REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis vėžiu susirgusių žmonių ima klausti savęs, ką jie darė ne taip, kad juos užklupo ši skaudi nelaimė. Be abejo, kartais tai lemia genetika, taip pat manoma, jog vėžio atsiradimui įtaką daro netinkami poelgiai ir mintys, tačiau kodėl suserga vaikai, kurie, atrodo, yra tokios nekaltos sielos?

Daugelis vėžiu susirgusių žmonių ima klausti savęs, ką jie darė ne taip, kad juos užklupo ši skaudi nelaimė. Be abejo, kartais tai lemia genetika, taip pat manoma, jog vėžio atsiradimui įtaką daro netinkami poelgiai ir mintys, tačiau kodėl suserga vaikai, kurie, atrodo, yra tokios nekaltos sielos?

REKLAMA

Parapsichologė Elona Petkelienė, netekusi brangaus žmogaus, kurio gyvybę nusinešė vėžys bei kuriai taip pat vėliau atsirado onkologinės ligos užuomazgos, tam turi paaiškinimą.

„Dėl vyro netekties patyriau daug streso ir tai atsiliepė mano pačios sveikatai, tačiau dėl darbo su savimi ir bioenergetikos pagalbos pasveikau. Vėliau daug metų gyvenau užmiršusi apie galimą ligą, tačiau vėl teko patirti daug streso, paveikusio hormonų ir nervų sistemos veiklą, kas vėl priminė apie ligos užuomazgas. 

Šiandien vėl po darbo su savimi, dvasinių terapijų - esu sveika, laiminga ir save realizavusi moteris, bei stengiuosi padėti kitiems, kurie yra patekę į panašias situacijas“, – teigia parapsichologė.

REKLAMA
REKLAMA

Šeimos problemos

Viena iš priežasčių, kodėl gali ištikti vėžys, pasak moters, yra geopatogeninės zonos – plika akimi nematomos, tačiau ypač žalingos sveikatai.

REKLAMA

„Geopotogeninėje zonoje pasireiškia pavojinga spinduliuotė iš žemės gelmių ir anksčiau būdavo visiškai įprasta, pavyzdžiui, prieš statant ar perkant namus ištirti, ar nepatenkama į tokias zonas. Taip pat sutiksite, jog yra vietų, kuriose tiesiog neauga augalai, medžiai arba jie išauga deformuoti, išraitytais kamienais. Tam turi įtakos ta pati neigiama zona, tad kaip tokiose vietose gali užaugti sveikas vaikas?

Be to, ilgą laiką namų niekas nestatė po aukštos įtampos laidais, kadangi aplink juos sukuriamas labai stiprus elektromagnetinis laukas, neigiamai veikiantis tiek gamtą, tiek žmogų. Tai sukuria toksiška aplinka, skatinančią ligų atsiradimą“, – sako Elona Petkelienė.

REKLAMA
REKLAMA

Kitą priežastį, kodėl vaikus užklumpa vėžys, parapsichologė įvardina meilės stygių. Didžioji dalis tėvų kalba, kiek dėmesio skiria vaikui, jo mitybai, žaislams, pramogoms, tačiau imant analizuoti vaikų negalavimo priežastis, dažnai išsiaiškinama, kad problema slypi tėvų tarpusavio nemeilėje.

Pasak pašnekovės, vaikas tokiais atvejais auga tėvų tarpusavio santykių nuolatinėje įtampoje ir pradeda sirgti tada, kai ima negaluoti tėvų santykiai.

„Mamos dažnai kreipiasi dėl problemos, kada paaugliams berniukams atsiranda nevalingas naktinis šlapinimasis ir kada imu gilintis į galimas priežastis, pasirodo, šeimoje tėvai gyvena atskirus gyvenimus, tačiau jiems atrodo, kad vaikas to nepastebi. Deja, tai netiesa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tėvams įprasta manyti, kad jei jie prie vaikų nesibara, atžala nieko nenutuokia, tačiau vaikai jaučia viską, jie tampa labai jautrūs, susitapatina su tėvų problemomis, ima kaltinti save, tyliai gūžtis ir save graužti. Būtent ši įtampa ir savigrauža paskatina ligų vystymąsi“, – tikina moteris.

Mamos kenkia savo vaikams

Kita priežastis – vaiko besilaukiančios mamos, kurios iš rankų nepaleidžia kompiuterių bei telefonų.

„Nėščiosioms net įprasta kompiuterį laikyti ant pilvo, taip kuriamas elektromagnetinis laukas, o visa prietaisų spinduliuotė veikia kūdikį neigiamai. Vaikams gimus mamos taip pat nepaleidžia telefonų iš rankų vis paveiksluodamos vaikus net juos maitinant krūtimi. Tai vienas baisiausių šio amžiaus reiškinių ir nieko blogo nelinkit, tokie vaikai yra potencialūs ligoniukai“, – kalba Elona Petkelienė.

REKLAMA

Anot moters, galima ieškoti ir metafizinių vėžio atsiradimo priežasčių. Pirmoji, kada vaikas yra nelaukiamas ir mama į nėštumą žvelgia, kaip į naštą ir gyvenimo sunkumą. Taip pat veikia ir aplinkinių negatyvūs, pikto linkintys žvilgsniai, kadangi tokiu būdu pažeidžiama net negimusio kūdikio trapi energosistema.

„Buitinės ir kasdienės priežastys taip pat labai svarbios – tai namų terpė bei parazitai. Kartais net neatkreipiame dėmesio į pelijančią sieną, kur nors kampe besiformuojantį grybelį, tačiau tai geopatogeninis veiksnys, kuris itin provokuoja onkologinius susirgimus.

Ligų atsiradimą gali lemti ir organizme gyvenantys parazitai, apie kuriuo dažnai net neįtariama. Todėl svarbu ne tik laikytis higienos, tačiau ir reguliariai žoliniais preparatais išvalyti savo organizmą“, – pataria pašnekovė.

REKLAMA

Kaip susitaikyti su netektimi?

Parapsichologė tvirtina, kad kiekvienas susirgimo atvejis labai individualus, tačiau net neabejoja, kad atidžiai paieškojus priežasčių, kiekvienas jas atrastų.

„Kitas reiškinys, kada į žemę atkeliauja vaikų pavidalu brandžios sielos, kurios ateina kaip angelai ar mokytojai, turintys nedaug laiko. Tai būna jau brandi siela, kuriai nereikia nei 30, nei 60 metų patirčiai kaupti, o jų misija – gyvenimo pamokos tėvams, kurie išties vėliau ima keisti savo gyvenimo būdą bei mąstymą.

Deja, tačiau vaikų, pasveikstančių nuo vėžio, yra nedaug, o skausmui palengvinti reikėtų suvokti, kad vaikas nėra nuosavybė, tai atskira siela, kuri turi tikslų savo laiką šiame pasaulyje. Be abejo, pati esu mama ir suprantu mamų skausmą, tačiau vaiko jokiu būdu negalima savintis, tuomet ir skausmas nėra toks nepakeliamas“, – aiškina Elona Petkelienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų