REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dauguma lietuvių pripratę žiemos metu valgyti konservuotas daržoves. Vis dėlto Vaida Kurpienė įsitikinusi, kad kai kurie produktai daug naudingesni ne konservuoti, o šaldyti. 

Dauguma lietuvių pripratę žiemos metu valgyti konservuotas daržoves. Vis dėlto Vaida Kurpienė įsitikinusi, kad kai kurie produktai daug naudingesni ne konservuoti, o šaldyti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas tokių - žirneliai. Juos V. Kurpienė deda ir į sriubas, ir į mišraines.

„Jie yra vertingi. Konservuojant jų vertė mažėja. Daug geresnis variantas - šaldyti žirneliai.

REKLAMA

Juos išėmus iš šaldiklio reikėtų įdėti į sietelį virš garų, palaikyti kelias minutes ir jie jau paruošti naudoti kaip garnyras, dėti į salotas arba valgyti kaip užkandį“, - sakė mitybos specialistė. 

Pasak jos, tokį sveiką užkandį dažniausiai labai mėgsta ir vaikai. 

Daugiau informacijos - vaizdo reportaže. 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų