REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Naujienų portale „The Sun“ internautai santykių ir sekso ekspertei Deidre Sanders gali užduoti įvairius jiems ramybės neduodančius klausimus.

 Naujienų portale „The Sun“ internautai santykių ir sekso ekspertei Deidre Sanders gali užduoti įvairius jiems ramybės neduodančius klausimus.

REKLAMA

Štai vieno vyro pasakojimas.

„Šeimos susitikimo savaitgalį metu pašėlusiai mylėjausi su patėvio seserimi“, - pradėjo jis. „Esu 24-erių metų vaikinas. Mano tėvai išsiskyrė, kad aš buvau labai mažas. Po ilgai trukusio romano, mano mama ištekėjo antrą kartą. Dabartinis patėvis yra visai nieko vyrukas. Jam – 49-eri, mano mamai 45-eri. Šiemet jie minėjo 10 metų vestuvių sukaktį, todėl patėvio sesuo nusprendė savo namuose mums visiems surengti vakarėlį. Jai 44-eri, be to, ji vadovauja prie jūros esančiam nedideliam viešbučiui.“

Būtent ten ir vyko visas giminės susitikimas. Jame dalyvavo maždaug 20 žmonių.

„Patėvio seserį mačiau jau seniai, tačiau, kai buvau paauglys, ji visuomet flirtuodavo su jaunesniais ir savo amžiaus vyrais. Šis savaitgalis buvo ne išimtis. Ji atrodė labai gražiai, o jos figūra – nepriekaištinga, kadangi moteris sportuojanti. Tą dieną ji dėvėjo baltą kombinezoną, kuris per vidurį buvo prasagstytas. Su savo tamsiai rudais plaukais ji priminė tikrą modelį“, - pasakojo vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Kai ji prisėdo prie šios istorijos herojaus, jam uždavė įvairius klausimus, susijusius su jo lytiniu gyvenimu. Jos ranka, padėta ant vaikino šlaunies, judėjo vis aukščiau ir aukščiau. Šio judesio niekas nematė, be to, moteris jaunam vyrui pašnibždėjo, kad šis ją vėliau susirastų.

REKLAMA

„Po pusvalandžio visi ruošėsi miegoti. Pasibeldžiau į jos miegamojo duris, kurios buvo visai šalia manojo. Manau, jog ji tai suorganizavo specialiai. Ji įstūmė mane į vidų, priglaudė prie durų ir pradėjo aistringai bučiuoti. Patėvio sesuo sušnabždėjo, kad su ja pasimylėčiau. Man to kartoti kelis kartus nereikia“, - tęsė jis.

Pasak vaikino, seksas buvo laukinis. Ji – patyrusi dama. Po visko istorijos herojus parsliūkino į savo kambarį ir niekas apie tai nė nesužinojo.

„Kitą naktį mudu vėl mylėjomės. Man grįžus namo, mudu ėmėme susirašinėti žinutėmis. Šį savaitgalį ji pakvietė mane pas ją atvažiuoti. Ar turėčiau sutikti? Ar nieko tokio, jei mane ir patėvio seserį sieja erotiniai santykiai?“, - klausė vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Deidre Sanders atsakymas

„Tai tikrai prasta idėja, be to, pažeidžiate daug nerašytų taisyklių. Techniškai kalbant, visa tai teisėta. Visai kitaip būtų, jei tavimi ji imtųsi domėtis tau dar būnant vaiku.

Abejoju, ar tavo šeima džiaugtųsi sužinojusi apie judu. Į jos išskirtinį elgesį dėmesį atkreipei dar paauglystėje. Ši moteris nė kiek nepasikeitė.

Ji turėjo tapti žmogumi, kuriuo tu galėjai pasitikėti, tačiau dabar vandenys sudrumsti, judviejų ryšys nebebus toks, kokio reikėtų tikėtis iš tetos. Tu buvai išties lengvas taikinys, kurį pavyko sumedžioti. Tikiuosi, jog sekso metu naudojotės apsauga, kitaip jūsų gali laukti dar daugiau nemalonumų. Patariu su ja daugiau nebesusitikinėti. Jei norisi šiek tiek pasilinksminti, tokių pramogų ieškoti reikėtų kitur.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų