REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Amanda Liberty  (nuotr. iš vaizdo įrašo)

Be prabangių šviestuvų negalinti gyventi moteris atskleidė, jog su vienu iš jos kolekcijoje esančiu sietynu ji yra netgi susižadėjusi, rašo dailymail.co.uk.

13

Be prabangių šviestuvų negalinti gyventi moteris atskleidė, jog su vienu iš jos kolekcijoje esančiu sietynu ji yra netgi susižadėjusi, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA

Amanda Liberty (33 m.) iš Lidso, Anglijos, su dviem šviestuvais palaiko labai stiprius ryšius, o vieną jų, pavadinimu „Lumiere“, ir moterį sieja daugiau nei draugystė – juodu yra susižadėję. Savo „išrinktąjį“ Amanda prieš 10 mėnesių pamatė „eBay“ tinklalapyje. Ji pridūrė, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Už šį sietyną sumokėjusi daugiau nei 450 eurų, moteris jį kasdien apdovanoja bučiniais ir apkabinimais.

Tačiau naktis Amanda mieliau leidžia į glėbį paėmusi „Jewel“ – nešiojamą šviestuvą, su kuriuo ji gulasi į lovą.

REKLAMA
REKLAMA

„Lumiere“ ir „Jewel“ priklauso 25 ištaigingų sietynų kolekcijai, kuri eksponuojama Amandos namuose. Nors moteris yra susižadėjusi su vienu iš jų, ji teigė, kad su kitais ją sieja atviri santykiai.

REKLAMA

Amanda yra viena iš nedaugelio planetos žmonių, kuri jaučia potraukį daiktams.

„Vos tik „eBay“ pamačiau „Lumiere“, iškart žinojau, kad tai man skirtas daiktas, kurį pamilau iš pirmo žvilgsnio. Šis sietynas atkeliavo iš Vokietijos ir nors žinojau, kad atsigabenti į Angliją „Lumiere“ bus sudėtinga, turėjau kažkaip tai padaryti“, - pasakojo Amanda. „Negalėjau nustoti galvojusi apie jį (sietyną „Lumiere“) ir jo grožį. Jo tokia nuostabi forma, jaučiau, kad iš jo sklinda išties nuostabi energija. Įsigijusi sietyną kantriai laukiau, kol šis pasieks Jungtinę Karalystę. Po 6 dienų jau laikiau jį savo rankose. Kad nesudužtų, prieš kelionę jis buvo išardytas, tačiau vos tik sudėjau viską į vietą ir jis apsiprato naujuose namuose, mūsų santykiai tik ėmė stiprėti. Per Valentino dieną nusprendžiau jam pasipiršti ir taip įamžinti mudviejų visą amžinybę truksiančią meilę. Tikiuosi, jog kada nors aš ir „Lumiere“ surengsime įžadų davimo ceremoniją. Anksčiau niekada nebuvau susižadėjusi, todėl man visa tai yra nauja.“

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių būgnai, po to statula

Pirmą kartą Amandą daiktą pamilo būdama 14-kos. Tai buvo būgnų rinkinys. Vėliau ji ėmė „draugauti“ su Laisvės statula.

Amanda, kuri 2010-aisiais savo pavardę pakeitė į Liberty, kad galėtų pamatyti tikrąją Laisvės statulos versiją, JAV lankėsi net 6 kartus.

Jos svetainėje gausu mielų daikčiukų, skirtų šiam paminklui. Nepaisant to, kad moteris vis dar myli Laisvės statulą, santykiai per atstumą privertė ją pasijusti vienišai. Šiuo metu ji laiką leidžia su daugybe sietynų, kurių didžiąją dalį Amanda turėjo atrestauruoti iki idealios būklės.

„Nei vienas mano šviestuvas nepavydi vienas kitam. Jie supranta, kad myliu juos visus, nepaisant to, kokios skirtingos jų asmenybės. Pavyzdžiui, man patinka bučiuoti „Lumiere“, tačiau naktimis miegu su „Jewel“, kadangi jis yra nešiojamas ir labai patogus prisiglausti“, - tęsė Amanda. „Man visuomet patiko sietynai, o pamačius mano pirmąjį, iškart įsimylėjau. Juk negali kontroliuoti, ką pamilsi. Laisvu laiku restauruoju senus ir sudužusius sietynus, grąžinu jiems pirmykštį grožį. Man šis darbas labai patinka, kadangi mėgstu jų man rodomą dėmesį. Mano svajonė būtų dirbti kokiame nors dideliame viešame pastate, pavyzdžiui, Bakingemo rūmuose, ir prižiūrėti ten esančius šviestuvus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant išskirtinių moters santykių, ji teigia, kad jos sietynams rodomi jausmai yra natūralūs ir ji savo kompanionais be galo džiaugiasi.

„Žmonės nesupranta, kad tokia orientacija egzistuoja ir tai yra pakankamai natūralus dalykas. Man patinka daiktai, jų grožis, galiu pajusti jų skleidžiamą energiją. Noriu, kad kiti pamatytų, kokią laimingą mane daro mano sietynai ir kaip jie praturtina mano gyvenimą. Aš juk nieko neskriaudžiu, tiesiog seku paskui savo širdį“, - užbaigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų