REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsisveikinantis Andrius Skerla: „Žalgiris“ liks mano širdyje

Kitą sezoną daugiau naujų veidų bus ne tik „Žalgirio“ komandoje, o ir trenerių štabe. Pasibaigus sutarčiai su žaliai baltais, atsisveikino šešerius metus „Žalgirio“ futbolo klube praleidęs vyriausiojo trenerio asistentas Andrius Skerla.

Kitą sezoną daugiau naujų veidų bus ne tik „Žalgirio“ komandoje, o ir trenerių štabe. Pasibaigus sutarčiai su žaliai baltais, atsisveikino šešerius metus „Žalgirio“ futbolo klube praleidęs vyriausiojo trenerio asistentas Andrius Skerla.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Atėjo naujas treneris, natūralu, kad jis turi savo ateities viziją. Taip pat suprantama, kad po nesėkmingo sezono pokyčių reikia ir klubui. Mano sutartis su „Žalgiriu“ baigėsi, tad taip nutiko, kad bent jau kol kas mūsų keliai skiriasi“, – konstatavo daugybę titulų ir trofėjų su „Žalgiriu“ iškovojęs A. Skerla.

REKLAMA

Profesionalaus futbolininko karjerą 1996 m. „Žalgirio“ gretose pradėjęs A. Skerla į gimtojo miesto komandą sugrįžo 2012 m. Po šešiolikos metų pertraukos žalią ir baltą aprangą apsivilkęs legendinis futbolininkas per dvejus paskutiniuosius karjeros sezonus dukart laimėjo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurę, taip pat į viršų kėlė Supertaurės trofėjų bei džiaugėsi svarbiausiu laimėjimu – Lietuvos čempionų taure, kurią savo rankose laikė pirmąjį kartą.

REKLAMA
REKLAMA

Po čempioniško 2013 m. sezono A. Skerla oficialiai baigė futbolininko karjerą ir tapo „Žalgirio“ trenerių štabo nariu. Per praėjusius ketverius metus jis dar labiau papildė trofėjų galeriją: tris kartus tapo Lietuvos čempionu ir po keturis kartus triumfavo LFF taurės turnyre bei Supertaurės rungtynėse.

„Manau, atvykau į „Žalgirį“ pačiu tinkamiausiu laiku. Čia baigiau žaidėjo karjerą ir pradėjau trenerio veiklą. Džiaugiuosi, kad turėjau tokią galimybę – žaisti ir treniruoti geriausią bei sėkmingiausią Lietuvos futbolo klubą. Buvau jame nuo pat pirmojo iki paskutiniojo iškovoto trofėjaus, tad gerų atsiminimų apie šį laikotarpį yra kur kas daugiau nei blogų. „Žalgiris“ buvo, yra ir visą laiką bus mano širdyje. Tikiu, kad ateityje mūsų keliai vėl susisieks, tad nesakau viso gero, o tik – iki pasimatymo“, – teigė 40-metis futbolo specialistas, nepraleidęs progos palinkėti sėkmės naujam trenerių kolektyvui.

„Kad ir kas dirbtų „Žalgiryje“, kartelė jiems užkelta labai aukštai. Čia nėra antrosios vietos, tik pirmoji. Tad noriu palinkėti naujam vyriausiam treneriui ir jo suburtam kolektyvui sėkmės. Taip pat ir klubo vadovams – Vilmai Venslovaitienei bei Mindaugui Nikoličiui. Jie labai daug atiduoda klubui ir daro viską, kad „Žalgiris“ klestėtų, – sakė A. Skerla. – Atskirai noriu padėkoti „Žalgirio“ sirgaliams. Tai tikrai patys geriausi aistruoliai Lietuvoje, jų palaikymas visada buvo aukščiausio lygio. Neslėpsiu, kad labai smagu būdavo pamatyti juos ne tik namų stadione, o ir darbo dieną išvykoje vykstančiose rungtynėse. Jie įrodė, kad „Žalgiris“ jiems yra viskas, tad galiu tik padėkoti ir palinkėti išsaugoti šią besąlygišką ištikimybę ir meilę žaliai ir baltai spalvoms.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų