REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžyje vėlų vakarą tiesiog gatvėje žiauriai nudurtas namo ėjęs vienuoliktokas. Nuo peilio kritęs vienos miesto gimnazijos 17-metis nukraujavo šalia daugiabučių esančioje mašinų stovėjimo aikštelėje.

Panevėžyje vėlų vakarą tiesiog gatvėje žiauriai nudurtas namo ėjęs vienuoliktokas. Nuo peilio kritęs vienos miesto gimnazijos 17-metis nukraujavo šalia daugiabučių esančioje mašinų stovėjimo aikštelėje.

REKLAMA

Nepilnamečio nužudymas policijai užminė tikrą mįslę – nesėkmingai ieškoma įtariamųjų ar įtariamojo. Kol kas neaišku ar niekuo dėtas vaikinas galėjo tapti atsitiktine gatvės auka.

Vėlų vakarą Dariaus ir Girėno gatvėje prie 21 daugiabučio neįprastas sujudimas. Vidury mašinų stovėjimo aikštelės kraujo klane guli žmogus, o aplink zuja būrys pareigūnų ir ekspertų.

Paaiškėja, kad čia kieme rastas jau negyvo 17-mečio kūnas su durtine žaizda kakle. Deja, į įvykio vietą atskubėjusiems medikams teliko konstatuoti jaunuolio mirtį.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus kieme pasirodo sūnaus namuose pasigedusi panevėžietė. Matyti kaip moteris kartu su dukra dar viliasi, jog kraupi nelaimė ištiko ne juos.

REKLAMA

Žiaurus paauglio nužudymas ir kitą rytą kieme kėlė tikrą sumaištį.

Kol artimieji nužudymo vietoje degė žvakeles, padėjo gėlių, iš įvykio vietos nesitraukė pareigūnai.

Čia ieškodami po artimiausius kiemus, šalia esantį stadioną menkiausio pėdsako ir toliau intensyviai dirbo kriminalistai.

Žiaurus ir šaltakraujiškas 17-mečio nužudymas gatvėje aplinkinius gyventojus šokiravo. Tačiau kaimynai neslepia kiemas nėra saugus. O šalia esančiame mokyklos stadione neretai būriuojasi paaugliai, neiškūs tipai.

Kol gyventojai baisisi nužudymu policija į detales nesileidžia. Pareigūnams mažai ką pavyko ir išsiaiškinti. Aišku tik viena, 17-metis vienas ėjo namų link, tačiau jų taip ir nepasiekė. Nuo mirtino dūrio į gerklę krito netoli tos vietos kur gyvena.

REKLAMA
REKLAMA

Kol policija ieško įtariamųjų brutualus gimnazisto nužudymas sukrėtė visą gimnazijos bendruomenę. Slogią pirmadienio nuotaiką mokykloje liudijo prie įėjimo vienuoliktokui atminti uždegta žvakelė ir juodu gedulo kaspinu perištas kalijos žiedas.

Šios mokyklos vadovė ir nužudytojo klasės auklėtojas neslepia, tragiška žinia sukrėtė mokinius, pedagogus ir ypač bendraklasius. Klasiokams prireikė net psichologų pagalbos.

"Čia kraupu, žiauru jei vaikšto gatvėm tokie žvėrys kitaip negalima pavadint. Čia pačios griežčiausios bausmės tokiems ne žmonės vaikšto, gyvuliai gatvėm, jei taip laisvai gali perrėžt gerklę", - sakė klasės auklėtojas R. Daukša.

Policijai kol kas pavyko nustatyti tik iš kur ir kur ėjo nužudytasis ir, kad 17-metis namo keliavo vienas.

Išsamiau žiūrėite TV3 reportaže: 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų