REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Liepa Norkevičienė (nuotr. Robert Mishka)

Liko vos keletas dienų iki didžiųjų metų švenčių. Kalėdų ir Naujųjų metų maratono įkarštyje norisi ne tik pasimėgauti šventėmis, bet ir jaustis gražiai. JAV prekės ženklas „Guess“ surengė fotosesiją, kurios metu žinomos Lietuvos moterys pristatė šventėms tiksiančius drabužių derinius.

10

Liko vos keletas dienų iki didžiųjų metų švenčių. Kalėdų ir Naujųjų metų maratono įkarštyje norisi ne tik pasimėgauti šventėmis, bet ir jaustis gražiai. JAV prekės ženklas „Guess“ surengė fotosesiją, kurios metu žinomos Lietuvos moterys pristatė šventėms tiksiančius drabužių derinius.

REKLAMA

„Šventinio įvaizdžio kūrimas – kupinas iššūkių. Dažniausios moteris kamuojančios baimės yra pasipuošti per daug arba atrodyti per daug kukliai. Iš tiesų šių problemų visai lengva išvengti vadovaujantis stilistų mėgstamu „kontrasto principu“. Jeigu vienas jūsų vakaro eilutės drabužis itin puošnus, viliojantis ir ekstravagantiškas – atskieskite įvaizdį minimalistinio silueto puspalčiu, grubios faktūros švarkeliu ar storapadžiais batais.

Šventinės fotosesijos vinimi kaip tik ir tapo šis žavus viliojančios moters kontrastingumas. Šventinė kolekcija – žaisminga, ryški, spindinti ir subtiliai seksuali. Mini suknelės derinamos su odiniais švarkais ar ramaus silueto paltais, o puošnūs kolekcijos drabužių audiniai papildomai neapkraunami aksesuarais. Juk norint spindėti visai pakanka ir ryškiaspalvės delninės“, – stiliaus patarimais dalinasi drabužių deriniais pasirūpinusi stilistė Miglė Kazėnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Balerinai Kristinai Tarasevičiūtei kalėdinis laikotarpis tikras darbymetis. Mergina kuria šventinę nuotaiką kitiems, o sau laiko nelieka. Ši šventinė fotosesija leido nors trumpam pasidžiaugti artėjančių švenčių nuotaika. „Naujųjų metų vakarą taip pat koncertuoju. Tiesa, į koncertinių drabužių krepšį visuomet įsimetu blizgančią suknelę. Ja pasipuošiu po visų visų pasirodymų ir tampu tikrąja Tarasevičiūte. Šiais metais susižavėjau žalia spalva, todėl per Naujųjų metų vakarėliui ieškosiu tokios spalvos suknelės“, – šypsosi žinoma šviesiaplaukė. Fotosesijoje K. Tarasevičiūtė vilkėjo sidabru tviskančią juodą suknelę, prie kurios derėjo juodi ilgaauliai ir sidabrinė rankinė.

REKLAMA

Modelis Akvilina Ubartaitė niekada neplanuoja, ką rengsis vienai ar kitai šventei. Dažniausiai mergina nusprendžia tai spontaniškai, atvėrusi savo spintos duris. Šiuo metu didžiausias malonumas jai – susikurti kažką pačiai ir pasipuošti savo kūryba. „Nemėgstu vaikytis mados tendencijų. Nebūtinai tai, kas yra šiuo metu madinga, gali tau tikti. Labai svarbu savitumas ir stilius. Aš esu kičo mėgėja. Galiu kailinius suderinti su treningais, aukštakulniais ir elegantiška delninuke“, – pasakoja mergina, fotosesijoje pasipuošusi įspūdingais dirbtinio kailio kailiniais, pieštuko formos, kūno linijas išryškinančiu sijonu ir pečius apnuoginančia palaidine.

REKLAMA
REKLAMA

Profesionalus modelis Simona Starkutė gali pasigirti nepriekaištinga figūra. Žinoma moteris fotosesijoje vilkėjo raudoną, figūrą pabrėžiančią suknelę, prie kurios derėjo aksominė rankinė, juodi verstos odos batai ir dirbtinio kailio kailinukai. „Naujųjų metų naktį mėgstu pasipuošti. Nevengiu seksualių, kūną apnuoginančių ar tviskančių suknelių. Net neabejoju, kad su šiuo drabužių deriniu mergina vakaro metu atrodys pritrenkiančiai. Juk nėra moters, kuriai netiktų raudona spalva“, – šypsosi gražuolė.

Verslininkė, krepšininko Dariaus Songailos žmona Gintarė Songailė per Kalėdas visuomet vilki suknele. Kalėdų vakarienėms moteris renkasi elegantiško dizaino, jaukią, atspindinčia šilumą, tinkančią šeimos susibūrimui suknelę. Trijų vaikų mama juokiasi, kad ir šie metai bus ne išimtis. Kalėdoms ji pasipuoš balta, kokteiline suknele. Moteriška, gėlėmis puošta suknele G. Songailė vilkėjo ir įvaizdinėje fotosesijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorė Karina Stungytė iš anksto neplanuoja, ką rengsis kalėdinių švenčių metu. Drabužius ji pasirenka pagal tos dienos nuotaiką. Vienas svarbiausių kriterijų jai yra patogumas, o ypač patogi avalynė. „Labai svarbu kad bateliai nespaustų ir nepavargtų kojos. Taip pat, labai nemėgstu drabužių, kuriuos būna sunku priderinti prie garderobo“, – pasakoja modeliu tapusi aktorė. Fotosesijoje ji vilkėjo subtiliai seksualia, nėriniais puošta suknele, šviesiai rudos spalvos paltu. Prie derinio puikiai tiko auksu tviskanti delninė.

Dainininkė Liepa Norkevičienė – klasikinio stiliaus mylėtoja. Žinoma moteris neįsivaizduoja savo garderobo be juodos spalvos drabužių. Juoda – pati mėgstamiausia L. Norkevičienės spalva. „Per šventes pasipuošiu tamsios spalvos klasikine, figūrą pabrėžiančia suknele“, – atskleidžia atlikėja. Fotosesijoje L. Norkevičienė vilkėjo aksomine, tamsiai mėlynos spalvos suknele. Prie jos stilistė priderino pieno spalvos elegantišką paltą, išskirtiniu akcentu tapo raudonos spalvos rankinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų