REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Žygimantas Petkus ir Gabija Radžiūnaitė (nuotr. asm. archyvo)

Populiaraus šios vasaros realybės šou dalyviai Žygis Petkus ir Gabija Radžiūnaitė savo gerbėjams pristato pirmą bendrą dainą „Būki šalia“ bei jai sukurtą vaizdo klipą.

33

Populiaraus šios vasaros realybės šou dalyviai Žygis Petkus ir Gabija Radžiūnaitė savo gerbėjams pristato pirmą bendrą dainą „Būki šalia“ bei jai sukurtą vaizdo klipą.

REKLAMA

Gabija juokdamasi prisipažįsta, kad įrašinėjant kūrinį buvo labai keista dainuoti šalia Žygio: „Namuose kažkaip netgi gėdijamės dainuoti vienas šalia kito. Tas, kuris norėdavo palavinti balsą, palaukdavo, kol antroji pusė kur nors išeis... O studijoje... Tiesiog nėra kur dingti. Bet viską „atpirko“ rezultatas! Pats geriausias jausmas užplūsta tada, kai perklausai įrašytą eilutę ir ji labai gerai skamba! Keistas jausmas apėmė, kai išgirdau mūsų balsus kartu... Atrodo tiek laiko mes pora, viskas pažįstama, o čia kažkas visai naujo“.

Nors abiems atlikėjams darbas studijoje yra žinomas, tačiau įrašyti dainą kartu kaip duetui – tai buvo pirmas kartas. Tačiau, pasak Žygio ir Gabijos, Karolio Šliažo bei Tonio Žilinsko bendras kūrinys „Būki šalia“, jiems kiek palengvino užduotį, nes debiutuoti muzikoje išsakant tuos jausmus, kurie yra artimi širdžiai, daug paprasčiau.

REKLAMA
REKLAMA

„Daryti tai, ką mėgsti ir dalintis emocijomis su artimu žmogumi, kartu tai išgyventi – tiesiog neįkainojama! Labai dažnai dainininkai dainuoja „jam“ ar „jai“, t. y. kažkam, tačiau taip ir lieka neaišku, kam skirta ta daina. O čia viskas kitaip – šalia manęs žmogus, kuriam galiu iš visos širdies dainuoti „būki šalia“ ir tos emocijos nesuvaidintos“, – įspūdžių neslėpė Žygis.

REKLAMA

Pora pirmajai savo dainai dedikavo vaizdo klipą, kuriame užfiksuota dalis jų realaus gyvenimo. Norėta, kad viskas vyktų kuo natūraliau, o Žygio ir Gabijos gerbėjai susipažintų su jais tikrais – be makiažų, šukuosenų ir puošnių kostiumų.

„Iš pradžių galvojome, kad ši daina visai neturės jokio klipo. Bet... mes jaučiam, ką dainuojam, mes matom vienas kitą, o ką mato kūrinį klausantis žmogus? Nieko. Arba tiesiog nuotrauką. Tai šalta. Dėl to ir kilo idėja nusifilmuoti tiesiog patiems. Svarbu, kad tai būtų tikra, nesuvaidinta, o tada ir klausytojai tai jaučia“, – sako Gabija.

Naujai užgimusį Žygio ir Gabijos duetą globoja prodiuseris Karolis Šliažas, sukūręs tokias žinomas dainas kaip MAN-GO „Paviršius širdies“, E.G.O. „Pasauliui, kuris negirdi“ ar HIT „Nebenoriu kentėt“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų