REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
Iglė Bernotaitytė (nuotr. Fotodiena.lt/Eglė Mačiulskytė)

Viena populiariausių šiuolaikinių Lietuvos dainininkių, televizijos ir kitų projektų dalyvė – Iglė Bernotaitytė neatsigina gerbėjų dėmesio. Nors jauna mergina dar mokosi mokykloje, tačiau jos darbų ir veiklos sąrašas ilgesnis nei kitų žinomų jaunų žmonių.

31

Viena populiariausių šiuolaikinių Lietuvos dainininkių, televizijos ir kitų projektų dalyvė – Iglė Bernotaitytė neatsigina gerbėjų dėmesio. Nors jauna mergina dar mokosi mokykloje, tačiau jos darbų ir veiklos sąrašas ilgesnis nei kitų žinomų jaunų žmonių.

REKLAMA

Muzikinio projekto „X Faktorius“ nugalėtoja jau dabar tituluojama viena gražiausių merginų šalyje. Todėl nenuostabu, kad ir jos išvaizdos pokyčius seka bei aptarinėja tūkstančiai gerbėjų. Iglė įvardino, kaip jai pavyksta išlikti puikios formos bei būti kupinai žavesio. Šventiniame interviu portalui tv3.lt Iglė atskleidė naujausius savo planus, regis, pokyčių jos gyvenime 2018-aisiais bus daug.

Sunku patikėti, kad įtemptą darbų pramogų pasaulyje grafiką tau dar tenka derinti su mokykla. Kaip sekasi tai derinti ir nepervargti?

REKLAMA
REKLAMA

Suspėju, nes viskas vyksta laiku ir pagal grafiką, džiaugiuosi kiekviena gyvenimo minute, nes dirbu mėgstamą darbą. O laimė labai daug prideda prie puikios išvaizdos. 

REKLAMA

Atrodo, kad tavo dienotvarkę pilnai užpildo mokykla ir darbai. Bet visgi, kaip leidi tas laisvas akimirkas nuo įtemptos rutinos?

Laisvalaikis, galima sakyti yra darbas, kurį dievinu: koncertai, fotosesijos, filmavimai, dainų įrašai. Aišku, prie to prisideda ir laikas su draugais, kai tiesiog atsipalaiduoju, geriu arbatą ir bendrauju.

Kokias tris savo savybes išskirtum kaip labiausiai lemiančias sėkmę gyvenime?

Svarbiausioji – užsispyrimas, jeigu aš kažko labai noriu, tai pasieksiu, kad ir kaip tai būtų sunku. Bet reikia nepamiršti ir buvimo savimi bei nuoširdumo, tai yra ir mano gerosios savybės.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrint į tavo pasiekimus, regis, užsispyrimo tikrai turi daug. Tačiau tau, kaip ir kiekvienam žmogui, būtinas poilsis ir jėgų atstatymas. Kaip palepini save?

Poilsis man yra devynios valandos miego. Tiek užtenka palaikyti gerai savijautai, o visą likusią dienos dalį mokausi arba dirbu, einu į ZUMBA treniruotes, leidžiu laiką su draugais. Manau, kad juokas ir sportas geriausia sveikos išvaizdos dalis.

Minėjai, kad užsispyrimas padeda siekti trokštamų dalykų. Tad gal nebūna momentų, kai norisi nuleisti rankas ir įtikinėti save eiti toliau?

Tikrai būna ir gan dažnai. Gal ir juokingai skambės, bet einu į dvyliktą klasę ir mano frazė kiekvieną pirmadienį būna: „Igle, tau nedaug jau liko“. Svajoju kuo greičiau baigti mokyklą, kai ją baigsiu, bus daug lengviau dirbti (šypsosi). Juk visas gyvenimas prieš akis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ką tik prasidėjo 2018-ieji, kokių planų turi artimiausiam laikui?

Pavasarį kelsiuosi į savo butą, to labai laukiu. Šiemet jau baigsiu mokslus ir, aišku, tikiuosi baigti mokyklą gerais rezultatais. Rašau dainas, tikiuosi laikui bėgant žmonės galės išgirsti mano naują albumą, o smagiausia dalis – baigusi mokslus, įsigysiu šunelį. Be proto laukiu to, nes visada jo norėjau, bet tėvai niekada tam nepritarė.

Tavo žavesio tiesiog sunku nepastebėti. Ne viena gerbėja trokšta sužinoti tavo grožio paslaptį. Ar gali šį kartą atskleisti, ką visuomet galima rasti tavo kosmetinėje?

Prisipažinsiu, esu didelė makiažo gerbėja ir jo turiu labai daug, tad mano kosmetinė yra lagaminas (juokiasi). Visgi, visada turiu lūpų ir paakių pieštukus. Pas mane dažnai būna tamsūs paakiai, nors nuovargio nejaučiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų