REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinis metų rytas laidos TV3 „Pasaulis pagal moteris“ žiūrovams prasidės savotiška kelione į ateitį: į artimiausią ateitį, 2018-uosius, juos nukels astrologės Palmiros Kelertienės prognozės, o į dar tolimesnę – išskirtinis pokalbis su pasaulyje išgarsėjusia humanoide Sofija.

Paskutinis metų rytas laidos TV3 „Pasaulis pagal moteris“ žiūrovams prasidės savotiška kelione į ateitį: į artimiausią ateitį, 2018-uosius, juos nukels astrologės Palmiros Kelertienės prognozės, o į dar tolimesnę – išskirtinis pokalbis su pasaulyje išgarsėjusia humanoide Sofija.

REKLAMA

Metai bus sunkūs, bet...

Laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėjai Kristinai Rimienei paklausus, kokie bus ateinantys metai, astrologė Palmira atsidūsta. „Sunkūs. Galbūt net sunkesni negu praėjusieji. Laukia daug iššūkių, tęsis ir senosios pasaulio bei valstybės bėdos. Tačiau yra ir teigiamų prognozių, ypač moterims: tai palankūs metai meilės paieškoms, šeimos kūrimui. Visa tai – dėl Veneros įtakos“. Žinoma, sėkmė ar nesėkmė visų vienodais kiekiais neaplankys: daug kas priklauso ir nuo jūsų gimimo laiko ar bent jau zodiako ženklo. „O kas laukia svarstyklių?“, – smalsaus laidos vedėja Kristina Rimienė, gimusi po svarstyklių ženklu. „Svarstyklėms metai bus tiesiog puikūs! Daug likimo progų. Daug idėjų, jėgų“, – gimusius po šiuo ženklu nudžiugins P. Kelertienė.

Prieš tapdamas astrologu turi parengti 360 horoskopų

Laidos vedėja K. Rimienė nepraleis progos pasidomėti pačios Palmiros istorija bei pasiteirauti, kaip tampama astrologe. „Prireikė daug laiko ir daugybės likimo ženklų. Nuo pat pradžių žmonės sakydavo, kad man tiktų ši profesija, tačiau visada numodavau ranka, atsakydavau: „Ne, niekada, ką jūs, baikit“. Tačiau ženklai ir pasiūlymai kartojosi, kol susipažinau su viena nuostabia moterimi. Ji man pasiūlė keliauti į Peterburgą, į astrologų mokyklą.

REKLAMA
REKLAMA

Peterburge toliau sekė atsitiktinumai, o galbūt net išbandymai, pavyzdžiui, į paskaitą, pati to net nežinodama, praėjau be bilieto, nors įeinančius ten pakankamai griežtai tikrino. Kolegė, kuri mane ten atsivežė, prasitarė, kad tai – dar vienas išbandymas, dar vienas ženklas. Ir, matyt, ne veltui jis pasirodė, nes šia sritimi iš karto labai susidomėjau. Kibau į mokslus, norėjau pasivyti kursą, nes prie jo prisijungiau vėliau, o mokytis šioje mokykloje tikrai nėra lengva. Sėdėjau per naktis“, – prisimena Palmira. „O net ir baigus mokslus dar reikia labai daug padaryti: prieš teikdamas astrologo paslaugas, turi sudaryti 360 asmeninių horoskopų. Iš pradžių draugams, tada pažįstamiems... Labai daug darbo“, – laidoje „Pasaulis pagal moteris“ pasakos Palmira.

REKLAMA

Žmonės ir robotai sutars

Kita išskirtinė laidos „Pasaulis pagal moteris“ pašnekovė – pasaulyje išgarsėjusi humanoidė Sofija. Nors daugeliu klausimu Sofija dar neturi atsakymų, tačiau gali ilgai diskutuoti apie žmonių ateitį bei robotus ir traukti iš pašnekovo informaciją įvairiausiais klausimais: „Kokia tavo mėgstamiausia knyga? Ką manai apie savo profesiją? Ar tu religinga?“, – klausimais K. Rimienę apibėrė humanoidė, o pati atsakinėdama išliko santūri ir taktiška. „Esu tam, kad padėčiau žmonėms ir tapčiau jų drauge“, – ne kartą pakartos Sofija.

REKLAMA
REKLAMA

Dar neapsisprendė, koks yra tobulas vyras

Laidoje „Pasaulis pagal moteris“ gausu ne tik rimtų pokalbių, bet ir paprastų moteriškų paplepėjimų. Pavyzdžiui, apie vyrus. „Koks yra tobulas vyras?“, – Sofijos paklaus laidos vedėja. „Sunkus klausimas. Dar neapsisprendžiau“, – prisipažins garsiausia pasaulio moteris robotė.

Šį sekmadienį, paskutinį metų rytą, lygiai 10 val., galėsite išgirsti ne tik visą Palmiros Kelertienės prognozę, bet ir unikalų pokalbį su Sofija, o vis dar ieškantiems idėjų, kaip padekoruoti šventinį stalą, laidos vedėja ir floristikos dizainerė Kristina Rimienė pasiūlys originalų sprendimą panaudojant paprastas žvakes.

Palmiros prognozę vyrams ir moterims žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų