REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Sian Jameson su paveikslo vaiduokliu (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Moteris teigė užsiėmusi seksu su vaiduokliu bei pridūrė, kad tai buvo geriausias jos lytinis aktas gyvenime, rašo dailymail.co.uk.

6

Moteris teigė užsiėmusi seksu su vaiduokliu bei pridūrė, kad tai buvo geriausias jos lytinis aktas gyvenime, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA

Šropšyro grafystėje, Anglijoje gyvenanti Sian Jameson (26 m.) yra rašytoja. Ji papasakojo, kaip vaiduoklis, kurį moteris pavadino Robertu, atsidūrė pas ją lovoje.

Ji buvo visai neseniai atsikrausčiusi gyventi į nuomojamą būstą Velse, ant kurio sienos kabėjo 1820-ųjų metų gražaus vyro portretas.

Po išties aistringo judviejų susitikimo, vaiduokliui sugrįžus į paveikslą Sian ėmė verkti, kadangi ji pamilo šį keistą nepažįstamąjį. Į naują namą moteris atsikraustė po skyrybų su ilgamečiu vaikinu.

„Kad ir kur benueičiau, viskas man priminė apie mano buvusį. Man reikėjo pakeisti aplinką“, - pasakojo ji.

Nuošaliai stovinčiame kotedže, pastatytame dar XVI amžiuje, nebuvo visų reikiamų baldų, tačiau sienos buvo nukabinėtos paveikslais, o lentynose dulkėjo knygos.

REKLAMA
REKLAMA

„Aplinka buvo ideali. Manęs niekas neblaškė. Nuomą mokėjau iš pinigų, kuriuos uždirbdavau iš straipsnių kūrimo. Kadangi gyvenant kaime man nieko daug nereikėjo, jaučiausi pakankamai gerai. Mėgavausi ramybe ir tyla. Po ilgai trukusių santykių man būtent to ir reikėjo. Pradėjau mąstyti, ar kada nors gyvenime norėsiu, jog šalia manęs vėl būtų vyras“, - sakė Sian.

REKLAMA

Moteris atskleidė, kad pradėjus sapnuoti erotinius sapnus, ji liko šiek tiek šokiruota.

„Nubudusi ryte galvodavau, jog vis dar draugauju su vaikinu, tačiau supratusi, kad esu viena, pasidarydavo lengva“, - tęsė ji.

Realybė ar sapnai?

Tačiau vieną naktį Sian patyrė kai ką išties keisto.

„Po įsikraustymo dienos praėjus keliems mėnesiams, vieną rytą pabudau ir šalia savęs išvydau gulintį tamsiaplaukį, labai patrauklų vyrą. Jis buvo su drabužiais – dėvėjo plačius baltus marškinius, skarelę ant kaklo ir senovinius bridžus. Jis keistai spindėjo ir atrodė, jog priešais jį būtų blizgančio audinio užuolaidos. Pasakiau sau, jog sapnuoju ir apsiverčiau ant kito šono. Mano veidas žiūrėjo į sieną. Staiga supratau, jog aš nebemiegu ir tada iš baimės sustingau. Ant savo juosmens pajutau ranką, tačiau prisilietimas nebuvo įprastas. Jutau šaltį ir lengvumą“, - sakė Sian.

REKLAMA
REKLAMA

Ji teigė iš karto supratusi, kad tai vaiduoklis, nužengęs iš jos namuose esančio paveikslo. Po kelių sekundžių, kaip teigė Sian, juodu pradėjo mylėtis.

„Jis buvo švelnus, prie manęs lietėsi labai atsargiai. Sekso metu pajutau daug keistų dalykų. Supratau, kad jo vardas yra Robertas, jis gyveno prieš 100 metų. Mudu nekalbėjome, tačiau atrodė, jog bendraujame telepatiniu būdu. Jo kūnas buvo švelnus ir lengvas. Netgi tada, kai jis atsidūrė ant manęs, atrodė, jog jis – lyg plunksna. Kad ir kaip keistai tai skamba, seksas buvo nepakartojamas“, - patirtimi dalinosi moteris.

Sian ir vaiduoklio susitikimas truko maždaug valandą. Kai moteris, užmigusi Roberto glėbyje, pabudo, jos meilužis jau buvo dingęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Negalėjau patikėti tuo, kas nutiko. Tiesą sakant, pradėjau mąstyti, ar tai iš tiesų įvyko. Galų gale sau pasakiau, kad tai buvo tik labai ryškus sapnas“, - sakė ji.

Aplankė dar porą kartų

Sian visuomet tikėjo vaiduokliais. Ji teigė anksčiau patyrusi paranormalius reiškinius, tačiau nei vienas jų nebuvo toks, kaip šis.

Po kelių dienų jos sklandantis meilužis sugrįžo.

„Jis ir vėl pasirodė ryte. Po mūsų sueities, stebėjau, kaip jis apsirengė ir paliko kambarį. Tikėjausi išgirsti jo žingsnius ant laiptų, tačiau jis neskleidė jokio garso. Mačiau, kaip Robertas, pakilęs laiptais, išnyko“, - sakė Sian.

Ji atsikėlė ir nusekė paskui meilužį, tačiau jis jau buvo dingęs.

„Po to jis buvo pasirodęs dar kartą. Buvo naktis ir jau ruošiausi užmigti, kai netikėtai nuslydo antklodė ir pajutau savo kojomis slenkančią jo šaltą ranką, kuri palindo po mano marškiniais. Jam išėjus verkiau. Manau, jog įsimylėjau“, - teigė ji.

REKLAMA

Savaičių savaites Sian negalėjo nustoti galvoti apie paranormalų sekso dievaitį ir bandė ieškoti jo internete. Ji aptiko paveikslą, kuriame pavaizduotas jaunas vyras, labai panašus į jos mylimąjį. Jį nutapė prancūzų menininkas. Daugiau informacijos internete moteris nerado.

Sian apie viską papasakojo keliems savo patiems artimiausiems draugams, tačiau po to atskleidė, jog tai buvo didžiausia jos gyvenimo klaida.

„Jie manė, jog visai išprotėjau, todėl tik pasijuokėme ir dėl visko apkaltinome iš vakaro valgytą sūrį“, - pasakojo moteris.

Sian šiuo metu draugauja su tikru ir gyvu vaikinu.

„Kai pirmą kartą papasakojau jam apie Robertą, jis manė, kad tai pokštas ir pridūrė, kad tikriausiai viską sapnavau. Tačiau aš puikiai žinau, kad tai nebuvo tik sapnas. Be to, tokio gero sekso nesu turėjusi gyvenime. Tik nesakykite to mano vaikinui“, - juokavo ji.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų