REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienas svajoja, kad nauji metai atneštų laimę, sveikatą bei turtus, tačiau nesiimdami veiksmų tik laukia likimo malonės. Būrėja Rasa Paškevičienė ragina likimą suimti į savo rankas ir burtais prisitraukti sėkmę.

Kiekvienas svajoja, kad nauji metai atneštų laimę, sveikatą bei turtus, tačiau nesiimdami veiksmų tik laukia likimo malonės. Būrėja Rasa Paškevičienė ragina likimą suimti į savo rankas ir burtais prisitraukti sėkmę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Naujametinė naktis – burtams pats tinkamiausias laikas, kada vyrauja ypatinga atmosfera, susitelkia daugybės žmonių viltys ir lūkesčiai.Naujametinės nakties ritualai yra labai stiprūs ir galima tikėtis pačių optimiškiausių prognozių, tačiau prisiminkite, jog juos reikia atlikti blaiviems, skaidriu protu ir širdimi“, – atskleidžia Rasa Paškevičienė.

REKLAMA

Kaip pritraukti meilę?

Būrėja įvardina, jog posakis, kaip sutiksite Naujuosius metus, tokie bus visi ateinantys metai – tikra tiesa. Taip pat Naujųjų metų naktį sapnuojami pranašiški sapnai, o jei mergina netyčia tą vakarą susižeidžia pirštą, reiškia per metus sutiks savo išriktąjį.

Norint, kad nauji metai būtų sėkmingi, būrėja Rasa Paškevičienė dalinasi ritualais, kuriais galima prisišaukti išsvajotą laimę.

Siekiant paleisti praeities nuoskaudas

„Uždekite žvakę ir mintyse sudeginkite visas susikaupusias nuoskaudas. Suvokite, kad tai jau praeitis, dabar to nėra, todėl neverta savyje nešiotis slegiančių prisiminimų. Padarykite vietos naujiems pokyčiams, paprašykite mintimis Saulės, kad ji sudegintų visas negatyvias emocijas, kurios užstrigusios jūsų kūne“, – sako būrėja.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat patartina išmesti visus senus, nereikalingus daiktus, kurių nenaudojote vienerius metus. Jei yra galimybė, geriausia daiktus sudeginti, ypač jei jie kelia nemalonius prisiminimus.

„Atleiskite pačiam sau ir priimkite save tokį, koks esate, kartokite žodžius: „Aš atleidžiu sau, aš atleidžiu visiems. Aš pritariu sau ir priimu save tokią, kokia esu. Aš myliu save, patį brangiausią žmogų šiame pasaulyje. Manęs pakanka“.

Išreikškite dėkingumą už viską, ką turite ir ką norėtumėte turėti, tarsi jau tai turite. Sukurkite naują viziją, ko trokštate naujais metais, galite pasidaryti net svajonių lentą ar ant popieriaus, kompiuterio ekrano iliustruoti savo svajones“, – kalba būrėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į svajonių vaizdus žvelkite kasdien, kol metų bėgyje tai materializuosis. Žinoma, taip pat mažais žingsneliais ženkite tikslo link ir jei norite pinigų, galvokite ne apie pinigus, o apie tikslą, ką už juos įsigytumėte: namą, mašiną, kelionę ar kitus troškimus.

Ritualai vidurnaktį Sulaukus svarbiausios Naujųjų metų sutiktuvių akimirkos – 24 valandos, reikia atlikti šiuos ritualus:

Ritualas sėkmei

Naujųjų metų naktį paprašyti Visatos:

Aš nusprendžiu, kad galiu viską paleisti, tam kad turėti vidinę ramybę. Aš paleidžiu norą saugumo/kontrolės/pritarimo. Aš paleidžiu norą ir jaučiu kaip grįžtu į meilę ir saugumą savyje, į pasitikėjimą pasauliu ir ramybę“.

REKLAMA

Ritualas atsikratyti skolų

Ant pečių ar nugaros valandą prieš vidurnaktį panešiokite sunkų daiktą ir sulaukus 24 val. sušukite: „Aš laisvas!

„Žinoma, nesitikėkite, kad kas nors panaikins jūsų skolas, bet tikrai susiklostys palankūs įvykiai ir situacijos, kurios padės skolų atsikratyti“, – tvirtina būrėja. Ritualas meilei

„Norint pritraukti džiaugsmą ir laimę santykiuose, reikalingos apeigos: iš tamsių skudurų ar kitokios medžiagos pasidarykite negražią lėlę, kurią pavadinkite vardu – Vienatvė. Pasėdėkite kelias minutes su ja prieš Naujuosius metus ir pasakykite jai, kad jums labai gaila su ja skirtis. Padėkokite už suteiktas vienatvės valandas, o sulaukus vidurnakčio meskite lėlę pro langą atsisveikindami amžiams. Jei kiemas uždaras ir yra galimybė, lėlę sudeginkite“, – burtus atskleidžia Rasa Paškevičienė.

REKLAMA

Ko negalima daryti sutinkant naujus metus?

Septynias dienas iki Naujųjų metų nerekomenduojama naudotis naujais daiktais: šukomis, plaukų segtukais, diržais ir kitais aksesuarais, o naujai nupirktus drabužius taip pat palikite kitiems metams.

„Sutinkant Naujuosius metus negalima prisiūti sagų, kadangi tai reiškia problemas. Taip pat nepatartina į taisyklą nešti batų, nes kitais metais liksite vaikščioti su sena avalyne. Nereikėtų pirkti smulkių pirkinių, kadangi vėliau negalėsite įpirkti stambesnių daiktų

Jei esate vieniša, venkite sutikti Naujuosius metus vien moterų kompanijoje, o sulaukus 24 valandos eikite pasveikinti vyriškos lyties kaimynų ar paglostykite galvą vyriškos lyties gyvūnui“, – vardina būrėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų