REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Rusijos roko klasikų „Mumiy Troll“ koncertas (nuotr. Eimanto Genio)

Šeštadienio vakarą legendinė Rusijos grupė „Mumiy Troll“ surengė vienintelį koncertą Vilniuje.

35

Šeštadienio vakarą legendinė Rusijos grupė „Mumiy Troll“ surengė vienintelį koncertą Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais sukanka lygiai 20 metų nuo pirmojo grupės albumo „Morskaya“ pasirodymo, į kurį įėjo grupės hitai: „Katės katinas“ („Кот кота“), „Vladivostokas 2000“ („Владивосток 2000“), „Pabėk“ („Утекай“) . Praėjus dviem dešimtmečiams po pirmojo studijinio albumo sėkmės, „Mumiy Troll“ jubiliejų švenčia koncertiniu turu „Morskaya 20“, į kurį buvo įtrauktas ir Vilnius.

REKLAMA

„Aš nelabai mėgstu jubiliejus, nebandau atsigręžti atgal, nostalgiški ir romaniški prisiminimai – tai tikrai ne man. Tačiau albumas „Morskaya“ – tai ne tik albumas, jis tapo tikra gyvenimo filosofija ir būdu ištisai žmonių kartai“, – sakė grupės gimtadienį švenčiantis Ilja Lagutenko.

Norėdamas pažymėti albumo pasirodymo jubiliejų, grupės solistas nusprendė nedaryti nostalgiško šou. I. Lagutenko paruošė visiškai naują programą, kuri atspinti šiandieninę grupės nuotaiką ir pasaulėžiūrą.

REKLAMA
REKLAMA

Į naują šou įeina ne tik šlovę grupei atnešusios dainos iš albumo „Morskaya“, bet ir didžiausi grupės hitai iš kitų albumų. Koncerto metu visiems gerai pažįstamos dainos nuskambėjo visiškai nauja forma. Naujos senų dainų aranžuotės, šviesų šou ir užkrečiama grupės solisto energetika – visa tai padarė koncertą neužmirštamu renginiu.

Kaip sako I. Lagutenko, jam buvo svarbu ne nustebinti gerbėjus nauju šou, bet sukurti tokią atmosferą, kurioje jie paskęstų dainose ir taptų jų dalimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų