REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas didžiausių Lietuvos sporto renginių – Karaliaus Mindaugo taurė – iš Kauno keliasi į Klaipėdą.

Vienas didžiausių Lietuvos sporto renginių – Karaliaus Mindaugo taurė – iš Kauno keliasi į Klaipėdą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos krepšinio lyga, organizuojanti turnyrą, pasirinko netradicinį būdą pranešti apie 2018 metų vasarį vyksiančio renginio vietą – sukūrė vaizdo klipą, kuriame aktoriais tapo Kauno ir Klaipėdos merai.

REKLAMA

Visvaldas Matijošaitis, apsirengęs Kauno „Žalgirio“ marškinėliais, glosto taurę, kurią vasarį iškovojo „Žalgiris“ – turnyras tuomet vyko Kaune.

Tačiau į mero kabinetą trimitu grodamas Klaipėdos himną įeina Vytautas Grubliauskas ir pareiškia, kad taurė keliauja į Klaipėdą, o ją „Žalgiris“ galės susigrąžinti vasario 18 d.

„Darbo prieš kamerą ir dalyvavimo filmavimuose patirtis nėra naujiena, – teigė V. Grubliauskas, į Kauno m. savivaldybę atvykęs su „Neptūno“ marškinėliais. – Bet kai dėlionėje atsiranda krepšinis, Karaliaus Mindaugo taurė ir Visvaldas – tai įdomi ir nauja patirtis.“

REKLAMA
REKLAMA

V. Grubliausko ir V. Matijošaičio bendravimas krepšinio tema nėra naujiena. Merai prieš metus metė vienas kitam iššūkį, kai „Neptūnas“ ir „Žalgiris“ susitiko Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalyje.

Jei laimėtų „Neptūnas“, V. Grubliauskas žadėjo tris pirmadienius rytais šalia Kauno savivaldybės pastato groti Klaipėdos himną. Tačiau stipresnis buvo „Žalgiris“, vėliau nukeliavęs iki finalo ir jame 84:63 pranokęs Panevėžio „Lietkabelį“. Pažadą tuomet teko pildyti V. Matijošaičiui – jis visą savaitę vaikščiojo su „Žalgirio“ marškinėliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Karaliaus Mindaugo taurė bus rengiama Klaipėdoje vasario 17–18 d. Keturios stipriausios Lietuvos krepšinio komandos varžysis dėl pirmojo trofėjaus šį sezoną.

„Tai bus vienas prasmingiausių ir žaismingiausių metų pradžios akcentų Klaipėdoje“, – neabejojo V. Grubliauskas, šiandien Briuselyje oficialiai gavęs patvirtinimą, kad Klaipėda skelbiama 2018 m. Europos sporto miestu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų