REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Viktorija Šaulytė (nuotr. Brice Barrett)

Mergina, kuri niekada nenorėjo būti panaši į kitas pramogų pasaulio žvaigždes, vertinanti galimybę kurti ir savo unikalumu įkvėpti kitus. Ji – Viktorija Šaulytė, žinoma Lietuvos stilistė, šiandien pasitinkanti savo 24-tuosius metus. Stilistė tikina, jog jos gyvenime kaip niekada vyrauja harmonija ir susitelkimas į didžiausius jos siekius ir iššūkius.

34

Mergina, kuri niekada nenorėjo būti panaši į kitas pramogų pasaulio žvaigždes, vertinanti galimybę kurti ir savo unikalumu įkvėpti kitus. Ji – Viktorija Šaulytė, žinoma Lietuvos stilistė, šiandien pasitinkanti savo 24-tuosius metus. Stilistė tikina, jog jos gyvenime kaip niekada vyrauja harmonija ir susitelkimas į didžiausius jos siekius ir iššūkius.

REKLAMA

Viktorija, ar galėtum įvardinti kas tave motyvuoja su šypsena priimti kasdienius iššūkius?

Meilė! Nesvarbu kam: žmogui, veiklai ar akimirkoms. Šis jausmas yra pagrindinis mano gyvenimo variklis leidžiantis kasdien patirti ką nors naujo, džiaugsmingo ir teikiančio prasmę. Manau, jog apskritai mylėti kitą ir žinoti, jog pats esi mylimas ir yra geriausias motyvacijos šaltinis, kurio dėka jokie sunkumai nebėra baisūs. Na ir, žinoma, kava, be kurios negaliu pradėti savo dienos. (Šypsosi) Šis derinys yra puikiausias siekiant įgyvendinti visus mano kasdienius tikslus, kurių yra tiek daug!

Bet galbūt yra žmogus, tavo autoritetas į kurį nori lygiuotis ir jis suteikia tau noro siekti savo tikslų?

Lygiuotis nemėgstu į nieką, nes pirmiausia gyvenime reikia būti savimi, iš kitų žmonių ar situacijų mes galime tik pasiimti ir pritaikyti ką nors sau, tačiau net ir tai vyksta savitu būdu. Manau, ir kasdien tą kartoju, jog šauniausia yra stengtis būti dar geresne savęs versija, augti bei dirbti su savimi. Šito mane išmokė mano šeima, kuri visada puoselėjo šias vertybes. Jie išugdė manyje siekį pirmiausia būti geru žmogumi ir gerbti aplink esančius artimuosius, draugus, šeimos narius.

REKLAMA
REKLAMA

Paminėjai darbą su savimi. Ką tai reiškia tavo gyvenime?

Iš tiesų prisimenant pastarųjų metų pradžią galiu pripažinti – aš buvau labai išsiblaškiusi, išdalinusi save kitiems, tik ne pati sau ir savo artimiausiai aplinkai. Kuomet suvokiau, jog šitoks gyvenimas yra ne man – pradėjau labai stipriai dirbti su savimi. Aš stengiuosi išlaikyti vidinę harmoniją, nes visas šis tempas tikrai reikalauja daug psichologinių pastangų suvaldyti save. Žinoma, turbūt jeigu ir ne Julius, šį susitelkimą būtų sunku išpildyti, nes jis ir yra tas žmogus, kuris visada savo racionaliais pamąstymais padeda man susidėlioti visas mintis ir emocijas į reikiamas vietas. Julius sugebėjo pakeisti mano požiūrį į kasdienes situacijas ir apskritai, jo buvimas šalia suteikė mano gyvenimui visiškai kitų spalvų.

REKLAMA

Viktorija, visuomenė tave mato kaip ambicingai savo tikslų siekiančią moterį, tad kokiais profesiniais praėjusių metų pasiekimais tu labiausiai didžiuojiesi?

Kalbant apie profesinius pasiekimus, labai didžiuojuosi savo gyvenimo pakeleiviu Joringiu Šatu. Ši draugystė leido kartu išvystyti mūsų projektą „ŠaŠa“, kuris per šiuos metus tapo dar labiau matomas. Netgi, galiu pasakyti, jog šis išaugęs dėmesys mūsų stilistų duetui, privertė dar labiau stengtis įgyvendinti projektus tinkamai, siekiant kuo puikesnių rezultatų. Visgi, kuomet esi labiau matomas, norisi savo idėjas pristatyti sukaustant visą savo auditorijos dėmesį.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi kokie jūsų projektai reikalavo didžiausių pastangų ar buvo įsimintiniausi?

Abu be galo džiaugiamės, kad galėjome prisidėti prie įvairių televizijos projektų, kurie leido susipažinti su visa pramogų pasaulio virtuve iš arčiau ir patirti dar daugiau asmeninių iššūkių. Be to, esame laimingi galėję pradėti dalintis savo patirtimi įvairių seminarų metu. Renginiuose, festivaliuose, ar šiaip įvairių „būtikų“ atidarymuose pristatydavome pagrindinius principus, kas harmoningai dera tarpusavyje, kalbant apie rūbus ir aksesuarus. Per pastaruosius metus nevengėme būti arčiau savo auditorijos ir padėti moterims ir vyrams kasdienybėje – dalindavomės patarimais, ką derėtų rinktis turint tam tikrą kūno formą, kaip išpardavimų metu neprisipirkti sau nereikalingų ir visiškai netinkančių daiktų. Mes visada siekėme būti tokie moterų ir vyrų stiliaus kūrėjai, kurių nebijotų klausti įvairiausių patarimų, kartais net nesusijusių su stiliumi ar mada. (Šypsosi). Ir būtent šiuo paprastumu bei profesionalumu mes ir susirinkome sau ištikimą auditoriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neretai žmonės gimimo dienos metu apžvelgia savo praėjusius metus. Ar yra dar nors, ką džiaugiesi pasiekusi per šiuos metus?

Vienas mano didžiausių gyvenimo tikslų visuomet buvo siekimas įkvėpti kitus žmones ir padėti jiems atrasti savo stilių bei tikrąsias, kasdienės rutinos neužgniaužtas savo savybes. Tad tikrai labai džiaugiuosi radusi savo auditoriją, kuri seka mano socialinį profilį, konsultuojasi su manimi įvairiausiais klausimais. Tai ne tik konsultacijos ką rengtis kasdien, ar koks įvaizdis įprasmintų vakarėlį. Patikėkite, neretai susilaukiu klausimų kaip visoje šitoje greitai lekiančioje kasdienybėje man pavyksta išlikti pozityviai, nesuirzusiai ir laimingai. Ir tikrai nesunku pasidalinti savo laimės receptais su kitais, norinčiais atrasti savo kasdienius džiaugsmus. Viktorija, tavo gyvenimas – nesibaigiantys projektai ir laisvė kurti. Ar turi sau išsikėlusi ambicingų tikslų, kuriuos nori įgyvendinti kitais metais?

REKLAMA

Žinoma! Pirmiausia ką noriu padaryti – būti dar arčiau savo auditorijos, kuriai galiu patarti kaip elgtis situacijose, kaip spręsti varginančias problemas ar ką rengtis einant į darbo pokalbį. Labai seniai svajoju sukurti savo tinklaraštį, kuriame galėčiau kaupti visas savo mintis, profesinę patirtį ir pasiekimus. Jau įsivaizduoju, kaip kas rytą, sėdėdama su puodeliu kavos, dėstau savo mintis galvodama apie tas moteris, merginas, kurios visada turi klausimų ir laukia išgirsti svarbiausius atsakymus. Kartu su Joringiu taip pat turime labai daug minčių apie įvairiausius projektus, tačiau šiuos dar norime pasilaikyti sau. Nors, galiu pridurti, jog ne vieną projektą ketiname pristatyti netrukus!

REKLAMA

Ar artėjančių metų tikslai tik profesiniai? O jeigu kalbėtume apie jausmus?

Kai širdyje taip ramu ir gera, negalėčiau reikalauti daugiau, nei turiu dabar. Mes su Juliumi niekada nebijojome kalbėti apie ateitį, planuoti ją. Šiuo metu, mes džiaugiamės, kad galime augti kartu, kurti savo santykius, galvoti apie ateityje būsimą šeimą ar net vaikus. Apskritai kalbant, mūsų santykių tikslas nėra vestuvės ir manau, kad siekiamybė kuo greičiau susituokti nėra gerai. Svarbiausia yra jausmas, pagarba vienas kitam bei buvimas ir pagalba bet kokiomis aplinkybėmis.

Viktorija, žinome, jog kiekvienais metais organizuoji įspūdį keliančius gimtadienius. Kodėl tau tai yra svarbu?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir minėjau, man visuomet buvo svarbu išlaikyti ryšį su savo šeimos nariais, artimaisiais ir draugais. Todėl tai yra puiki proga pabūti kartu ir pasidalinti reikšmingiausiais savo metų pasiekimais. Ko galėtum palinkėti sau gimtadienio proga?

Išlikti savimi – pozityviu, kartais vėjavaikišku, bet nuoširdžiu žmogumi. Manau, jog tuomet jokie iššūkiai gyvenime man nebus baisūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų