REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Astrologija (nuotr. 123rf.com)
34

Lapkričio 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nepatartina daug kalbėti, aiškintis teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, nereikšti savo nuomonės, juolab nesmerkti. Šiandien ar artimiausiomis dienomis gali atsinaujinti senos problemos, susijusios su sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Apribojimų metas. Geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namie. Kebloka diena romantiškiems susitikimams: galimi nesusipratimai.

REKLAMA

Dvyniai

Gera diena: džiugios naujienos, optimistiški pokyčiai. Tačiau neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien gautus dalykinius pasiūlymus ar užsimezgusias romantiškas pažintis.

Vėžys

Verta pasikliauti tik savo triūsu, neprašykite aplinkinių jums padėti, už jus ką nors padaryti, būkite savarankiški. Beje, jei kas nors mėgins užkrauti jums savo rūpesčius bei darbus, neapsiimkite.

Liūtas

Labiau įsiklausykite į save, iki galo nepasikliaukite sąjungininkais, tais, kurie jus remia. Galimi netikėtumai bendraujant su kolegomis, todėl būkite lankstesni.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Susimąstymų diena. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku. Pasaugokite sveikatą.

Svarstyklės

Šiandien daug nenorėkite, būkite kuklesni ir pasistenkite susimąstyti, ko reikia jūsų artimiesiems, ko jie iš jūsų tikisi. Tai geras laikas užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais ir netinkamas ką nors nauja pradėti.

Skorpionas

Bus svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus. Negeras laikas atsakingiems karjeros sprendimams.

Šaulys

Galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, bet neskubėkite jo priimti: svarbu surinkti kuo daugiau informacijos ir ją patikrinti. Itin venkite žmonių, kurie piršis jums į draugus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Šią dieną skirkite apmąstymams vienatvėje. Šiandien jus bus lengviau sužavėti ir įtikinti neperspektyviais dalykais.

Vandenis

Gana sėkminga diena, jei tik reikalus tvarkysite vieni.

Žuvys

Jums pakaks sveiko proto, kad įvertintumėte ne tik savo asmeninius nuopelnus, bet ir tą gerą, kurį gavote iš sutuoktinio, savo draugų, giminaičių. Jūsų dėkingumas bus maloniai sutiktas ir padės išspręsti ankstesnius nesklandumus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų