REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Kelias, kuriame Ukmergės rajone ketvirtadienį apvirto autobusas, yra siauras ir slidus, jį seniai žadama rekonstruoti, BNS sakė Ukmergės rajono meras Rolandas Janickas.

 

„Kelias tikrai provėžuotas buvo, kadangi snygis buvo labai intensyvus. Ir pats kelias ten yra problematiškas, kuris daug metų planuojamas rekonstruoti, bet nerandama lėšų Kelių direkcijoje. Jis yra pakankamai siauras, jeigu provėžuotas, netolygumai, toks transportas... manau, kad čia yra pagrindinė priežastis“, – kalbėjo meras.

Avarija ketvirtadienio rytą įvyko kelio atkarpoje Deltuva – Bukonys. Pasak R. Janicko, tai Ukmergė – Kėdainiai kelio, kuriuo rūpinasi Automobilių kelių direkcija, atkarpa. Šis kelias dažnai naudojamas susisiekimui tarp miestų, juo kursuoja ir autobusai.

„Tai regioninis rimtas kelias, daug metų laukiame investicijų. (...) Šis kelias tikrai yra labai apverktinos būklės“, – kalbėjo rajono meras.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, avarijų šiame kelyje pasitaikydavo ir anksčiau, tačiau ne tokių skaudžių.

Ketvirtadienio rytą šiame kelyje apvirto 35 vaikus vežęs autobusas. Du juo vykę vaikai ir mokytoja paguldyti į Ukmergės ligoninės reanimaciją, ligoninėje taip pat gydomas autobuso vairuotojas ir dar keli per avariją nukentėję vaikai.

Pirminiais duomenimis, autobusu dvi trečiokų klasės iš Kėdainių į Vilnių vyko žiūrėti teatro spektaklio.

Autobusas per avariją apvirto, dužo jo langai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų