REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Ką jūsų Kalėdų eglė išduoda apie jūsų asmenybę? (nuotr. 123rf.com)

Prieš labiausiai laukiamas žiemos šventes, dauguma suskumba puošti Kalėdų egles ir savo namuose. Dekoruoja jas įvairiais pasirinktais žaislais, o kartais prideda net ir kuo daugiau lempučių. Tačiau ką namų kalėdinės eglės ir jų dekoracijų pasirinkimai, pasako apie jūsų asmenybę? Sužinokite tai jau dabar!

14

Prieš labiausiai laukiamas žiemos šventes, dauguma suskumba puošti Kalėdų egles ir savo namuose. Dekoruoja jas įvairiais pasirinktais žaislais, o kartais prideda net ir kuo daugiau lempučių. Tačiau ką namų kalėdinės eglės ir jų dekoracijų pasirinkimai, pasako apie jūsų asmenybę? Sužinokite tai jau dabar!

REKLAMA

1.Žvaigždė eglės viršuje. Geriausi trys žodžiai apibūdinantys jus: tradiciškas, lyderis ir stiprus. Žmonės, puošiantys savo eglės viršų žvaigžde, įdeda labai didelį indelį, planuodami savo likimą ir ateitį.

Žvaigždė atspindi jūsų nustatytus tikslus, kuriuos stengiatės pasiekti savo gyvenime. Esate gana stipriai įsitikinęs savo nuomone ir ieškote ženklų, kurie jus nukreiptų teisinga linkme.

Daugelį atvejų žvaigždė atspindi pačią jūsų asmenybę, kurią jūs matote kaip stiprią lyderę.

2.Angelas eglės viršuje. Geriausi trys žodžiai jūsų apibūdinimui: dvasingumas, malonumas ir dalijimasis.

REKLAMA
REKLAMA

Eglės viršuje įsikūręs angelas simbolizuoja jūsų stiprią dvasinę pusę, kurios jūs nebijote atskleisti aplinkiniam pasauliui. Jus artimieji apibūdina kaip malonų, užjaučiantį ir kupina gerų idėjų žmogų.

REKLAMA

Jūs rūpinatės kitais ir žinote, kaip aplinkinius priversti jaustis teigiamai.

Žmonės dažnai kreipiasi į jus patarimo, kadangi garsėjate savo gera širdimi ir palaikymu.

3.Dirbtina eglė. Geriausi trys žodžiai, tinkantys jūsų asmenybei: praktiškas, planuojantis ir organizuotas.

Nesvarbu, jūs perkate dirbtiną eglę dėl to, kad jums nepatinka pušies spyglių netvarka, ar dėl to, kad jūs gailite gyvų medžių. Jūsų pasirinkimas atskleidžia, kad esate labai praktiško pobūdžio.

Jums patinka investuoti į daiktą, kuris tarnaus metai iš metų, todėl tai atskleidžia jūsų planavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Žmonėms, kurie renkasi puošti dirbtinas egles, patinka švenčių pabaigoje tvarkingai, organizuotai ir lengvai jas sutvarkyti.

4.Didelė (kartais net per didelė pasirinktam kambariui) eglė. Geriausi trys jūsų apibūdinimo žodžiai: ambicingas, didingas ir pasitikintis. Tokie žmonės niekada nerimauja, ar jų eglė bus per didelė jų namams.

Jūsų ambicijos ir įsitikinimai visada teigia, kad daiktai namuose negali būti per daug dideli. Esate svajotai iš prigimties, niekada nebijote nesėkmės, nes jūsų mintys veikia daug platesniu mastu.

Nebijote nesėkmių, nes savo klaidų nelaikote tokiomis. Jūsų nepaprastai didelė Kalėdų eglė yra tiesioginė jūsų asmenybės pobūdžio išraiška.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5.Mažo dydžio eglė. Geriausi trys žodžiai, tinkantys jūsų asmenybei: unikalus, išsiskiriantis ir optimistiškas. Esate asmenybė, kuri bet kurioje gyvenimo situacijoje gali įžvelgti kažką gero.

Jūsų optimizmas – nuolatinis asmeninis gyvenimo palydovas. Nebijote mąstyti už kitų nustatytų ribų, rodote savo kūrybiškumą ir lavinate vaizduotę.

Aplinkiniai į jus dėmesį atkreipia dėl jūsų nepakartojamo stiliaus ir humoro jausmo. Jūs esate įdomus ir aplinkinius traukiantis žmogus.

6.Idealiai simetriška eglė. Geriausi trys jus apibūdinantys žodžiai: apgalvotas, planingas ir vizualus. Esate asmenybė, kuri mėgsta teisingai apgalvoti savo sprendimus ir tvirtai laikosi savo stiprios vizualinės estetikos.

REKLAMA

Priimti sprendimus jums ganėtinai dažnai yra labai sunku, nes prieš tai mėgstate juos apgalvoti, žinoti veiksmų eigą ir jų vizualumą.

7.Daugybė lempučių. Trys žodžiai, labiausiai tinkantys jūsų asmenybei: linksmas, spalvingas ir drąsus.

Kaip ir jūsų asmenybė, taip ir jūsų puošiamas medis yra didelis, ryškus ir drąsus.

Giliai širdyje jūs kūrėjas, kuris tikrai nebijo atsidurti dėmesio centre. Kadangi mėgstate linksmybes, esate dažnas vakarėlių svečias, kuris žino ne vieną pokštą.

8.Jūsų pačių gamintos dekoracijos. Geriausi trys žodžiai jūsų apibūdinimui: kūrybiškumas, žemiškumas ir atvirumas. Jei jūsų Kalėdų eglė yra pilna jūsų pačių gamintų dekoracijų, tai atskleidžia jūsų kūrybines puses pasaulyje.

REKLAMA

Tokių žmonių gyvenimas neretai primena atverstą knygą, o aplinkiniai į juos kreipiasi dėl nuoširdaus patarimo ir teisingos nuomonės.

Jeigu aplinkiniai kreipiasi į jus patarimo, jie žino, kad sulauks iš jūsų viso galimo dėmesio.

Žmonės, puošiantys savo namų eglę pačių puoštais žaislais, turi gana didelį ryšį su gamta ir juos supančia aplinka.

9.Pačių gaminta eglė. Geriausi trys žodžiai, kuriais galima jus apibūdinti: meniškas, patogus ir žavus.

Jūsų įsitikinimu, jūs patys galite pasidaryti daug geresnę eglę už tas, kurias galima rasti parduotuvėse. Jūsų smegenys veikia meniška kryptimi, tačiau jūs turite pakankamai įgūdžių, reikalingų numatytos vizijos išpildymui.

Jūsų mąstysena atskleidžia nepaprastai didelį vidinį žavesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų