REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
S. Milinytė (nuotr. asm. archyvo)

Jungtinėse Amerikos Valstijoje jau ne vienerius metus gyvenanti lietuvių atlikėja Simona Milinytė savo gerbėjams paruošė kalėdinę dovaną.

34

Jungtinėse Amerikos Valstijoje jau ne vienerius metus gyvenanti lietuvių atlikėja Simona Milinytė savo gerbėjams paruošė kalėdinę dovaną.

REKLAMA

Seksualioje fotosesijoje švenčių proga įsiamžinusi dainininkė sako, jog Kalėdų ji labai laukia: „Man gruodis ypač svarbus, pirmiausiai, dėl mano gimtadienio bei artėjančių švenčių. Kalėdos visada buvo šeimos laikas, deja, tai šiek tiek pasikeitė, kai atvykau gyventi į Los Andželą“, – sako S. Milinytė.

Milinių šeima – itin šeimyniška, dėl to už Atlanto gyvenančios dukros tėvai atvyksta aplankyti kasmet: „Ilgą laiką nemačiau savo tėvų, dėl to labai laukiu jų atvažiavimo. Broliai taip pat nepamiršta sesers, ne per seniausiai išlydėjau juos į oro uostą“,– tv3.lt teigia atlikėja.

Kūčių ir Kalėdų tradicijų, kurių laikėsi Lietuvoje, Simona taip pat nepamiršta ir kitapus Atlanto: „Ant mano stalo taip pat bus 12 patiekalų, ruošiu šventėms iškepti skanių kepinių. Tai – šeimos metas, tad būsime namuose ir bendrausime, o jau kuris metas žiūrime filmą „Haris Poteris“, tad ir šios tradicijos nelaužysime šiemet“, – sako dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingomis dovanomis, tokiomis kaip kelionė į Niujorką, 24 karatų aukso ir deimantų apyrankė ar prabangios makiažo priemonės, galinti pasigirti S. Milinytė teigia, kad šių švenčių esmė turėtų būti ne pinigų švaistymas, o laikas, skirtas artimiausiems.

Artėjant naujiems metams, Simona savo gerbėjams nori palinkėti kelių dalykų: „Linkiu daugiau pozityvumo ir mažiau neapykantos. Pati tapau laiminga tada, kai atsisakiau pavydo kitiems žmonėms, dėl to linkiu to patiems ir kitiems!“,– šyptelėjo S. Milinytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų