REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Karys Goodwin (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Be plastinių operacijų negalinti gyventi Karys Goodwin (20) įvairioms procedūroms išleido jau beveik 12 tūkst. eurų. Viskas tik dėl to, kad mergina taptų panaši į realybės šou žvaigždę, erotinį modelį Chloe Khan. Iš viso Karys jau 4 kartus tobulino lūpas ir pasididino savo C dydžio krūtinę iki EE.

26

Be plastinių operacijų negalinti gyventi Karys Goodwin (20) įvairioms procedūroms išleido jau beveik 12 tūkst. eurų. Viskas tik dėl to, kad mergina taptų panaši į realybės šou žvaigždę, erotinį modelį Chloe Khan. Iš viso Karys jau 4 kartus tobulino lūpas ir pasididino savo C dydžio krūtinę iki EE.

REKLAMA

Bristolyje gyvenanti mergina prisipažino, kad kas mėnesį priaugintų plaukų ir blakstienų priežiūrai, manikiūrams ir depiliacijoms išleidžia beveik 180 eurų.

Tačiau modeliu dirbanti Karys neskuba sustoti. Ji planuoja dar karta pasididinti lūpas bei krūtinę, atlikti nosies korekciją bei botoksu padailinti žandus ir kitas vietas.

Po sceniniu Bunny McKenzie slapyvardžiu besislepianti Karys teigė: „Man patinka visas šis netikras įvaizdis. Nuo pat mažumės kompleksavau dėl to kaip atrodau. Mano lūpos buvo plonos, tad paaugus nusprendžiau kažką su jomis padaryti. Kadangi daugelis žmonių naudoja lūpų užpildus, nusprendžiau ir aš tai išmėginti. Po pirmos procedūros jos atrodė lyg ištinusios ir labai priminė Chloes Khan lūpas, tad rezultatas mane labai džiugino. Po kelių dienų tas tinimas pradėjo slūgti, bet mano norai nesikeitė ir greitai tapau nuo to priklausoma.“

REKLAMA
REKLAMA

„Kiti žmonės, žiūrėdami į mano lūpas sako, kad jos atrodo labai didelės, tačiau mano akyse jos vis dar labai plonos. Kas 3 mėnesius iš naujo atlieku šią procedūrą, kurios kaina kiekvieną kartą siekia 350 eurų. Susipažindama su žmonėmis, pirmas dalykas ko jie manęs klausia, ar mano lūpos yra padidintos. Man patinka, kai tai pastebima, nes esu prieš natūralią išvaizdą. Labai džiaugiuosi prieš mėnesį atliktos krūtinės didinimo operacija, bet šiuo metu svarstau apie galimybę ją dar kartą pasididinti. Savo chirurgui parodžiau Chloes Khan nuotrauką. Man patinka jos išskirtinė išvaizda. Nesupykčiau, jei ir aš galėčiau gyventi kaip realybės šou žvaigždė“, - pasakojo mergina.

REKLAMA

Karys sakė, kad vaikystėje kompleksavo dėl savo išvaizdos, bet pradėjus dirbti ir gavus papildomų pajamų, mergina po truputį tobulino save.

„Jaunesnė labai savimi nepasitikėjau. Užaugus ir išmokus naudoti makiažą bei taip pasikeisti, visa tai man padėjo jaustis geriau. Televizoriuje stebėdavau Chloę ir kitas žvaigždes ir galvodavau, kad noriu tapti tokia pat kaip ir jie. Pasitaikius progai nusprendžiau daryti viską, kad atrodyčiau kaip realybės šou išgarsėjusi mergina“, - pasakojo Karys.

Nereikia net sakyti, kad merginos išskirtinė išvaizda prikausto dėmesį.

„Nuo tos dienos, kai pasididinau krūtinę, mieste sulaukiu vis daugiau dėmesio. Einant gatve girdžiu švilpavimus ir įvairius vyrų šauksmus, pavyzdžiui, „ei, gražuole“, tačiau man toks dėmesys nepatinka. Šiuo metu vaikino neturiu, tačiau kai ateis laikas, norėčiau, jog jam taip pat patiktų „plastikinė“ išvaizda“, - sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir reikia tikėtis, savitas merginos grožis ne visiems kelia teigiamas emocijas. Karys mama mano, jog dukra šitaip suniokojo savo natūralų grožį.

„Mano mama nepatenkinta tokiomis mano operacijomis ir procedūromis. Jos nuomone, šitaip aš darkau savo išvaizdą. Ji mane atvedė į šį pasaulį, tad natūralu, kad jai aš graži buvau ir prieš tai. Mano tėtis į visą tai žiūri šiek tiek laisviau. Jo teigimu, jei aš laiminga, jis taip pat yra laimingas. Man patinka lėlių Barbių įvaizdis. Vieną dieną pati norėčiau dalyvauti kokiame nors realybės šou. Žmonės sako, jog atrodau kaip klounas, tačiau iš jų žodžių aš tik pasijuokiu, nes sau tokia aš atrodau patraukli, tad jei kam nepatinku, galite nusisukti“, - sakė Karys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų