REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Tomas Alenchicco (tv3.lt fotomontažas)

„X Faktoriaus“ teisėjus sužavėjęs Tomas Alenchicco (26) – makiažo subtilybėmis ir ekstravagantiškomis stiliaus idėjomis besidomintis būsimas scenos dievaitis. Tuo tarpu jo dvynys brolis toli gražu netrokšta viešumo.

33

„X Faktoriaus“ teisėjus sužavėjęs Tomas Alenchicco (26) – makiažo subtilybėmis ir ekstravagantiškomis stiliaus idėjomis besidomintis būsimas scenos dievaitis. Tuo tarpu jo dvynys brolis toli gražu netrokšta viešumo.

REKLAMA

Jųdviejų skirtumai visiškai natūraliai išryškėjo dar vaikystėje. Nors mokėsi toje pačioje klasėje, bendrame suole sėdėjo tik pirmus metus. Dvyniai niekada nenorėjo nei elgtis, nei atrodyti panašiai. „Nenorėjau su juo būti. Man užteko vaikystės iki mokyklos. Paskui išsiskyrė mūsų keliai. Man atrodo, kad taip daug geriau. Jeigu nesinori, tai kam suvienodėti? Man atrodo, kad toks požiūris yra likęs iš sovietmečio. Kad ir esame panašūs, neprivalome taip pat rengtis ir vestis tokias pačias mergaites“, – paaiškino Tomas.

Tėvai taip pat niekuomet nesistengė kištis į brolių bendravimą. Tomo tėtis su šeima gyveno tik iki tol, kol jam sukako treji. O su mama broliai nebegyvena jau septynerius metus. Tad abu broliai iki šiol gyvena su močiute, kuri dėl jųdviejų panašumo kartais vis dar sutrinka. Tačiau nei šis panašumas, nei bendra gyvenamoji vieta niekuomet neprivertė domėtis tais pačiais užsiėmimais.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš kiek save prisimenu lankiau visokius šokių būrelius, muzikos mokyklą. O jis labiau užsiiminėjo sportu. Ir gerai – nenoriu būti panašus į jį“, – pasakoja „X Faktoriaus“ dalyvis.

REKLAMA

Itin ryškų ir netikėtą stilių besirenkantis Tomas ginasi paklaustas, ar tokį įvaizdį pasirinko specialiai, norėdamas kuo labiau skirtis nuo brolio: „Tai tikrai nėra logiškai apgalvotas sprendimas. Dauguma dvynių stengiasi atrodyti panašiai, o aš atvirkščiai. Niekada nenorėjau būti į kažką panašus. Visiems keista, kad mes nesirengiame vienodai. Iš tiesų, mus tik vaikystėje kelis kartus tėvai buvo aprengę vienodai“.

Broliai savo panašumu nesinaudodavo net mokykloje – nors žmogaus akiai jie atrodo identiški, net jųdviejų veido bruožai turi skirtumų. „Aišku, turime dvyniams būdingą mąstymą – vienas kitą suprantame. Būdavo situacijų, kuomet tekdavo vienas už kitą pastovėti. Nors dažniau laiką leisdavome atskirai, jeigu prireikdavo, lėkdavome ginti vienas kito. Tačiau labai stipraus ryšio tarp mūsų nėra. Mūsų gyvenimai per daug skiriasi. Tiek užsiėmimais, tiek draugais. Neturime bendro draugų rato“, – paaiškina Tomas.

Visgi dėl savo ryškaus įvaizdžio Tomas brolio nuomonės sulaukia. Tiesa, ne pačios maloniausios... „Esu sulaukęs daug nemalonių replikų. Tačiau dabar sako – „Gerai, varyk“. Nebekreipia dėmesio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų