REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Radinys vyro išangėje
25

Ligoninės darbuotojai buvo priblokšti sužinoję apie vyro išangėje sukištą metalinį puodelį, kuris ten atsidūrė neatsitiktinai.

60-metis Indijoje gyvenantis ūkininkas, kaip teigiama, pats sutiko, kad vietiniai „gydytojai“, norint išgydyti stiprų pilvo skausmą, į jo sėdimąją įstumtų 21 cm ilgio daiktą.

Supratęs, kad skausmas niekur nedingo, nepaisant to, jog jis jau gydėsi šiuo keistu būdu, susirūpinę vyro šeimos sveikata jo šeimos nariai užrašė vizitui pas tikrą gydytoją privačioje klinikoje.

Atlikus endoskopiją ir padarius rentgeno nuotrauką paaiškėjo, kad didelis metalinis daiktas, teigęs išgydysiantis visus žmogų kankinančius skausmus, yra giliai jo virškinimo sistemoje.

 Satna mieste esančioje Sarthak ligoninėje dirbantys medikai chirurginiu būdu pašalina šį ūkininkui kenkiantį daiktą.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo pamoka visam gyvenimui. Niekada nebesikreipsiu į vietinius apsimetėlius gydytojus. Toje kaimelio ligoninėje lankiausi dažnai, todėl neįsivaizduoju, kodėl jie taip su manimi pasielgė. Niekas neturėtų pasitikėti šarlatanais. Jei jums kažkur skauda, kreipkitės tik į tikrą ir kvalifikuotą gydytoją. Norėdami sutaupyti šiek tiek pinigų, sau pakenksite dar labiau“, - pasakojo po operacijos sveikstantis vyras.

REKLAMA

Vargšas vyras, prieš kreipdamasis į kaimo gydytojus, kentėjo stiprius pilvo skausmus, vėmė.

„Pacientas skundėsi tuštinimosi metu atsiradusiais skausmais. Patikrinus jo išangės kanalus, pastebėjome, jog jie kažkuo užkišti. Tuomet nusprendėme atlikti endoskopiją“, - sakė gydytojas Dr. Sunilas Agarwalas.

„Negalėjome patikėti savo akimis. Jo pilve aptikome didelę metalinę stiklinę. Parodę rentgeno nuotrauką pacientui ir jo šeimos nariams, jie buvo priblokšti. Buvo nuspręsta atlikti skubią operaciją. Po 1,5 valandos trukusios operacijos, svetimkūnis iš vyro organizmo sėkmingai pašalintas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų