REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Vilniuje, Energetikos ir technikos muziejuje vyksta Monikos Pundziūtės-Monique debiutinio albumo “Sun & Moon“ pristatymo koncertas (nuotr. Fotodiena.lt)

Šiandien Monika Pundziūtė-Monique savo muzikos gerbėjus ir bičiulius pakvietė į debiutinio albumo „Sun&Moon“ pristatymo koncertą. Atlikėjos pasirodymas surengtas ypatingoje Vilniaus erdvėje – Energetikos ir technikos muziejuje.

27

Šiandien Monika Pundziūtė-Monique savo muzikos gerbėjus ir bičiulius pakvietė į debiutinio albumo „Sun&Moon“ pristatymo koncertą. Atlikėjos pasirodymas surengtas ypatingoje Vilniaus erdvėje – Energetikos ir technikos muziejuje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Saulė ir mėnulis – didžioji inspiracija kuriant dainas – tai yra istorijos, kurias norime, kad išgirstum tu. Kad klausytum taip, kaip tavęs klausosi saulė ir mėnulis. Dieną ir naktį”, - į koncertinį turą savo klausytojus kvietė Monique.

REKLAMA

 

Koncertas susidėjo iš dviejų dalių. Pirmoji – Sun – tai solinės muzikinio projekto „X Faktorius” nugalėtojos dainos. Koncerte gyvai skambėjo klausytojų dėmesio jau sulaukę albumo singlai „Dviese”, „Man nebaisu”, „Palauk dar”, „Aš viena” bei naujos dainos.

Koncerto dalis Moon – tai Monikos Pundziūtės ir muzikos prodiuserio Mariaus Leskausko kūrybinio projekto Mark Les & Moniqué darbai. Pirmasis projekto singlas „Nauja istorija” sparčiai užkariavo gerbėjų širdis, o koncertiniame ture buvo pristatomi dar negirdėti dueto kūriniai.

REKLAMA
REKLAMA

„Elektronika ir pop muzika. Dvi visiškai skirtingos sielos, dvi absoliučiai skirtingos vibracijos, du skirtingi kūnai. Jų nereikia lyginti. Kaip ir nelyginame saulės bei mėnulio. Jie abu atskirai šviečia tada – kai ateina jų metas”, - dar prieš koncertinį turą sakė Monique.

„Čia norime sutikti klausytojus, dėl labai paprastos priežasties – muzika kuriam būtent jiems. Linkime klausant mūsų muzikos patirti tą džiaugsmą, kurį patyrėme kurdami – įsiklausyti ir išgirsti ne tik kiekvieną žodį, bet ir garsą, kuris kartais vos girdimas, tačiau sukuria tam tikrą atmosferą. Linkime, kad dainose atrastumėte save”, - pristatydamas „Sun&Moon” albumo koncertus sakė Mark Les.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenį pakeitė ugnis

Dvidešimtmetė atlikėja M. Pundziūtė-Monique nesiliauja stebinti savo gerbėjų. Dainininkė, kurios ryškiai mėlyna plaukų spalva tapo savotiška vizitine kortele ir sulaukė ne vieno pasekėjo, ryžosi naujiems pokyčiams – ir savo plaukus nuspalvino ugnies spalva.

Mėlyna plaukų spalva Monikai netapo išbandymu. Apie vandenyno mėlynumą mergina svajojo nuo vaikystės. Galbūt artimiausi žmonės nebūtų patikėję, kad kada nors piešiniuose užfiksuota plaukų spalva taps realybe – tačiau Monique drąsiai išpildė savo seną svajonę.

REKLAMA

Monika prisipažįsta, kad mėlyna spalva dar nebuvo pabodusi. Tačiau įveiktas vienas kūrybos etapas – išleistas debiutinis albumas – tapo puikia proga, versti ir naują, ne tik kūrybos, bet ir įvaizdžio puslapį.

Taip pat ryžtingai, kaip ir ankstesniems pokyčiams – Monika pasiryžo ir šįkart. Sakosi nedvejojusi dėl naujos plaukų spalvos – nuo šiol ji raudonplaukė.

„Neseniai išleidome albumą „Sun&Moon” – ten mėlyna spalva, kaip pėdsakas, liko užfiksuota viršelyje. Dėl to ji niekada neišnyks ir žymės šitą ryškų ir įdomų etapą mano gyvenime. O kadangi, jis jau padarytas, įvykdytas, norisi naujų spalvų, šviežia galva pradėti mąstyti apie naują albumą,” – šypsosi Monique.

Raudonplauke, Monika tapo naująjį įvaizdį patikėjusi geram savo bičiuliui, plaukų meistrui Mantui Tautvaišiui. Koncertiniais rūbais rūpinosi stilistė ir dizainerė Kastė Svilaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų