REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Marimar Quiroa (nuotr. Instagram)

„Youtube“ tinkle išgarsėjusi vizažistė Marimar Quiroa, net ir sergant sunkia liga, randa stiprybės savyje nepasiduoti ir siekti savo svajonių.

39

„Youtube“ tinkle išgarsėjusi vizažistė Marimar Quiroa, net ir sergant sunkia liga, randa stiprybės savyje nepasiduoti ir siekti savo svajonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Cistinė hygroma serganti 22-ejų metų mergina gimė su tam tikru veido apsigimimu. Įgimtas sutrikimas Marimar neleidžia kalbėti ar įprastai valgyti, tai jį daro specialiu šiaudeliu. Tačiau tai jai netapo kliūtimi tapti žinoma makiažo meistre.

REKLAMA

Grožio paslapčių mokanti Marimar tapo populiari ne tik dėl savo unikalumo, gabumų, bet ir dėl meilės sau ir kitokiems žmonėms. Faktas, kad jos negalia jai nesutrukdė ateities planų – tik dar labiau žavi šimtus tūkstančių sekėjų.

Visgi mergina ne visada buvo tokia pasitikinti savimi. Anksčiau ji gėdijosi savo veido. Marimar patyrė nesuskaičiuojamą kiekį įvairių operacijų, kurios padėjo atrodyti taip, kaip ji atrodo šiandien.

REKLAMA
REKLAMA

Augant žmonių supratimui, geranoriškumui Marimar išmoko pamilti save ir savo skausmą pavertė nuostabiu talentu. Šiandien ji yra populiari makiažo specialistė grožio industrijoje.

Savo vaizdo įrašuose ji pasakoja ne tik apie žmogaus išorę, bet ir pabrėžia vidinio grožio svarbą.

„Kai buvau jauna, aš kalbėdavau su savimi per veidrodį. Sakiau, kad esu graži. Aš skatinau save ir išryškinau gerus dalykus, kurie man sekasi. Štai kaip aš išmokau priimti save tokią, kokia esu“, - gestų kalba aiškina ji.

Mergina džiaugiasi sulaukianti teigiamų komentarų, kurie skatina tobulėti, tačiau kritikos neišvengia net ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sulaukiu nemažai negatyvių žmonių nuomonės tiek „Youtube“, tiek savo kasdienybėje. Žmonės sako, kad atrodau kaip beždžionė... Tai, jog mano burna netaisyklinga. Matau, kai jie spokso į mane. Tačiau jei jie spokso į mane, aš atsakau tuo pačiu. Aš atsisakau nutraukti žvilgsnį pirma“, - pasakoja Marimar.

Merginos planuose daug dalykų, vienas iš jų – mokyti vaikus gestų kalbos. „Man grožis yra savęs priėmimas toks, koks tu esi. Reikia išmokti ignoruoti žmones, kurie tau bando įrodinėti, kas yra grožis – jį kiekvienas išreiškia ir supranta kitaip. Nieko tokio jei turite kitokios išvaizdos veidą. Priimkite save“, - savo įkvepiančiomis mintimis dalinasi M. Quiroa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų