REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gruodžio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nebūkite pernelyg savininkiški ir kritiški, tiek santykiuose su žmonėmis, tiek daiktų atžvilgiu. Priimkite aplinkinius su visais jų trūkumais ir ydomis. Labiau saugokite tiek svetimą, tiek savo turtą, pinigus. Prižiūrėkite vaikus.

Tauras

Šiandien nekelkite gyvenimui didelių reikalavimų. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais, solidžiais veikėjais, nusiteikite nesusipratimams. Trūks realybės pojūčio. Kažkam dirva gali pasirodyti neparuošta.

Dvyniai

Slėgs darbų našta, jausite įtampą. Nekoks metas reikšti pretenzijas, lįsti į akis valdžiai, biurokratams. Maža vilties, kad šiandien pavyks išspręsti svarbią problemą. Kenks pašnekovų ir jūsų paties nervingumas, nelankstumas.

Vėžys

Gali prireikti rimtų argumentų, bendraujant su dalykiniais partneriais, vadovybe. Tačiau, panašu, kad šiandien jums ypatinga diena - prasideda permainų periodas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galbūt patirsite slaptą priešiškumą, kenkimą. Nepasiduokite provokacijoms, išlikite taktiški, santūrūs. Problemų gali sukelti artimo žmogaus būklė.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien įmanomi nemalonūs netikėtumai. Būsite nusiteikę gana arogantiškai. Nesielkite aplaidžiai ar savanaudiškai profesiniuose ir asmeniniuose reikaluose: tai neliks nepastebėta. Gali susvyruoti jūsų pozicijos.

Svarstyklės

Šiandien nederėtų švaistytis pažadais, prisiimti per daug įsipareigojimų. Venkite išlaidauti, bet nebūkite savanaudiški. Jūsų noras kažką keisti asmeniniuose santykiuose ar gyvenime artimam žmogui kels įtampą. Galite susidurti su dilema.

Skorpionas

Kai kurios nugirstos naujienos gali priversti jus keisti planus. Nepasitikėkite atsitiktiniais pažįstamais, atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją, neskleiskite apkalbų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Būsite labai jautrūs aplinkos poveikiui. Nusimato rūpesčiai dėl šeimos, namų, pinigų. Pasistenkite, kad ši diena nebūtų aptemdyta barniais, nesantaika. Nederėtų piktnaudžiauti kitų pasitikėjimu ir pataikauti savo silpnybėms.

Ožiaragis

Nekoks metas aiškintis meilės santykius, reikšti pretenzijas, kelti pavydo scenas. Būkite labai atsakingi, priimdami sprendimus, susijusius su vaikais. Seksualinės ar finansinės avantiūros pasekmės gali pakenkti visai šeimai.

Vandenis

Diena bus įtempta. Negalėsite atsiginti nuo smulkių rūpesčių ir išlaidų. Reikėtų itin saugoti sveikatą. Darbe nieko nedarykite atmestinai, kad nekiltų problemų ir nekokių padarinių.

Žuvys

Kažkokį pavojų gali kelti konkurentai arba žmonės, kuriuos jūsų veiksmai, poelgiai verčia jaustis nesaugiai. Galimas komplikuotas juridinis procesas, derybos. Lengva su bet kuo susipykti, nutraukti ryšius ar sutartis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų