REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio rytą Lietuvos keliuose yra slidžių ruožų, įspėja Automobilių kelių direkcija.

Pirmadienio rytą Lietuvos keliuose yra slidžių ruožų, įspėja Automobilių kelių direkcija.

REKLAMA

6 valandos duomenimis, didžiojoje šalies dalyje ant kelių dangų susiformavo plikledis, slidūs valstybinės reikšmės kelių ruožai yra barstomi.

REKLAMA
REKLAMA

„Grinda praneša“, kad po praėjusią savaitę sostinę paralyžiavusio plikledžio Vilniui skiriama daugiau dėmesio nei bet kada. Sostinės gatvėse, ant tiltų ir viadukų nuo 3:15 dirbo 33 druskų tirpalų bei smėlio ir druskų mišinio barstytuvai.

REKLAMA

Iš viso Vilniuje barstomos ir valomos  539 gatvės: 298 prioritetinės gatvės (magistralinės ir tos, kuriomis vyksta tranzitinis ir viešojo transporto eismas) barstomos šlapiomis druskomis, 173 aptarnaujančios ir kvartalinės gatvės barstomos smėlio ir druskos mišiniu, 68 centrinės miesto dalies gatvės barstomos druskomis. Druskų barstytuvų ir kitos technikos darbą galima stebėti interaktyviame žemėlapyje: http://vilnius.lt/map/grinda. Šiuo metu Vilniuje gatvių dangos drėgnos, eismo sąlygos geros. Pranešti apie slidžias ir pavojų vairuotojams keliančias gatves vilniečiai gali visą parą veikiančiu tel. 1355.   Pietų ir pietvakarių Lietuvoje bei Utenos apskrityje keliai daugiausia sausi, vietomis yra drėgnų kelių ruožų. Šalyje be kritulių, oro temperatūra nuo 0 iki 4  laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną numatomi krituliai, daugiausia silpnas snygis, kai kur formuosis plikledis. Pūs pietryčių, pietų, 7-12 metrų per sekundę stiprumo vėjas. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų