REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Ekstremalas įamžino savo mirtį: nepavykęs triukas kainavo gyvybę (nuotr. facebook.com)

Žmogus, Kinijoje žinomas kaip pirmasis stogais vaikštantis asmuo, mirė nukritęs nuo 62 aukštų dangoraižio.

12

Žmogus, Kinijoje žinomas kaip pirmasis stogais vaikštantis asmuo, mirė nukritęs nuo 62 aukštų dangoraižio.

REKLAMA

Wu Yongningas (26 m.) ant vieno iš Changsha mieste esančio dangoraižio atbrailos darė prisitraukimus, kai išeikvojus visas jėgas ir delnams praradus sukibimą su pastatu jis nukrito.

Vaizdo įraše, kurį padarė ant kitos pastato dalies padėta kamera, užfiksuota būtent ši žiauri ekstremalių pojūčių mėgėjo mirtis. Jo kūną vienoje iš terasų, nukritusį maždaug iš 13 metrų aukščio, rado dangoraižio langų valytojas.

Wu Yongningo mergina Jin Jin pasakojo, kad po dviejų dienų jis turėjo prašyti draugės tėvų leidimo vesti jų dukrą. Pasidalinęs šiuo vaiso įrašu internete, Wu planavo uždirbti maždaug 10200 eurų, kuriuos visus planavo įteikti nuotakos tėvams.

Vaikinas mirė lapkričio 8 dieną, tačiau jo šeimos nariai apie vaikino mirtį oficialiai pranešė tik gruodžio 8 dieną, kai sunerimę gerbėjai ėmė domėtis, kodėl Wu nebekuria naujų vaizdo įrašų ir nebesilanko socialiniuose tinkluose.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesioginių transliacijų tinklalapyje „Volcano“ Wu turėjo daugiau nei 1 mln. sekėjų ir buvo įrašęs jau daugiau nei 300 vaizdo įrašų. Jis dažnai su gerbėjais bendraudavo tiesioginių vaido transliacijų metu, kurių Wu atliko net 217. Už kiekvieną jų vaikinas gaudavo maždaug 7000 eurų. Jei ekstremalių pojūčių mėgėjo gerbėjams patikdavo jo rengiamos transliacijos, jie vaikinui atsilygindavo virtualia valiuta. Šiuo metu ištikimiausi jo sekėjai internete dalinasi įvairiais užuojautos kupinais įrašais.

REKLAMA

Jin Jin pridūrė, kad į pastatą, nuo kurio nukrito Wu, žmonės įleidžiami tik iki 44 aukšto. Norint patekti į kitus aukštus, reikia turėti specialų raktą. Kadangi ant dangoraižio stogo budėjo apsaugos darbuotojai, Wu mergina tiki, kad iki 44 aukšto draugas pakilo liftu, o po to beveik 20 ir daugiau aukštų jis kopė išorine siena, kol pasekė norimą vietą.

Prieš tapdamas vaizdo įrašų kūrėju, Wu dirbdavo aktoriumi masinėse filmų scenose, tačiau už tai gaudavo labai mažai pinigų.

Vaikinas suprato, kad į internetą keldamas vaizdo įrašus, kuriuose jis demonstruoja savo kopimo į įvairius pastatus ir pavojingas konstrukcijas sugebėjimus, jis galėtų užsidirbti kur kas daugiau bei taip padėti savo vargstančiai šeimai.

REKLAMA
REKLAMA

Per 10 mėnesių vaikinas apkeliavo daugybę Kinijoje esančių dangoraižių ir ant jų stogų, atbrailų ir kitų vietų atliko įvairius triukus.

Spalio 3 dieną jis įamžino save ant vieno iš 70-ies aukštų dangoraižio, ant kurio vaikinas stovėjo naudodamasis tik viena ranka, tačiau žymiausias jo triukas įvykdytas liepą. Wu, neprisirišęs jokiomis apsauginėmis virvėmis, laikydamasis už nedidelio 1 km aukštyje esančio apžvalginio tako krašto, atliko prisitraukimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų