REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Pasverkite kiekvieną savo žodį, apmąstykite, kas jums įdomu, į ką nekreipiate dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Neskubėkite apsispręsti, išsakyti savo nuomonę. Dažniau suabejokite išgirsta informacija ir savo teisumu. Atidžiau įsiklausykite į tai, ką patys kalbate, susimąstykite, apie ką galvojate, kas jums įdomu, ką praleidžiate pro ausis.

REKLAMA

Dvyniai Niekur neskubėkite ir nesiginčykite su savo pora: tai gali tik pabloginti jūsų padėtį.

Vėžys Gresia nebūdingas lengvabūdiškumas. Nieko svarbaus nespręskite, saugokitės avantiūrų, mažiau žadėkite. Pasirūpinkite vaikais.

Liūtas Jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinote (gal nutuokiate?). Siekite įgyti patikimų sąjungininkų bei tikrų draugų. Pasaugokite sveikatą.

Mergelė Jums gali pasirodyti, kad viskas veltui. Ir galite būti neteisūs. Kita vertus, jei nebūsite atsargūs, apdairūs, nublokšite save atgal.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Sudėtinga diena, jūsų elgesys ne visada bus įprastas, net patys savimi vėliau stebėsitės. Pasaugokite pinigus.

Skorpionas Kas per daug, tas nesveika, Tad nepersistenkite, jauskite saiką. Neišsigąskite, kai suprasite, kas ne taip vyksta namie, tačiau niekam nieko paaiškinti ar ko nors pakeisti negalėsite. Nesivelkite į ambicijų karą.

Šaulys Gali netikėtai paaiškėti, kad judate visai ne ta linkme, darote ne tai, ką norite, ko siekiate. Šiuo metu netiks priimti svarbių sprendimų. Verta atsižvelgti į šeimos nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Jūsų pastangos gali subyrėti į šipulius, o planai netikėtai pasikeisti. Jums teks pakeisti kai kuriuos savo įsitikinimus ar net atsisakyti nevykusios draugystės. Gali paaiškėti, kad jus senokai apgaudinėjo koks nors bičiulis ar kaimynas.

Vandenis Nekokia diena. Geriausia būtų ilsėtis savo namuose.

Žuvys Viskas bus paprasčiau, jei nereaguosite į provokacijas ir neskubėsite, nesiveršite į pirmas eiles.

 Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų