REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Avarija

Praėjusio penktadienio rytą skaitytojas su naujienų portalu tv3.lt pasidalijo filmuota medžiaga, kurioje užfiksuota avarija Klaipėdos rajone.

17

Praėjusio penktadienio rytą skaitytojas su naujienų portalu tv3.lt pasidalijo filmuota medžiaga, kurioje užfiksuota avarija Klaipėdos rajone.

REKLAMA

Paaiškėjo, kad kelyje Plungė –Vežaičiai žuvo "VW Passat" vairavęs vyras.

Atsiųstame vaizdo įraše matyti didelės policijos pareigūnų pajėgos, šalia kelio stoviniuoja pro šalį važiuojantys automobiliai.

Pirminiais duomenimis, „VW Passat“ vairuotojas lenkė kitą automobilį ir susidūrė su atvažiuojančia transporto priemone.

Dėkojame skaitytojui, kad pasidalijo vaizdo medžiaga!

Po kelių dienų paaiškėjo daugiau tragedijos detalių. Kaip rašo portalas tzinios.lt, eismo sąlygos buvo gana sudėtingos – lijo lietus, tad ir matomumas buvo prastas, ir kelio danga slidi. Nepaisant šių aplinkybių, nuo Plungės link Vėžaičių važiuojantis automobilio „VW Passat“ vairuotojas nusprendė lenkti priekyje riedantį sunkvežimį.

Anot portalo tzinios.lt informacijos, „VW Passat“ padidino greitį, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, tačiau manevro užbaigti nespėjo – rėžėsi į dvi nuo Vėžaičių atvažiuojančias mašinas. Iš pradžių kairiąja puse kliudė akcinės bendrovės „Žemaitijos pienas“ ženklu pažymėtą sunkvežimį „Renault“, o paskui dar trenkėsi į automobilį „Škoda Yeti“, kuris važiavo paskui sunkvežimį.

REKLAMA
REKLAMA

Po dviejų smūgių sumaitotas „VW Passat“ nulėkė nuo kelio. Automobilio keleivis išlipo pats. Vairuotojas iškeltas tik po to, kai ugniagesiai specialia įranga nupjovė mašinos duris.

Deja, jam medikų pagalbos nebeprireikė – žmogus žuvo vietoje, beliko konstatuoti jo mirtį. „Vairuotojas buvo prispaustas sulamdytame automobilyje ir jau be jokių gyvybės požymių. Tikėtina, kad jis patyrė sunkią galvos traumą“, – sakė po įvykio kalbinti greitosios medikai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų