REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Vyras ir moteris (nuotr. Fotolia.com)

 Naujienų portale „The Sun“ esančioje skiltyje, kurioje klausiama sekso ekspertės Deidre Sanders patarimų, vienas internautas nusprendė atvirai papasakoti apie savo patirtį.

18

 Naujienų portale „The Sun“ esančioje skiltyje, kurioje klausiama sekso ekspertės Deidre Sanders patarimų, vienas internautas nusprendė atvirai papasakoti apie savo patirtį.

REKLAMA

„Turui gražią žmoną ir esu laimingas, tačiau praeitą savaitę negalėjau atsispirti ir pasimylėjau su prostitute“, - savo laišką pradėjo jis. „Kas su manimi blogai? Myliu savo žmoną, dėl jos ir mūsų dukrelės padaryčiau viską.“

Susirūpinusiam anonimu išlikti norėjusiam vyrui – 29-eri, jo žmonai 24-eri, o jų dukrelė gimė tik prieš 3 mėnesius.

„Prieš sutinkant žmoną, 2 metus neturėjau jokios širdies draugės. Tada dažnai pirkdavau prostitučių teikiamas paslaugas, tačiau visada buvau atsargus, naudojau apsaugą.

Savo žmoną sutikau prieš 4 metus, kuomet dirbau stambioje statybų bendrovėje. Visi ten dirbantys vyrai domėjosi ja, daug jų bandė kviesti žmoną į pasimatymus, tačiau tik man teko garbė tapti tuo laiminguoju, kuris galėjo su ja artimiau susipažinti“, - sakė vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Pora iškart vienas kitam krito į akį. Po 1,5 metų juodu susituokė.

Žmonai pastojus, abu negalėjo nuslėpti džiaugsmo, kurį atnešė ši žinia. Vyras kartu su žmona vaikščiojo pas gydytojus.

REKLAMA

„Buvo nuostabu“, - teigė jis. „Mūsų dukra yra tikras stebuklas, tačiau naktimis ji ilgai nemiega. Nei vienas iš mūsų anksčiau nesuvokė, kiek daug pastangų ir laiko reikalauja mažas vaikelis. Suprantu, kad tuo laikotarpiu seksas rūpi mažiausiai, tačiau apie tai užsiminus žmonai ji visuomet atsakydavo, jog yra per daug pavargusi tai daryti“, - tęsė vyras.

Impulsyvus sprendimas

Praeitą savaitę istorijos herojus važiavo iš darbo namo ir negalėjo nustoti galvojęs, kas jos laukia namuose – pavargusi žmona, verkiantis vaikas, jokio sekso.

Jis norėjo, kad būtų kitaip ir ten jo lauktų išskėstomis rankomis pasitinkanti mylima moteris, negalinti sulaukti, kada galės įsiversti vyrą į lovą.

REKLAMA
REKLAMA

„Užvaldytas impulso, pasukau iš kelio ir nuvažiavau link pasato, stovinčio šalia gamyklų. Iškabos teigia, jog ten atliekami masažai, tačiau iš tikro ten yra viešnamis.

Kol nebuvau vedęs, dažnai ten lankydavausi. Tą dieną po apsilankymo šioje vietoje jaučiausi šlykščiai, norėjau vemti“, - sakė jis. „Nors naudojomės prezervatyvu, žinojau, jog savo nuostabiai žmonai padariau siaubingą dalyką.. Nenoriu jai to sakyti, nes bijau jos netekti. Esu įsitikinęs, kad apie tai pranešęs, mūsų santuoka iširs.“

Deidre Sanders pateikė tokį atsakymą:

„Neturėk noro apie tai papasakoti žmonai, nes, nors ir jausi palengvėjimą, jos galvoje užvirs pačios įvairiausios mintys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors padarei didžiulę klaidą, svarbu, kad jos nekartotum. Kūdikio auginimas yra tikras išbandymas poros santykiams. Jūsų norai kurį laiką tampa nebesvarbūs“, - sakė ji.

„Pabandykite kuo dažniau liestis prie žmonos, demonstruokite savo jausmus, artumą, dažnai apsikabinkite, glauskitės vienas prie kito, tačiau neskubinkite jos lytiniams santykiams. Nors visą dieną praleidžiate darbe, bent vieną vakarą pasistenkite grįžti anksčiau ir pasirūpinkite dukrele. Taip suteiksite progą žmonai atsipalaiduoti, pabėgti nuo kasdienės rutinos, be to, ji nebus tokia pavargusi.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų