REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio „pusryčiams“: horoskopas, kuris atsakys į visus jūsų klausimus

Gruodžio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būsite labai aktyvūs ir neramūs. Jeigu mokėsite kitus suprasti ir pateisinti, šiandieniniai pokalbiai nenuvils nei jūsų, nei pašnekovų. Vakare galite sudalyvauti organizuotame kolektyviniame renginyje.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Iš ryto būsite žvalūs ir darbingi, o tai teigiamai veiks aplinkinius, užtikrins jūsų ir jų sėkmę. Tačiau vėliau tikriausiai atsiras kliūčių, dėl kurių teks koreguoti nusibrėžtus planus.

REKLAMA

Dvyniai

Jūsų reakcija bus sulėtėjusi, todėl vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas, dalykiškumas. Galimi keistoki sumanymai ir planai. Pasaugokite sveikatą, nes gali paūmėti senos ligos.

Vėžys

Turėsite nemažai rūpesčių, galbūt, susijusių su nekilnojamuoju turtu. Išgirsite įvairių nuomonių jus dominančiais klausimais. Jei norite, kad diena nenuviltų, nereikalaukite per daug iš tų, kuriuos mylite.

Liūtas

Su kitų pagalba kažką svarbaus galite nuspręsti turtiniuose, piniginiuose reikaluose. Gal būsite kurstomi kažką pirkti, parduoti. Mokėkite atskirti gerus patarimus nuo niekam tikusių.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Iki pavakarių galite nemažai nuveikti, jei jūsų veikla susijusi su ryšiais, spauda, transportu, komercija. Vakare jau nelabai noriai bendrausite su aplinkiniais arba tiesiog bus nelengva vieniems kitus suprasti, toleruoti.

Svarstyklės

Šiandien darbe plušėsite be didelio ūpo, nes kur kas mieliau eikvotumėte jėgas asmeninei gyvenamajai erdvei patobulinti. Vakarop parūps meilė, pramogos arba vaikų poreikiai. Turbūt ne viskas klostysis pagal planą.

Skorpionas

Nuotaiką šiandien gali praskaidrinti meilės laiškas, paskirtas pasimatymas. Popiet jau nelabai seksis džiuginti kitus žmones, būti maloniems. Dalis jūsų pastangų gali atsitrenkti į abejingumo sieną. Arba linksmybių planus sujauks iškilusi kliūtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kalbos suksis apie sveikatą, mitybą, ūkinius reikalus. Galbūt mėginsite namuose įvesti nepriekaištingą tvarką. Kaip eisis jūsų reikalai, stipriai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo ir įvertinimo.

Ožiaragis

Ši diena parodys, kas stipresni ir gudresni: jūs ar jūsų konkurentai. Jeigu suklydote ir dabar tai paaiškėjo, stenkitės ištaisyti padėtį. Gerai būtų, kad ramiai ir draugiškai išsiaiškintumėte nesutarimus, kurie ilgai nedavė ramybės.

Vandenis

Puikiai orientuositės kitų žmonių psichologijoje ir jausmuose. Gera įžvalga ir apdairumas padės nesuklysti, renkantis prekes, derantis. Galbūt išsispręs senas skolų klausimas.

Žuvys

Šiandien stengsitės išsinagrinėti dominančią temą, klausimą. Raskite laiko atsipalaiduoti, pasirūpinti sveikata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų