REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Miego poza (nuotr. 123rf.com)

Visi pasaulio žmonės miega, tačiau ar žinojote, kad tai, kokia poza tai darote, nusako apie jūsų asmenybę?

11

Visi pasaulio žmonės miega, tačiau ar žinojote, kad tai, kokia poza tai darote, nusako apie jūsų asmenybę?

REKLAMA

Pavyzdžiui, Leonardas da Vinčis kas 4 valandas nusnausdavo maždaug po 20 minučių, o Čarlzas Dikensas miegojo pasisukęs į šiaurę, nes taip, jo manymu, buvo gerinamas jo kūrybiškumas.

Daugelis mūsų neturi tokių ekscentriškų įpročių prieš miegą kaip Mariah Carey, kuri, prieš sudėdama bluostą, miegamajame įjungia beveik 20 oro drėkintuvų. Tačiau net subtiliausi miegojimo ar snaudimo įpročiai ar pozos pasakoja apie mus, apie tai, kokia muzika mums patinka, atskleidžia mūsų mėgstamiausią spalvą ar gyvenimo tikslus.

Miego pozą mes pasirenkame intuityviai, tačiau jos gali padėti atskleisti net ir pačias intymiausias detales.

REKLAMA
REKLAMA

Tad štai kelios miego pozos ir tai, ką jos apie mus pasako.

Rastas

Rasto poza, kuomet žmogus miega ant šono, jo kojos ir rankos ištiestos, yra antra pagal populiarumą. Nors iš pirmo žvilgsnio ji atrodo gan nepatogi, taip miegantys žmonės tikrai nėra nepalenkiami ir tvirti.

REKLAMA

Atvirkščiai, šie žmonės mėgsta bendrauti ir linksmintis. Nors jiems patinka įvairaus plauko asmenybės, labiausiai juos traukia aukštą statusą visuomenėje turintys ir žinomi žmonės. Taip pat jie labai patikimi tačiau kartais atrodo per daug patiklūs.

Mumija

Ši poza primena rasto, tačiau miegančio asmens rankos yra ištiestos į priekį, todėl iš dalies primena mumiją. Pasak tyrimų, žmonės, kurie taip miega, yra labai draugiški ir atviri, tačiau neretai ima įtarinėti net ir dėl menkiausių dalykų, būna ciniški.

Be to, jie yra lėto būdo, neskuba priimti jokių sprendimų, tačiau kai pagaliau yra nusprendžiama, jų nusistatymas tampa tvirtas ir jo pakeisti beveik neįmanoma.

REKLAMA
REKLAMA

Kareivis

Toks žmogus miega ant nugaros, jo rankos prispaustos prie šonų. Miegantys kareivio pozoje turi tvirtą charakterį, nemėgsta be reikalo kelti šurmulio.

Jie labai organizuoti, į viską žiūri labai rimtai. Tai taip pat reiškia, kad tokie žmonės neretai išsikelia per daug aukštus gyvenimo tikslus, kuriuos sunku įgyvendinti. Kareivio pozoje miegantys žmonės linkę knarkti.

Krentantis žmogus

Taip apibūdinama miego poza, kuomet asmuo guli ant pilvo, jo galva pasukta į šoną, o rankomis jis apkabiną pagalvę. Tokie žmonės yra atviros, žaismingos ir visuomeniškos asmenybės.

Tačiau kartais jiems patinka perimti kontrolę į savo rankas, juos kankina nerimas. Nors jiems patinka rizika, nustebti priverčia tai, jog jie nemoka priimti kritikos, yra be galo jautrūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jūrų žvaigždė

Ta nėra populiariausia miegojimo poza. Šie žmonės miega ant nugaros, jų kojos išskėstos į šonus, o rankos – virš galvos. Taip iš pažiūros nepatogiai miegantys žmonės yra labai ištikimi draugai, kuriems gyvenime svarbiausia tvirta draugystė. Jiems patinka būti klausytojais, jie moka dalinti patarimus.

Kūdikis įsčiose

Ši poza, kuomet žmogus miega ant šono prie krūtinės pritraukęs kojas, yra pati populiariausia. Tiesą sakant, pasak apklausos, kurią vykdė miego specialistas Chrisas Idzikowskis, taip miega beveik 41% visų žmonių.

Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog tokie žmonės yra labai šiurkštūs ir tvirti, viduje jie jautrios ir kuklios asmenybės, linkusios viską per daug pergalvoti ir be reikalo nerimauti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų