REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ futbolininkas Marouane‘as Fellaini padavė į teismą sportinės avalynės gamybos kompaniją „New Balance“ iš kurios siekia prisiteisti apie 2 mln. svarų sterlingų (2,6 mln. JAV dolerių) dėl „brokuotų futbolo batelių“, kurie esą turėjo neigiamos įtakos jo žaidimui ir sveikatai.

REKLAMA
REKLAMA

Belgui atstovaujanti bendrovė „Rosalina Investments“ teigia, kad kompanijos pagamintus „bucus“ klubo darbuotojui teko garinti ir tampyti, kad jie tiktų M. Fellaini. Dėl to bendrovė kreipėsi į teismą Londone, rašo „The Guardian“.

REKLAMA

Tuo tarpu „New Balance“ atstovai teigia, kad futbolininkas tikrai skundėsi jiems dėl batelių žodžiu ir kad jam buvo išsiųsti nauji bateliai, kuriuos esą jis pavadino „puikiais“.

Tačiau futbolininko atstovai sako, kad pernai lapkritį jam buvo atsiųsti „nauji bateliai“, tačiau jie, anot žaidėjo, buvo „tokie patys. Aš juos vis tiek turėjau pratampyti“.

Verta paminėti, kad oficialus komandos rėmėjas yra „Adidas“. Ši bendrovė tiekia aprangą ir kojines. Tačiau žaidėjai gali patys rinktis batelius ir daugelis jų gauna nemažai pinigų už tai, kad avėtų ir reklamuotų konkrečios firmos batelius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų