REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Neblogai seksis intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Pravartu ieškoti naujų kelių savo tikslams įgyvendinti. Galbūt gausite žinių, susijusių su studijomis, publikacijomis, užsieniu, politinėmis aktualijomis.

Tauras Panašu, kad jums labiausiai rūpės darbai, karjeros perspektyvos. Apie tai kalbėsitės su kolegomis, bendraminčiais. Tarsi atsitiktinai galite suvokti kažką svarbaus. Jūsų pagalbos gali prireikti kolegoms, tėvams.

Dvyniai Iš pažįstamos moters galite gauti protingą patarimą ar neblogą pasiūlymą. Be to, išsiaiškinsite kai kuriuos gandus, kitų žmonių vertinimus apie tai, kas esate, ką darote. Pradės labiau aiškėti, kuo galite pasikliauti, o kuo - ne.

Vėžys Jeigu jūsų veikla reikalauja įžvalgos, intuicijos, tai jums seksis geriau nei paprastai. Dėl viso pikto pasisaugokite infekcijų, nes jūsų organizmas ne itin atsparus. Saugokite savas ir svetimas paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien pasistenkite, kad aprimtų emocijos, ir kuo racionaliau tvarkykite reikalus, neskubėdami ir pasitikėdami savimi. Jei taip padarysite, galite pagerinti įvaizdį, pakeisti aplinkinių nuomonę. Valdytis ypač teks vakare.

REKLAMA

Mergelė Šiandien jums gali parūpti verslo, turto, tiekimo, pinigų klausimai. Galbūt pažado nenorės tesėti žmogus, į kurį dėjote daug vilčių. Tačiau jums turėtų pavykti daug ką išsiaiškinti bei išaiškinti ir galbūt pakeisti.

Svarstyklės Informatyvi diena. Išgirsite, sužinosite aktualių jums dalykų. Gerai pagalvokite prieš išsakydami savo nuomonę, nes jūsų žodžiai gali nuskambėti kaip viešas svetimų paslapčių ar ydų komentavimas.

Skorpionas Būsite jautrūs aplinkai, linkę greitai susinervinti. Daugiausiai rūpesčių kels turtiniai ir buities reikalai. Pagalbos, dėmesio gali prireikti šeimos nariams, arba būtent jums norėsis tvirto peties, prie kurio galima prisišlieti ir jaustis saugiai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Turėsite gerą vaizduotę ir galite kūrybingai padirbėti. Tačiau pravartu aiškiai žinoti, ko norite. Galite pajusti romantikos ir nuotykių alkį. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį.

Ožiaragis Nusimato įprastiniai darbai ir kontaktai. Regis, savo aplinkoje jausitės reikalingi ir įvertinti, nors čia gali būti kažkiek saviapgaulės. Maža tikimybė, kad įvyks kas nors netikėto, įdomaus.

Vandenis Ši diena gali paskatinti daugiau bendrauti su tais žmonėmis, kurių pažiūros, nuomonės skiriasi nuo jūsiškių. Pasistenkite pažvelgti į situaciją objektyviau, optimistiškiau.

Žuvys Šiandieną svarbesni taps skolų, finansinių įsipareigojimų klausimai. Tiktų planuoti pajamas ir išlaidas, apsiskaičiuoti savo finansines galimybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų