todėl skelbiu 2018 metus tikėjimo savimi metais. Man pritartų net pati Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė. Labai linkiu tikėti savimi ir savo paskirtimi šioje Žemėje. Pasikalbėkime!

Nauji metai - nauji tikslai?

Kaip kokios avelės esame skatinami kurti naujus tikslus naujiems metams. Kodėl kaip avelės? Nes tie, kas skatina mus galvoti naujus tikslus, nė nepaklausė, kas gi nutiko su senaisiais?

Visuomet verta peržiūrėti tikslų siekimo strategijas, technikas ir būdus, kaip tikslai buvo siekiami. Neverta kartoti to, kas neefektyvu. Tačiau ne visais atvejais verta keisti pačius tikslus.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi, yra tokių tikslų, kurie mums nepriklauso. Jie yra tiesiog primesti kitų, visuomenės, draugų, šeimos ir pan. Tad labai linkiu, kad naujaisiais metais tikslais taptų kiekvienam žmogui svarbūs dalykai, žmogaus širdžiai svarbūs dalykai. Ir viskas bus taip, kaip turi būti.

REKLAMA

O jei esi moteris, atmink: tu turi teisę persigalvoti. Tikslų siekime - taip pat. Daugiau apie tai galėsi pasiskaityti mūsų antroje knygoje.

Moteriškas tikslų kėlimo būdas

Dažnai tikslų kėlimo skatintojai nė lyties nepaklausia. Verta žinoti, kad labai tikslus, principinis tikslų kėlimo kalendorius ir logiškas, argumentuotas gyvenimo planavimas - tai vyriškosios energijos pasireiškimas. Todėl ne visoms moterims tinka planavimas ir kassavaitinis tikslų kėlimo kalendorius.

Ir labai apmaudu, kad vieno moterų pamėgto žurnalo kūrėjai sukūrė lozungą - mes nesvajojame, mes planuojame. Nieko gero tame nėra. Kūrėjai tiesiog nežino, kad kai moteris svajoja, intuicijos pagalba, moteris pradeda veikti kryptingai ir pasiekia tų tikslų ir tada, kai reikia.

REKLAMA
REKLAMA

O ne kai moteris nori. Nes tikslų žmogus nepasiekia šiaip sau. Pildosi žmogaus norai. Ir jie pildosi tik tada, kai visoje sistemoje, lyg matricoje, sutampa viskas: moters santykis į jos pačios kūną, savo tėvus, elgesys darbe, šeimoje, visuomenėje, pakantumas, dosnumas, tikėjimas, viltis ir meilė. O jei moteris greitina norų pildymąsi, tai kainuoja visada.

Dažniausiai artimoje aplinkoje pradeda kas nors sirgti ir pan. Tokiu būdu išteka iš žavių moterų moteriška energija ir suvyriškėjęs protas veda iš protų dalį moterų, kurios tiki ir pasitiki viešais žmonėmis ir marketinginiais lozungais. Orientacija į rezultatą - tikslų pasiekimą, skatina moteris ne svajoti, o planuoti: griežtai, konkrečiai, aiškiai, nepriklausomai nuo nuotaikos ar asmeninio ciklo bei mėnulio fazės. Tai - absoliučiai vyriška energija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gerais norais - kelias pragaran

Jauni žmonės retai kada supranta šį posakį. Manome, kad geri ketinimai - tai labai gerai. Tačiau tai nėra tiesa. Geri ketinimai, geros priemonės ir gyvenimas dorybėje - tai gerai. Todėl moteriai labai svarbu save pasaugoti nuo nedorybės. Bėkite nuo mokymų, kaip suvilioti turtingą vyrą.

Neskaitykite patarimų apie tai, kaip tapti moterimi, kuriai neįmanoma atsispirti. Neskaitykite nieko, jei neturite savo požiūrio ir esate ta, kuriai lengva daryti įtaką. Jau geriau žinoti mažiau, bet apie save. Nenešiokite sijonų: nei rankinėje, nei ant savo kūno, jei netikite sijono prasme. Nenešiokite sijono, jei kas nors perša jums mintį tapti labiau moteriška. Tas kažkas turi skatinti jus tapti savimi.

REKLAMA

O tam reikia susipažinti su tikrąja savimi ir apčiuopti save visokią. Ir vyrišką, ir moterišką. Ir išsiaiškinti: kokia aš sau labiausiai patinku? Mesk šalin visus "kaip tapti moteriška?" ar "įvertink savo moteriškumą" testus. Tikėk savimi. Tikėk savimi tokia, kokia esi. Drąsiai. Nes tu tokia reikalinga mums visiems.

Ar vyrai suvyriškės?

Kai moterys pagaliau atsisakys archaiško požiūrio į vyrus kaip vaikus, kai liausis dovanoti vyrams žaisliukus, kai nebetoleruos vyriškos neatsakomybės ir liausis pataikavusios vyrų neišmanymui, kai moterų širdyse nutiks daug gražių dalykų, tuomet vyrams užgims proga būti savimi, vyriškais, visokiais, bet, svarbiausia, savimi.

Neveltui sakoma: išmokyk vyrą - turėsi vieną mokytą žmogų, išmokyk moterį - turėsi mokytą visuomenę!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų