REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Yra žmonių, kurie apie Zodiako ženklus žino viską. Priklausomai nuo gimimo datos, šie žmonės gali pasakyti, ar jūs esate tvarkinga ar netvarką mėgstanti asmenybę, kuklus ar bendraujantis žmogus ir t.t.

36

Yra žmonių, kurie apie Zodiako ženklus žino viską. Priklausomai nuo gimimo datos, šie žmonės gali pasakyti, ar jūs esate tvarkinga ar netvarką mėgstanti asmenybę, kuklus ar bendraujantis žmogus ir t.t.

REKLAMA

Zodiako ženklas gali nulemti ir jūsų gyvenimo būdą, gyvenamąją vietą, finansinė padėtį ir netgi tai, kiek vaikų turėsite. Taip, išgirdote teisingai. Jūsų gimimo data gali atskleisti, kokia gausi bus jūsų šeima bei tai, kaip auklėsite savo atžalas.

Norite sužinoti, koks likimas laukia jūsų, o gal pasitikrinti, ar visa tai tiesa – skaitykite žemiau pateiktą informaciją.

Avinas

Avinai – savimi pasitikinčios mamos, auginsiančios 3 vaikus. Esate linkusi vadovauti, siekiate karjeros, tačiau tai nereiškia, jog nemylite savo vaikų. Jūs viena tų, kuri skatina savo vaikus siekti tik geriausio, padeda jiems įgyvendinti jų svajones.

REKLAMA
REKLAMA

Esate nuolatos užsiėmusi namų reikalais, tačiau atradusi balansą tarp visų gyvenimo aspektų, be galo savimi didžiuojatės. Kartais greitai įsiuntate, todėl vertėtų išmokti būti kantria, ypač kai kalbama apie vaikų auklėjimą.

REKLAMA

Jautis

Jei jūs - Jautis, galite didžiuotis esanti kantri ir atsidavusi dviejų nuostabių vaikų mama. Esate patikima ir mylinti asmenybė, savo atžaloms norite užtikrinti kuo geresnę ateitį, todėl didžiąją laiko dalį skirsite jų priežiūrai, dėl ko jūsų ryšys taps labai artimas.

Kartais būnate užsispyrusi, ypač kai kalbama apie pokyčius, todėl pasistenkite šiek tiek atsipalaiduoti ir taip nekontroliuokite savo vaikų.

Dvyniai

Po šiuo Zodiako ženklu gimusios mamos yra prie visų pokyčių prisitaikyti sugebančios ir 4 atžalas auginančios moterys. Jūs – energinga ir jaunatviška, mylite vaikus, nes jie yra jūsų gyvenimo varikliukas. Galbūt jūsų šeima nėra tradicinė, tačiau būtent dėl to gyvenimas ir tampa įdomesnis.

REKLAMA
REKLAMA

Nors esate linkusi į spontaniškumą ir jums sunku apsispręsti, jūsų vaikai žino, kad kartais būnate nenuspėjama, be to, niekada neprieštarausite, kai jūsų mažieji į svečius pasikvies draugų.

Vėžys

Vėžiukės – auginti savo daugiausia dvi atžalas pasiruošusios moterys. Jums motinystės rūpesčiai nekels didelių problemų, kadangi visi šie dalykai jums yra įaugę į kraują. Esate jautrus ir emocionalus žmogus, kuriam svarbus artimas jūsų ir jūsų vaikų ryšys.

Nors kartais esate per daug atsargi ir priekabi, neribojate savo vaikų laisvės.

Liūtas

Jūs auginsite tik vieną vaiką, tačiau būsite labai kūrybiška. Su jumis niekada nebus liūdna, savo atžalai būsite tikras pavyzdys, tačiau žmonės stebėsis sužinoję, jog laukiatės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būdama natūralia lydere, jūs esate linkusi vadovauti, tačiau jūsų vaikas prie to pratęs. Savo atžalą mokysite būti atviru ir dosniu žmogumi, mokysite jį rankdarbių, žaisite žaidimus.

Mergelė

Mergelės augins du vaikus, tačiau bus be galo organizuotos. Šie iš prigimties praktiški žmonės iš anksto žino, kiek vaikų turės.

Viena iš gerųjų jūsų savybių – darbštumas, todėl tikrai atsiduosite vaikams, iš visų jėgų stengsitės dėl jų gerovės, tačiau dažnai jausite nerimą, dėl ko svarbu neleisti nervams jūsų sunaikinti.

Svarstyklės

Svarstyklės pasižymi ramybe, jos per daug nesijaudina, be to, kaip teigia astrologai, jūs auginsite 3 vaikus.

REKLAMA

Mėgstate bendrauti, esate patenkinta gyvenimu, o tai reiškia, jog savo vaikus mokysite išlikti ramiais, ugdysite komandinio darbo šgūdžius, kuris padės namuose palaikyti tvarką. Jūs didžiuojatės, jog domitės kultūra, todėl savo vaikus skatinsite užsiimti menais, sportuoti, mokytis groti įvairiais muzikos instrumentais. Kadangi jums sunku apsispręsti, lengvai patikite net ir melagingais dalykais, teks padirbėti, kad šių savybių neperduotumėte savo vaikams.

Skorpionas

Skorpionės bus netradicinės mamos, kurios augins net 4 vaikus. Esate aistringa ir emocionali moteris, o tai reiškia, jog į motinystę pasinersite visomis jėgomis. Kadangi spinduliuojate jėga ir prie savęs traukiate kitus žmones, skatinsite savo atžalas būti tokiais pat ryžtingais kaip ir jūs.

REKLAMA

Jūs – truputį ekscentriška, tačiau tai reiškia, jog priimate savo vaikus tokius, kokie jie yra.

Šaulys

Jei esate Šaulys, būsite atvira vieno vaiko mama. Turite gerą humoro jausmą, esate optimistė, todėl savo atžalai norite sukurti kuo geresnį gyvenimą. Jūs – laisvos sielos žmogus, jums nepatinka laikytis kitų sukurtų taisyklių, jūs nemėgstate būti supančiota, todėl jums pakaks tik vieno vaiko.

Jums svarbu kitiems perduoti savo entuziazmą, tačiau tuo pat metu tikitės, jog jie bus šiek tiek atsakingesni, nei jūs jaunystėje.

Ožiaragis

Po šiuo Zodiako ženklu gimusios moterys bus tikrai atsakingomis dviejų vaikų mamomis. Esate disciplinuota ir tikslų siekianti moteris, jūsų atžalos žinos, kad taisykles namuose kuriate jūs, tačiau tokios jūsų savybės įkvėps juos siekti tik geriausio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie žmonės manys, jog esate pesimistė, tačiau tik jūsų vaikai mato, koks žmogus esate iš tikrųjų.

Vandenis

Jei esate Vandenis, beveik garantuojame, jog turėsite vieną vaiką. Esate draugiška ir atvira asmenybė, kiti vertina jūsų draugystę. Jums nepatinka per daug emociškai prie jūsų prisirišę žmonės, tačiau su tais, kurie užsitarnauja jūsų pasitikėjimą, esate labai artima.

Nors jums patinka leisti laiką su mylimais žmonėmis, kartais norisi pabūti vienai, todėl jums idealiausiai tinka auginti vieną vaiką.

Žuvys

Moterys, gimusios po Žuvų ženklu, yra mylinčios. Jos rankose sūpuos mažiausiai 4 vaikus.

Nesate savanaudė, mokate užjausti ir suprantate kitų problemas. Jūsų šilta ir rūpestinga prigimtis yra tai, ko ir reikia norint būti idealia mama. Nors kartais būnate tikra namisėda, tai nėra blogai, nes nėra nieko geriau, nei laikas, praleistas kartu su šeima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų