REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune narkotikus platinusiems vyrams - skaudus smūgis. 

Kaune narkotikus platinusiems vyrams - skaudus smūgis. 

REKLAMA

Turint duomenų, jog Kaune, Žaliakalnyje, galimai platinamos narkotinės medžiagos, Kauno pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą, kurio metu sulaikyti trys vyrai, įtariami platinę narkotines medžiagas.

REKLAMA
REKLAMA

Sulaikant narkotines medžiagas galimai platinusį vyrą (gim. 1972 m.), atlikus kratą jo namuose rasta apie 60 g sverianti pakuotė su baltos spalvos milteliais, galimai amfetaminu. Taip pat rastas švirkštas su viduje esančiu skysčiu, sumaišytu su galimai narkotine medžiaga. Aptiktas ir medžiaginis dėklas, kurio viduje supakuoti 5 g galimai narkotinės medžiagos heroino ir dar 5 g narkotinės medžiagos amfetamino.

REKLAMA

Kratos metu rasti du šaukšteliai su narkotinių medžiagų liekanomis, mažo svorio svarstyklės ir daug užspaudžiamų plastikinių tuščių pakelių, paruoštų narkotinių medžiagų pakavimui. Be to, rasti ir paimti pinigai, galimai įgyti pardavus narkotines medžiagas. Vyrui paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Šių metų spalio mėnesį, siekiant nustatyti ir sulaikyti asmenis, įsigijusius ir platinančius narkotines medžiagas, Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnams atliko eilę procesinių ikiteisminio tyrimo veiksmų ir sulaikė du asmenis, kurie įtariami įsigiję galimai narkotinių medžiagų.

Pas abu rastos paruoštos narkotines medžiagos dozės. Taip pat sulaikytas ir galimas platintojas. Vyrui (gim. 1963 m.) paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų