REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 10 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 10 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Gali pristigti ne tik šaltakraujiškumo ir humoro jausmo. Pasistenkite niekam nedrumsti ramybės, vėliau gailėsitės.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Diena nebloga, tačiau vakaras jau nekoks. Būtų gerai prisiminti senąsias gyvenimo pamokas ir nepasikliauti tais, kurie anksčiau apmovė. Pasistenkite už nieką nelaiduoti, niekam netarpininkauti.

REKLAMA

Dvyniai Tai abejonių laikas dėl pasirinkto kelio, tikslų... Nebus aišku, ar judate ta linkme. Svarbiausia, kad visokios keistos mintys neveiktų jūsų reikalų, nes galite viską sugadinti...

Vėžys Pasikliaukite laime, atsitiktinumu, nieko specialiai nedarykite. Galimos intriguojančios pažintys, tiesa, tai gali ne itin smagiai baigtis. Vakaras sudėtingas, geriau atsisakyti kvietimų su draugais kartu praleisti laiką.

Liūtas Atrodo, kad dabar toks metas, kai jus gali užklupti ne pačios geriausios naujienos, ir jums teks ginti savo pozicijas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Jei tik ko labai užsinorėsite, išeis atvirkščiai, situacija bus pralaimėta. Pažvelkite į viską kaip į žaidimą, mažiau jaudinkitės dėl rezultatų ir viskas įvyks geriau, nei manote.

Svarstyklės Tai bus jūsų kilnumo išbandymas: norėsite tiek gero duoti, padaryti, tačiau aplinkiniai nenorės suprasti, įvertinti jūsų geranoriškumo, atsidavimo, ir paaiškės, kad to niekam nereikia. O jei ir reikia, jums nepavyks atlikti to, kas paprastai pavyksta.

Skorpionas Neskubėkite ginčytis, ką nors teigti ar įrodinėti, nes pirmas įspūdis ne visada būna teisingas. Vakaras neramus, netinkamas viešnagėms: likite namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Problemiškas metas. Neišgyvenkite, jei jums svarbus reikalas bus atidėtas, ir kol kas nesiimkite nieko keisti. Verta atidžiau įsiklausyti į artimųjų poreikius, neiškeliant savo ambicijų.

Ožiaragis Augs meilės, džiaugsmo poreikis, tačiau nieko nepykite, nieko nekaltinkite. Verčiau pasistenkite, kad jūsų pačių meilė, šiluma apsaugotų artimuosius ir aplinkinius nuo konfliktų, kitokių stresų.

Vandenis Nepraraskite santūrumo ir sveikos nuovokos susidūrę su netenkinančiais dalykais jūsų aplinkoje. Deja, vakare jūsų nuotaikos taps gana nestabilios, ir dėl menko preteksto galite imti aiškintis santykius.

Žuvys Galite pasijusti kiek sutrikę, bent jau nelabai suprasite, ko norite, tiesa, gana gerai žinosite, ko nenorite, tad kategoriškiau pažvelgsite į partnerius (taip pat į sutuoktinį) ir kai kuriuos draugus.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų