REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2018 metų horoskopas vieniems Zodiako ženklams pranašauja didžiulę sėkmę ir palankų metą meilės paieškoms, tačiau kitų ženklų visus metus laukia nesibaigiantys iššūkiai bei nesėkmės. Astrologė Eglė Abalikštienė pateikia išsamią apžvalgą, kas 2018 metais turėtų pasisaugoti ir apsišarvuoti kantrybe, o kam kiekviename žingsnyje šypsosis laimė.

2018 metų horoskopas vieniems Zodiako ženklams pranašauja didžiulę sėkmę ir palankų metą meilės paieškoms, tačiau kitų ženklų visus metus laukia nesibaigiantys iššūkiai bei nesėkmės. Astrologė Eglė Abalikštienė pateikia išsamią apžvalgą, kas 2018 metais turėtų pasisaugoti ir apsišarvuoti kantrybe, o kam kiekviename žingsnyje šypsosis laimė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas. Šiam Zodiako ženklui metų pradžia bus labai sėkminga ir palanki pradėti naujus darbus. Sausis laukia aktyvus, darbingas ir pilnas pokyčių. Metai palankūs partnerio paieškoms arba jau turimų santykių atnaujinimui bei puoselėjimui. Kadangi Avinai yra strategai ir jiems ypač sunku užbaigti darbus, patartina turėti komandą, kuri padėtų materialiai įgyvendinti projektus, idėjas, kurioms 2018 metai bus sėkmingi. Laiminga spalva – auksaspalvė geltona, akmuo – granatas arba raudonas rubinas. Šie metai yra derybų ir diplomatijos laikotarpis, o Avinai iš prigimties yra lyderiai, todėl jiems gali iškilti sunkumų derinantis prie kitų.

REKLAMA

Jautis. Jo 2018 metų devizas: „Turiu uždirbti dar vieną mašiną“. Tai yra materialus Zodiako ženklas, todėl jis sieks papildyti savo banko sąskaitą. Sėkmingas kaičius – 6, spalva – alyvinė. Vasario mėnesį Jaučiui bus suteiktos išskirtinės karjeros galimybės, o meilės paieškoms ar santykių puoselėjimui sėkmė lydės balandį. Ypač aktyvus laikotarpis bus ruduo, kada gali atsirasti daug netikėtų darbų, priversiančių sunkiai padirbėti ir palikti savo komforto zoną.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai. Šio ženklo metų devizas: „Apsilankyti mažiausiai 5 seminaruose“. Dvyniai galės sėkmingai plėsti savo intelektualumą, kelti kvalifikaciją, gilinti žinias ir įgyti dar daugiau profesinių įgūdžių. Laimingas skaičius – 5, savaitės diena – trečiadienis, o spalva – melsva.

Metų pradžia Dvyniams bus pakankamai rami tiek asmeniniuose santykiuose, tiek karjeroje, tačiau šio Zodiako ženklo ypač jautri nervų sistema, todėl reikėtų neužmiršti daugiau laiko skirti ir poilsiui. Tinkamiausias laikotarpis meilei bus gegužės mėnuo, o vasaros laikotarpiu lauks ypač daug su komunikacija susijusios veiklos. Rudens metu bus palanku išreikštu savo kūrybinius gebėjimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. 2018 metai emociniam Vėžių fonui bus palankūs. Sėkmingas skaičius – 2, spalva – oranžinė, o devizas: „Rūpinkis savo artimaisiais“. Tai yra šeimos Zodiako ženklas, todėl ateinančiais metais reikėtų susikoncentruoti į savo artimuosius. Metų pradžia bus emocinga, vyraus nuotaikų kaita, dėl kurios bus galima sulaukti papildomų problemų bei aplinkinių nesupratingumo. Meilės, partnerystės laikotarpis – birželio mėnuo, o rugsėjis tinkamas komunikacijai ir deryboms. Ypač aktyvi laukia metų pabaiga, kuri atneš ne tik daug veiklos, tačiau ir naujas galimybes, kurias reikėtų pasistengti išnaudoti.

REKLAMA

Liūtas. Lyderis, visur norintis būti pirmas, todėl jam gali būti sudėtinga prisiderinti prie šių metų, kuriais vyraus darnūs bei harmoningi santykiai. Liūto sėkminga spalva – auksinė, o akmuo – gintaras. Metų devizas: „Turiu būti įvertintas“. Liūtas kitais metais turės labai daug galimybių, tačiau dėl savo išdidumo gali jų nepastebėti. Vienas sėkmingiausių laikotarpių metų pradžia. Aktyvus, darbingas periodas – vasario mėnuo, kuris atneš ir gerus finansinius rezultatus.

Liepos mėnesis suteiks daug galimybių meilėje, o rugpjūtį nepatartina sudarinėti rimtų sandorių. Nuo rudens prasidės vėl sėkmingas metas, kuris atneš į gyvenimą daug malonių emocijų. Šiais metais Liūtai apdovanoti daugelyje sričių, tačiau jiems teks įdėti ir daug pastangų, kad jiems siunčiamą sėkmę pasiektų.

REKLAMA

Mergelė. Skrupulinga, racionali ir viską apskaičiuojanti. Mergelė šiais metai turės palankias sąlygas pagerinti finansinę situaciją, o šio Zodiako ženklo devizas: „Viską turiu patikrinti“. Rekomenduotina 2018 metais kaip įmanoma mažiau nukrypti į smulkmenas, nes jos gali nuvesti neteisingu keliu. Sėkminga spalva – geltona, laimingas skaičius – 5.

Metų pradžioje Mergelėms reikėtų daugiau dėmesio skirti artimai aplinkai, pamiršti racionalumą, parodyti jausmus kitiems ir priimti juos iš artimųjų. Meilės laikotarpis – vasaros pabaiga, taip pat šis metas palankus atskleisti visą savo kūrybinį potencialą, o karjerai, naujo darbo paieškoms ir ryšiams tinkamas rugsėjis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Devizas: „Visuose situacijose išlikti harmoningam“. Metų pradžia diplomatiškosioms ir meniškoms Svarstyklėms bus palanki darbiniams reikalams spręsti ir rezultatai džiugins širdį, nes bus atlyginta finansiškai. Prasiplės Svarstyklių pažįstamų ratas, palankus metas naujoms pažintims, dokumentų tvarkymui, atsiras naujų galimybių karjeroje, galimi nauji pasiūlymai. Palankus metas darbo keitimui. Rugpjūtis Svarstyklėms – meilės ir romantikos mėnuo. Partnerystė Svarstyklėms yra vienas pačių svarbiausių tikslų gyvenime, nes be partnerio tiesiog jos egzistuoja, o su partneriu – pilnavertiškai save realizuoja, gyvena ir žydi.

REKLAMA

Skorpionas. Šiam ženklui nusimato vieni geriausių metų. Skorpiono metų devizas: „Aš užkariausiu savo mylimą žmogų bet kokia kaina“. Tai vienas iš ženklų, kuris tikslą pasiekia visada bet kokiomis priemonėmis. Laimingas skaičius – 9, sėkminga savaitės diena – antradienis. Skorpionas metų pradžioje turės ypač daug darbo, kuris duos džiuginančius rezultatus. Kovo mėnesį rekomenduotina plėsti ryšius su užsieniu, kuo daugiau užsiimti komunikacija. Balandžio mėnesį nepatarti aiškintis tarpusavio santykių, reikėtų vengti konfliktų.

REKLAMA

Vienas palankiausių meilės laikotarpių, kada Skorpionai sieks užkariauti mylimą žmogų, bus rugsėjo mėnuo. Spalį netikėtai gali atsirasti žmogus iš praeities, kuris įneš sumaišties, nereikalingų emocijų, tačiau praeitį reikėtų paleisti ir stengtis žengti į priekį

Šaulys. Gyvenimas be kelionių yra neįmanomas, tad jų devizas: „Aš atradau naują šalį“. Kitais metais palankus skaičius – 3, savaitės diena – ketvirtadienis, o spalva – mėlyna. Metų pradžia bus skirta bendravimui ir kelionėms, galbūt net visai netikėtoms. Labai aktyvus ir emocionalus bus vasaris, kada užgrius daugybė darbų, tačiau tuo pačiu ir galimybių, kuriomis reikės nepraleisti progos pasinaudoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys gyvenime nesupranta jokių suvaržymų, jam tai tolygu kalėjimui, todėl 2018 metai jiems bus tikras išsilaisvinimas ir kompensacija už praėjusius, ne itin sėkmingus, metus. Liepa bus palanki tarpusavio santykiams, reikėtų atkreipti dėmesį į artimuosius, šeimą, pasistengti, kad nuolatinis keliavimas ir judėjimas jų neužgožtų.

Ožiaragis. Tai vienintelis Zodiako ženklas, kuriam šie metai nebus sėkmingi. Ožiaragis yra itin stiprus, atsparus problemoms, sugebantis eiti sukandęs dantis ir ištverti ilgus sudėtingus laikotarpius, tad dėl šių savybių ir savo atsparumo 2018 metai jam galbūt nebus tokie sudėtingi.

REKLAMA

Ožiaragiams reikės pasitelkti visą savo turimą kantrybę, nes problemų, kurias reikės išspręsti 2018 metais, bus daug. Tai įneš į jų gyvenimą daugiau disciplinos ir savikontrolės. Nors Ožiaragis yra pakankamai šaltas, objektyvus, reikės pasistengti į savo gyvenimą įnešti kuo daugiau optimizmo, nugalėti pesimistines nuotaikas.

Vandenis. 2018 metais Vandenis sieks įgyvendinti visas savo originalias idėjas, taip pat šiems ženklams rekomenduotina plėsti žinias, dalyvauti įvairiuose seminaruose, mokymuose. Per šiuos metus ypač padidės pažinčių ir draugų ratas. Vandeniai šiais metais jausis itin gerai, tačiau vienas iš galimų pavojų, kad jie dėl savo draugiškumo gali supainioti meilę su draugyste. Vienas aktyvių, darbingų, savęs išreiškimo laikotarpių bus vasaros pradžia, o neigiamas fonas, sudėtingesnė emocinė būklė ateis įsibėgėjus rugpjūčiui. Patarimas Vandeniams – kuo mažiau koncentruotis į neigiamą informaciją.

Žuvys. Sentimentalus ir pats jautriausias ženklas visame horoskope. Tai bus metai, kada dėmesį reikės skirti artimai aplinkai ir šeimai. Sėkmingas skaičius – 7, spalva – sidabrinė, akmuo – ametistas. Tai atstovai, pas kuriuos kiti ateina išsipasakoti ir pasiguosti, tad patartina atidžiai atsirinkti žmones ir pastebėti tuos, kurie jumis gali pasinaudoti. Artėjantys metai Žuvims – kūrybiškumo ir dvasinės praktikos laikotarpis. Meilei šie metai bus taip pat palankūs, tačiau svarbu neužmiršti nusiimti rožinius akinius ir galimą partnerį pamatyti tokį, koks jis yra iš tikrųjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų