REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galbūt susimąstėte, kodėl tam tikru dienos metu jūs jaučiatės gerokai aistringesni ir labiau lytiškai susijaudinę, nors aplik nėra nieko, kas galėtų kaitinti jums kraują ir sukelti tokias emocijas.

Galbūt susimąstėte, kodėl tam tikru dienos metu jūs jaučiatės gerokai aistringesni ir labiau lytiškai susijaudinę, nors aplik nėra nieko, kas galėtų kaitinti jums kraują ir sukelti tokias emocijas.

REKLAMA

Būna, jog nepastebite net pačių mažiausių taip jus jaustis priverčiančių dalykų, tačiau, kad ir kokia to priežastis, jaučiate norą mylėtis ir tai daryti galėtumėte tuojau pat.

Jei turite antrąją pusę, šias aistras šiek tiek apmalšinti galite nusiųsdami jiems erotinę žinutę, o jei esate vieniši, nebijokite patys savęs pamylėti.

Ar vis dar negalite apleisti minties, kas galėtų būti tie keisti aistros stimuliatoriai? Keletas sekso ir santykių ekspertų atskleidė, kokie dalykai labiausiai kaitina kraują. Perskaitę žemiau pateiktą informaciją, jums taps aiškios tokių jūsų pojūčių priežastys. Be to, patariama šiuo dalykus išbandyti ir kitą kartą mylintis su partneriu.

Atviri apatiniai

Ar kada nors teko matyti, kaip atrodo atviros apatinės kelnaitės, kurios nieko nepaslepia? Taigi, būtent tokie drabužiai ar aksesuarai gali padėti pasijusti seksualesniais bei geriau patenkinti savo partnerį.

REKLAMA
REKLAMA

„Atviri apatiniai, liemenėlės, kurios nieko nepridengia, ypač kaitina kraują ir priverčia elgtis gerokai aistringiau, nei įprastai“, - sakė „Spicy Lingerie“ įkūrėja Jaclinne Cheng.

REKLAMA

Kodėl? Tokie apatiniai suteikia geresnę prieigą prie tam tikrų kūno vietų, tampa sunku atitraukti akis nuo partnerio, antroji pusė negalės sulaukti, kada atsiduosite į jo ar jos rankas.

Be to, atlikus apklausą paaiškėjo, kad labiausiai aistras žadina raudona spalva, tad geriausia rinktis tokios spalvos aistrą kaitinančius apatinius

Sielvartas

Gal ir skamba kiek keistai, tačiau tai gan dažna suaktyvėjusio lytinio potraukio priežastis. Sielvartas ir libido yra glaudžiai susiję.

„Dažnai, kai jaučiamas sielvartas, žmogus ieško į ką atsiremti, kam išsipasakoti. Tokia parama ir atsiradęs ryšys dažnai tampa kažkuo rimtesniu ir susijusiu su aistra“, - atskleidė pažinčių specialistas Alexas Reddle‘as.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl? Už lytinį susijaudinimą atsakinga smegenų dalis yra visai šalia tos vietos, kuri atsakinga už baimę, paniką ir sielvartą, todėl tampa nesudėtinga pereiti nuo vienos vietos, prie kitos.

Aistras sužadinantis ginčas

Jei su kuo nors stipriai susipykote ir jums užvirė kraujas, karšta galėjo pasidaryti ir kitose vietose.

„Taip, tai vienas iš neįprastesnių būdų, kaip jums ir jūsų antrajai pusei atsidurti lovoje. Ne veltui yra toks dalykas, kaip susitaikymo seksas“, - teigė Alexas Reddle‘as.

„Ginčai padidina hormono testosterono kiekį, padidėja kraujospūdis, tampate budresni. Panašiai, kaip ir jausdami baimę ar paniką, pakyla jūsų kūno temperatūra, prakaituoja delnai, o jūsų oda virpa vos prisilietus. Ar jaučiate palengvėjimą, jog ginčas baigėsi, ar atsipalaiduojate, dažnai po to seka susitaikymo seksas, kuris, daugelio porų teigimu, yra geresnis net už įprastą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Saldumynai

Kadangi saldumynai dažnai siejami su apdovanojimu, seksas taip pat yra lyg prizas, kurio buvo taip ilgai laukiama. Be to, saldumynų valgymas padeda įsiaudrinti.

Nesveikas maistas, saldumynai priverčia pasijusti gerai, atsiranda energijos, pradeda virpėti tam tikros vietos. Tam tikri maisto produktai, pavyzdžiui, ledai ir šokoladas, į organizmą išskiria geruosius chemikalus, dėl ko pagerėja nuotaka, norisi užsiimti tam tikra veikla.

Žaidimas su maistu sekso metu taip pat skatina susijaudinimą. Tam labiausiai tinka braškės, plakamoji grietinėle ar šokoladas.

Siaubo filmai

Motyvas, kodėl pirmojo pasimatymo metu vaikinai dažnai vedasi merginas į siaubo filmą, labai aiškus. Baimė taip pat sužadina lytinę aistrą, teigė sekso ir santykių ekspertė Megan Stubbs.

REKLAMA

Kadangi organizme padidėja adrenalino kiekis, tuo pat metu sustiprėja ir antrajai pusei jaučiami jausmai.

„Buvo atlikti tyrimai, kurių metu paaiškėjo, kad ant judančio tilto sutikti žmonės buvo patrauklesni, nei tie, kuriuos jie užkalbino ant tvirtos žemės. Jūsų kūnas galvos, kad būtent antroji pusė priverčia virpėti jūsų širdį, o ne baisus su benzininiu pjūklu lakstantis klounas“, - sakė ji.

Kitų demonstruojami jausmai

Tai tinka ir žmonėms, ir gyvūnams.

„Galbūt esate zoologijos sode ir pamatėte, kaip poruojasi dvi gorilos. Jūsų protas skatina ieškoti savo antrosios pusės ir ima galvoti apie seksą, kuriuo judu užsiimtumėte“, - pridūrė Megan Stabbs.

Pasirodo, kad tokie vizualiniai stimulai priverčia galvoti apie partnerį ir tai, ką su juo darysite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų