REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar Lietuvą apskriejo iki ašarų jaudinanti žinia. Vilnietis Laurynas Sadauskas socialiniuose tinkluose pasidalijo  žinia apie tai, kad jo sūneliui Teodorui, kuris netrukus švęs antrąjį gimtadienį, diagnozuotas smegenų auglys. 

Vakar Lietuvą apskriejo iki ašarų jaudinanti žinia. Vilnietis Laurynas Sadauskas socialiniuose tinkluose pasidalijo  žinia apie tai, kad jo sūneliui Teodorui, kuris netrukus švęs antrąjį gimtadienį, diagnozuotas smegenų auglys. 

REKLAMA

Medikai vadina stebuklu

Vyras rašė: „Teodorui iškart po Kalėdų sueis dveji. Jis yra berniukas, kaip ir kiti berniukai: jam patinka mašinėlės, dūkti su trejų metų sese ir užgesinus šviesą gąsdinti pabaisomis mamą ir tėtę. Jam patinka ledinukai ir vaikiškos dainelės.

Išskyrus tai, kad jis gali niekada nevairuoti tikros mašinos ir mes nesužinotume, kokią muziką jis klausys šešiolikos, ar kuo bus užaugęs.

Prieš dvi savaites Teodoro galvytėje gydytojai rado didelį auglį. Tokį didelį, kad jie nesupranta, kaip vaikas gali judėti, kalbėti, žaisti ir atrodyti taip, kaip kiti vaikai. Bet jis gali. Tai - Teodoro stebuklas.

REKLAMA
REKLAMA

Mes norime jam padovanoti dar vieną stebuklą - galimybę užaugti. Iš tikrųjų, tas stebuklas - tai mokslas, pažangiausi gydymo metodai Prancūzijoje, Šveicarijoje arba JAV.

REKLAMA

Gydomas Lietuvoje konvenciniais metodais, jis, galbūt, sulauks ketverių.

Šio reto auglio (pilomiksoidinės astrocitomos) biopsijos mėginys jau išsiųstas į Prancūziją, Gustave Roussy vėžio institutą, kur tokiais atvejais sėkmingai taikoma individuali chemo ir imuno terapija, kuri Teodorui suteiktų realų šansą ne tik pasveikti, bet ir užaugti.

Dar laukiame atsakymo ir konkretaus gydymo plano, bet jau dabar žinome, kad vien pirmojo gydymo etapo kaina gali perlipti 150 tūkstančių eurų, o visas gydymas gali kainuoti net keletą šimtų tūkstančių, todėl be pagalbos neapsieisime.

REKLAMA
REKLAMA

Mes, jo šeima, mama, tėtis ir sesė, tikime, kad kilometrai ir trūkstami nuliai sąskaitoje nesutrukdys išgelbėti mūsų berniuko. Todėl būsime dėkingi už kiekvieną eurą, pasidalinimą šiuo įrašu ar palaikantį komentarą.

Tikime žmonių gerumu, mokslu ir stebuklu“, - rašė susijaudinęs L.Sadauskas. 

Dėkoja prisidėjusiems

Po to, kai ši žinutė apskriejo socialinius tinklus, ji palietė tūkstančius neabejingų širdžių, todėl šį rytą Laurynas džiaugėsi, kad į jų sąskaitą gėrio kupini žmonės paaukojo jau 48 tūkst. eurų, o tai yra - ketvirtadalis visų reikalingų lėšų. 

„Esu nepaprastai dėkingas visiems už jūsų gerumą. Tai, kas prieš pradedant šią kampaniją, rodėsi kaip nepasiekiamas tikslas, dabar pradeda matytis kiek kitoje šviesoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didžiulis ir nuoširdus ačiū kiekvienam iš jūsų už paramą, pasidalinimą ir palaikančią žinutę“, - dėkingumo neslepia L.Sadauskas, dviejų vaikų tėtis.

---

Jei ir jūs norite suteikti Teorodui galimybę gydytis, tai galite padaryti žemiau nurodytu būdu:

Per labdaros platformą: https://www.youcaring.com/teodorassadauskas-1035575

Pervedant tiesiai į sąskaitą: Gavėjas: Teodoro kovos su smegenų vėžiu paramos ir labdaros fondas Sąskaitos numeris: LT774010051004141201 Bankas: Luminor Bank AB Swift: AGBLLT2X Trumpuoju numeriu 1402 (skambučio kaina 1,50 euro)

Numeriu +37061876572 per Revolut

Tėvai užtikrina, kad visos nepanaudotos lėšos bus pervestos fondui „Rugutė“, remiančiam vaikus, sergančius onkologinėmis ligomis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų