REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)

Horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Norėsis permainų, naujos veiklos. Kursite ateities planus. Tačiau gali būti, kad darbe jus išduos artimas žmogus. Tai bus jums - išbandymas.

Tauras

Dalyvavimas kultūriniuose ar kituose viešuose renginiuose atneš naudos, patyrimo, pažinčių. Pasitarimai, debatai bus itin rezultatyvūs. Galite susitikti žmogų, su kuriuo jus sieja ypatingi prisiminimai.

Dvyniai

Diena palanki naujiems darbams, kolektyviniams susibūrimams. Tik teisingai įvertinkite savo galimybes. Kaip bebūtų, nevenkite bendrauti, būti įvykių sūkuryje, nes užsimezgusios pažintys bus reikšmingos.

Vėžys

Šiandien visur laikykitės saiko, nepersidirbkite, nesiveržkite į viešumą, ir diena bus sėkminga. Galbūt pademonstruosite altruizmą arba patirsite ypatingų išgyvenimų, susijusių su meile, menais, mistika.

Liūtas

Tikriausiai šiandien atsigaus ir jūsų kūnas, ir dvasia. Lengviau rasite bendrą kalbą su aplinkiniais, o jie pastebės ir įvertins jūsų privalumus, sugebėjimus. Trauks egzotiški užsiėmimai, pikantiški nuotykiai.

Mergelė

Sėkmingai judės reikalai, susiję su komfortu. Galbūt pavyks ką nors pelningai parduoti, išnuomoti. Jeigu norite gauti nuolaidą, panašu, kad taip pat nenusivilsite.

Svarstyklės

Diena pasižymės kontaktų, pokalbių gausa, šilta, draugiška atmosfera. Palanku užmegzti ir atnaujinti įvairius ryšius. Atsiras galimybių atskleisti savo ar kitų geriausias savybes. Tik labiau kreipkite dėmesį į tai, ką kiti sako ir pataria.

Skorpionas

Šiandieną gerai seksis, jeigu pasitikėsite savo jėgomis, išmanymu ir patrauklumu. Nuoširdžiai pabendraukite su aplinkiniais, o ypač su šeimos nariais. Tai padės jums pralinksmėti, atsipalaiduoti.

Šaulys

Ši diena žada gerų įspūdžių, mielų susitikimų ir netgi romantikos.Turbūt suprasite ir pajusite, kad savo gyvenime galite daug ką pakeisti į geresnę pusę.

Ožiaragis

Gali būti, kad nutarsite keisti įvaizdį ar gyvenimo būdą. Tačiau geriau neskubėkite - šiandien tam labai nemaloni ir nepalanki diena. Gali užgriūti ne tik finansiniai, bet ir sunkūs moraliniai išbandymai.

Vandenis

Šiandien neišsisuksite nuo intensyvaus bendravimo. Iš jūsų bus tikimasi konkrečios paramos, tarpininkavimo ar bendradarbiavimo. Netikėtai gali užsimegzti aistringas flirtas su ypatingu asmeniu.

Žuvys

Finansiniai reikalai tikriausiai suteiks vilčių. Turbūt kažkas grąžins skolą arba jūs pagaliau nusimesite skolos naštą. Galite užmegzti perspektyvią pažintį. Galbūt sulauksite meilės prisipažinimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų