REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąją Šv. Kalėdų dieną prie ekranų pakvietė TV3 projektas „X Faktorius“. Populiariausio Lietuvoje muzikos projekto dalyviai žiūrovams paruošė Kalėdų dvasia alsuojančius pasirodymus. Ir nors teisėjai tikino, kad visi dalyviai yra verti keliauti toliau, dviem iš jų kova buvo baigta.

Pirmąją Šv. Kalėdų dieną prie ekranų pakvietė TV3 projektas „X Faktorius“. Populiariausio Lietuvoje muzikos projekto dalyviai žiūrovams paruošė Kalėdų dvasia alsuojančius pasirodymus. Ir nors teisėjai tikino, kad visi dalyviai yra verti keliauti toliau, dviem iš jų kova buvo baigta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Viso žiūrovams pasirodė trylika dalyvių. Mažiausiai žiūrovų balsų surinko Mantas. Jis be kovos paliko TV3 projektą. Šis sprendimas itin papiktinostudijoje sėdėjusius žiūrovus. Jie neslėpė nepasitenkinimo šiuo sprendimu ir šaukė, kad tai yra nesąmonė.

REKLAMA

Prieš teisėjų teismą stojo grupės „Emdžej“ ir „Evolution“. Atlikus išlikimo dainas, savo nuomonę išsakė teisėjai. Daugiau balsų surinko duetas „Emdžej“ ir pusseserės liko projekte.

Pirmasis scenoje pasirodė Alenchicco. Vaikinas atliko Jazzu dainą „Po mano oda“. Tai buvo kalėdinė dovana mylimai atlikėjai. „Ši interpretacija man buvo priimtina. Atrodai kaip angelas, nusileidęs iš dangaus. Ačiū tau“, – sakė Jazzu, neslėpdama simpatijų S. Prūsaičio mokiniui.

REKLAMA
REKLAMA

Grupė „Emdžej“ į sceną atnešė energijos pliūpsnį. Pusseserės Vytautė ir Reda sulaukė ir pagyrų, ir lengvos kritikos. „Pradėjote žvaliai, viduryje buvo lengvas pasimetimas“, – sakė A. Mamontovas. „Pritrūko dar vienos nakties, bet vis tiek esu už jus“, – sakė S. Prūsaitis.

Danas scenoje uždainavo lietuviškai. A. Mamontovo mokinys sulaukė didžiulio palaikymo iš studijoje buvusių žiūrovų. „Pirmasis ir šis šou yra kaip diena ir naktis. Sveikinu“, – gyrė S. Prūsaitis. „Danai, ačiū, labai tavimi didžiuojuosi“, – gražių žodžių savo mokiniui negailėjo A. Mamontovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mantas šią laidą pasirodė visai kitu amplua. Neliko nei blizgančio švarko, nei iškilmingos šukuosenos. „Nuostabiai tinkanti daina. Kuo daugiau dainuoji,tuo suteiki man didesnį pasitikėjimą“, – sakė Jazzu. „Tavo didžiausias privalumas – aksominis balsas“, – gyrė M. Mikutavičius.

Sidabru tviskanti projekto dalyvė Augustė buvo apipilta komplimentais. A. Mamontovas pasakė, kad ji verta atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“. „Prasidėjo tikrasis „X Faktorius“, kokį aš noriu matyti. Kol kas geriausias vakaro pasirodymas, vertas ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio scenos“, – sakė Jazzu.

REKLAMA

„Nepriekaištingas dainavimas ir atlikimas. Viskas tobula, turėtumei pradėti ruoštis pagrindiniam Europos dainų konkursui“, – sakė A. Mamontovas.

Iveta scenoje parodė, ko yra verta. Pasak M. Mikutavičiaus, ji savo balsu gali konkuruoti su Auguste. „Tu esi labai stipri, gali nuversti kalnus. Tavyje kunkuliuoja ugnis. Turi didelę jėgą ir reikia ją naudoti“, – gyrė Samas.

Lukrecija ir Vakaris scenoje atliko jautrią dainą. Po pasirodymo žiūrovai plojo duetui atsistoję. Pakerėti žiūrovus nesutrukdė ir tai, kad Vakarį kankino aukšta temperatūra, užkimimas.

REKLAMA

Rokeriai „Evolution“ atliko visiems puikią žinomą dainą „Aleliuja“. Grupė sulaukė pagyrų už tai, kad įnešė rokeriškos dvasios į dainą. „Jūs turite šviežumą ir išskirtinį akcentą“, – sakė M. Mikutavičius. „Man ši daina labai daug ką reiškia. Esu laimingas, kad čia esate“, – savo mokinių pasirodymu džiaugėsi A. Mamontovas.

Deividas scenoje atliko Conchitos Wurst dainą „Rise Like A Phoenix“. Emocingas vaikino pasirodymas sulaukė susižavėjimo ir pagyrų. Jazzu po jo nesuvaldė emocijų ir apsiašarojo. „Daina atskleidžia tavo dramatišką istoriją. Tu esi pavyzdys, kaip žmonės gali klysti žiūrėdami į tave“, – sakė Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Monikos pasirodymas sužavėjo paprastumu ir nuoširdumu. Moterį teisėjai gyrė už artistiškumą ir puikų dainos atlikimą. „Mano akimis ir ausimis Monika yra stipriausia „X Faktoriaus“ dalyvė. Jaučiu, kad joje yra daug kūrybiškumo. Reikia jį išnaudoti. Ir laukiu, kada ji padainuos dainą lietuvių kalba. Tai bus proveržis“, – pasirodymą komentavo A. Mamontovas.

Justė scenoje pasirodė nauju amplua. Ji suvaidino spektaklį su kalėdinėmis dovanomis. „Tavo didžiausias pliusas yra tavo balsas“, – sakė M. Mikutavičius. „Justė turėtų keliauti iki „X Faktoriaus“ finalo“, – įsitikinęs A. Mamontovas. „Buvo labai geras pasirodymas, tu, Juste, esi labai įvairi“, – sakė Jazzu.

REKLAMA

Grupė „120“ nustebino ir visko mačiusius. Vaikinai ne tik puikiai padainavo, bet ir nepriekaištingai pašoko. Pasirodymą vainikavo tviskančių kelnaičių šou! „Visada sakiau, kad „Liūdni slibinai“ turės konkurentą“, – sakė A. Mamontovas. „Nuostabus, idealus šou. Šou iš didžiosios raidės. Viską atlikote 120 procentų“, – gyrė vaikinų pasirodymą Samas. „Visiškai kitas lygmuo. Jūs judate kaip atominis ledlaužis. Ačiū už šią šventę, už striptizą“, – sakė S. Prūsaitis.

Indrė scenoje pasirodė paskutinė. Mergina puikiai susidorojo su užduotimi ir skleidė kalėdinę nuotaiką. „Nors ši daina skamba paprastai, bet ją atlikti yra sudėtinga“, – sakė Jazzu. „Padainavai kalėdiškai, iki užknisimo saldžiai“, – sakė M. Mikutavičius. „Jokio užknisimo nebuvo. Ačiū labai“, – savo mokinei dėkojo A. Mamontovas.

„X Faktorių“ paliko vienas favoritų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų